Sveikutės, pagaliau vėl susitinkame. Ačiū tau,peliuk, nes be tavęs taip neramu buvo kelios dienos. Vėl nauji rūpestėliai. Smagu, kad dar yra Lietuvoje pasirinkimas pirmokų. Kaimuose būtų džiugu, jei galėtume dirbti su viena klase, deja....
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 10 15, 19:04)
Pagaliau, pagaliau, jau buvau išsigandusi, kur dingo pradinukės, kad naujos temos nėra
Vargstu, vargstu su savo pirmokais... Laukiam po atostogų audito... Nežinau, ar reikia džiaugtis, kad bus laiko pasiruošti pamokoms, ar reikia pergyventi, kad vaikai grįš po atostogų išsiblaškę, viską pamiršę... Kaip kitoms pirmokėms sekasi? Mano dvi mergaičiukės dar nepažįsta nei vienos raidės, apie skaitymą net nekalbu...
Vargstu, vargstu su savo pirmokais... Laukiam po atostogų audito... Nežinau, ar reikia džiaugtis, kad bus laiko pasiruošti pamokoms, ar reikia pergyventi, kad vaikai grįš po atostogų išsiblaškę, viską pamiršę... Kaip kitoms pirmokėms sekasi? Mano dvi mergaičiukės dar nepažįsta nei vienos raidės, apie skaitymą net nekalbu...
Oi, vargstu ir aš. Tik pasakiau, ką daryt, sakau pradėt dirbt, tai klausia, ką daryt? Yra ir mano klasėj nepažįstančių raidžių. Kai mokomės, atrodo žino, o reikia parašyt, tada ir baigta
QUOTE(b.s @ 2014 10 15, 19:32)
Labas vakarėlis,
Sveikatos ir kantrybės. Viskas bus gerai. Svarbu sveikata.
Apie kokius kalbi? Aš jau pirmą parašiau, nes sąsiuvinius pirkau prieš rugsėjo 1d.
Sveikatos ir kantrybės. Viskas bus gerai. Svarbu sveikata.
Apie kokius kalbi? Aš jau pirmą parašiau, nes sąsiuvinius pirkau prieš rugsėjo 1d.
Apie tuos ,,pasirengimas standartizuot...", tik sutrumpintai juos standartizuotais vadinu ,mes visus gavom, o matematikos dar ne
QUOTE(Bites Rites @ 2014 10 15, 19:25)
Oi, vargstu ir aš. Tik pasakiau, ką daryt, sakau pradėt dirbt, tai klausia, ką daryt? Yra ir mano klasėj nepažįstančių raidžių. Kai mokomės, atrodo žino, o reikia parašyt, tada ir baigta
Bandžiau duoti trumpą tekstuką, kad nurašytų žodžius, tai ko tik neradau... vieni parašė gražiai, kiti suvarė visur didžiąsias raides, kiti spausdintines,o kiti išvis nukopijavo visas spausdintines taip, kaip parašyta lapelyje... Ir ką su tokiais reikės daryti kai bus auditas...
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 10 15, 21:04)
Bandžiau duoti trumpą tekstuką, kad nurašytų žodžius, tai ko tik neradau... vieni parašė gražiai, kiti suvarė visur didžiąsias raides, kiti spausdintines,o kiti išvis nukopijavo visas spausdintines taip, kaip parašyta lapelyje... Ir ką su tokiais reikės daryti kai bus auditas...
Kai bus auditas pasiruošk žaidybinei pamokai raidžių mokymui su piešimu, paveikslėliais.
QUOTE(liepsnele2 @ 2014 10 15, 08:46)
Sveiki, Kaip smagu, kad vėl galėsime plepėti. Ačiū peliukui už rudeniškus namus. Man labai liūdna, nes guliu namuose (netikėtai susilaužiau koją, o atrodo tik nikstelėjau,prireikė net operacijos) ir gulėsiu dar ilgai. Teks ir projekto atsisakyti standartizuotų testų vertintojų. Geros dienos visoms!
Daug sveikatos ir prasmingo poilsio
Sveikos mergaitės, džiugu nors trumpam su jumis pavakaroti virtualiuose jaukiuose namučiuose. Tikrinau ir aš supermamų puslapį du kartus per dieną Diagnozė aiški
O su pirmokais, tai oi oi oi Baigia nuo kojų nuvaryti ir visą gyvybę išsiurbti. Atrodo, kad geri, nepiktybiški, bet dėmesio reikalauja trigubo . O apie girdėjimą ką aiškina mokytojas, tai tyliu - klausimų jūra, nieko negirdi, o kalbėti gali visą dieną nesustodami
QUOTE(R.@usra @ 2014 10 15, 23:15)
O su pirmokais, tai oi oi oi Baigia nuo kojų nuvaryti ir visą gyvybę išsiurbti. Atrodo, kad geri, nepiktybiški, bet dėmesio reikalauja trigubo . O apie girdėjimą ką aiškina mokytojas, tai tyliu - klausimų jūra, nieko negirdi, o kalbėti gali visą dieną nesustodami
Jėzau, kaip aš jau dabar jų bijau... Kas manęs laukia kitais metais. Mūsų pirmokų mokytoja neišlenda iš klasės. O jei išlenda, tai visa ,,nusibaigus"...
Papildyta:
QUOTE(b.s @ 2014 10 15, 17:32)
Kur juos gauti ? knygynuose jau yra?
Dėkui, kad manęs dar neišmetėt dabar tik skaitau, nebebendrauju Peliuk, ačiū už naujus namus, kad vėl yra ką skaityti
Bet gal galit man numest gelbėjimo ratą Labai labai reikia kokios dainos apie grybus, kad būtų ritmiška, tiktų mankštai. Plyyyyyyzzzzzzz
Bet gal galit man numest gelbėjimo ratą Labai labai reikia kokios dainos apie grybus, kad būtų ritmiška, tiktų mankštai. Plyyyyyyzzzzzzz
QUOTE(Vaivorytė @ 2014 10 15, 14:49)
Valio naujai temai Ketvirtokės, ar jau turit matematikos standartizuotus testu? Mums dar neatveža
Sveikos, ačiū už naujus namučius Mums testų dar irgi neatvezė.
Sveikutės . Kalbatės apie pirmokus, bet kad ir mano trečiokai dar blūdija, ne viską girdi . Paaiškinu užduotį, pradeda dirbti ir pasipila klausimai, pvz. "ką reikia pabraukti?" ... O dar mergaitės ėmė mexikano serialo vaidinti - pora gražuolių pykstasi, taikosi, viena kitai keršija, nenusileižia, skundžia ir t.t. galybė veiksmažodžių ... Kai klasėje 26, tai tikrai nėra kada to serialo nagrinėti ...
[quote=agė-melagė,2014 10 15, 15:58]
Ačiū, peliuk! Žodžiai nuostabūs, nuotrauka irgi neeilinė
Nuoširdžiai užjaučiu Bet nėra to blogo... Galėsi nuolat supermamoj sėdėt
Ačiū! Sėdėsiu, o ką daugiau veiksi...
Papildyta:
Taip, nusprendžiau visa tai įvardyti kaip atostogas ilgalaikes. Ir skirsiu sau jas...
Papildyta:
Mūsų mokykla irgi dar negavo. Pernai gavome irgi vėlokai: spalio pabaigoje ar lapkričio pabaigoje.
Ačiū, peliuk! Žodžiai nuostabūs, nuotrauka irgi neeilinė
Nuoširdžiai užjaučiu Bet nėra to blogo... Galėsi nuolat supermamoj sėdėt
Ačiū! Sėdėsiu, o ką daugiau veiksi...
Papildyta:
QUOTE(Vaivorytė @ 2014 10 15, 16:36)
Projektas niekai,kad tik tau viskas kuo greičiau sugytų, laikykis, sveik ir būtinai, ką nors smagaus sielai nuveik gulimam režime , o tų projektų dar bus ir bus
Taip, nusprendžiau visa tai įvardyti kaip atostogas ilgalaikes. Ir skirsiu sau jas...
Papildyta:
QUOTE(Iruciukass @ 2014 10 15, 17:42)
Sveikutės naujuose namučiuose. Sakykite, ar jau gavot padėkas ir dovanas už konkursą "Gandrus pasitinkant"?
Mūsų mokykla irgi dar negavo. Pernai gavome irgi vėlokai: spalio pabaigoje ar lapkričio pabaigoje.
Sveikos,
pirkau e-parduotuvėse
QUOTE(domassss @ 2014 10 15, 22:34)
pirkau e-parduotuvėse