Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 53 tema

QUOTE(sypsenele04 @ 2014 11 14, 08:46)
Sveikutės  smile.gif  Skubu pagelbėti, tikiuosi nebus vėlu... Dainelė jau muzikiniame pašte  4u.gif

šypsenėle, tai gal gal lietuvos šalelėj dainą turi?
Atsakyti
Merginos, artėja pati gražiausia metų šventė - Kalėdos thumbup.gif Kaip ir pernai, šiemet vėl pykstuosi su savo kolegėm, nes jos nieko nenori, nenori apsikraut bereikalingais puošimais, švenčių organizavimais, pasak jų, užteks vaikams ekskursijos... O aš noriu daryti šventę vaikams, po truputį su vaikais ruošiame mažą renginuką tėvams, kadangi esame pirmokai, manau, kad tėvams tikrai įdomu, ką vaikai išmoko, kaip jie pasikeitė, užaugo... g.gif Todėl tarp kolegių esu nemėgstama, nes kaip jos sako, jeigu viena daro šventę - turi daryti ir kitos, nes prasidės pliotkai, kad viena mokytoja dirba, o kita ne... g.gif Pasidalinkite mintimis, idėjomis kaip ruošiatės šiai šventei? Kaip puošiate klasę? Ar darote advento kalendorių? g.gif Mūsų renginio tema - "Snieguolė ir 12 nykštukų" smile.gif Kepures nykštukų visiems jau nupirkau,apsiaustus paprašysiu, kad pasidarytų su tėveliais g.gif
Atsakyti
Vartau pigu.lt ir matau neblogų akcijų cd... Bet nežinau ką pirkt, kas tiktų mano pirmokams.. Gal kažkas turite kažkurį cd, kurį galit parekomenduoti?

http://pigu.lt/cd_dv...c...u&feat=left
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 11 15, 12:51)
  Pasidalinkite mintimis, idėjomis kaip ruošiatės šiai šventei? Kaip puošiate klasę?

Mes jau eilę metų ruošiame visi pradinukai vieną Kalėdinį spektaklį. Bandėme vienais metais pasikviesti Kalėdų senelį su programa, bet nepasiteisino, nes vaikai nelabai buvo užimti ir daugiau to nedarome. Vaikai nori vaidinti, ruoštis, todėl būna didelė šventė mokykloje. O klasėse kiekviena mokytoja pagal savo norus, bet klases tikrai puošiame, adventinius kalendorius darome.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 11 15, 16:26)
Mes jau eilę metų ruošiame visi pradinukai vieną Kalėdinį spektaklį. Bandėme vienais metais pasikviesti Kalėdų senelį su programa, bet nepasiteisino, nes vaikai nelabai  buvo užimti ir daugiau to nedarome. Vaikai nori vaidinti, ruoštis, todėl būna didelė šventė mokykloje. O klasėse kiekviena mokytoja pagal savo norus, bet klases tikrai puošiame, adventinius kalendorius darome.

Kaip jums smagu... pas mus kolegės nieko nenori, nes ale ir taip daug darbo turi,o dar čia su pasirodymais apsikraut.. verysad.gif Kariausiu, kovosiu, bet klasėje renginį tikrai darysiu, jeigu jo žada nieko taip ir nedaryt.. g.gif
Atsakyti
Mes tradiciškai važiuosime į spektaklį, o šiemet darysim vieną bendrą renginį - kalėdinių dainų koncertą. Kviesim visų klasių tėvėlius. Darysim dieną.
Mokyklą puošime visos bendrai. Klases kiekviena kaip išmano. Aš šiemet klasę ir eglutę papuošti prašysiu tėvelių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 15 lapkričio 2014 - 16:46
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 11 15, 16:34)
Kaip jums smagu... pas mus kolegės nieko nenori, nes ale ir taip daug darbo turi,o dar čia su pasirodymais apsikraut..  verysad.gif Kariausiu, kovosiu, bet klasėje renginį tikrai darysiu, jeigu jo žada nieko taip ir nedaryt.. g.gif

Sveikutės,
Mes daug metų darydavom jungtinę šventę visos kartu. Bet jau keletas metų kviečiamės koncertus ir esam patenkintos visos. Vaikams ir tėvams tai patinka, nebereikia siūti kostiumų, vaikai užimti ir smagiai praleidžia šventę. Tik labai atsakingai reikia pasirinkti kas atvyks, kad netektų nusivilti.

O dėl to,, kad vienai norisi, o kitom ne, tai labai dviprasmiška...iš vienos pusės tai gražu, kad mokytoja stengiasi, dirba, o kai kolegės nepritaria-nemalonu ir konfliktas. Manyčiau reikėtų susėsti ir nutarti visom, ką visus metus organizuosite bendrai, o ką individualiai klasėse, tada nebebus pykčių ir tam tikro baltos varnos vaidmens. Pas mus kažkada panašiai buvo, tačiau padėjo būtent tai. Kūrybingas mokytojas visada ras ką veikti savo klasėje, o kiti renginiai, tai turi būti bendras susitarimas...
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 11 15, 17:34)
Kariausiu, kovosiu, bet klasėje renginį tikrai darysiu, jeigu jo žada nieko taip ir nedaryt.. g.gif

Taip ir daryk, šaunuolė, kad norisi kažką parodyti tėveliams. Jei kitos nenori, tai tegu nedaro, bet aš ir visada už tai, kad kažką veikti su vaikais. Pas mus švenčių tikrai netrūksta ir niekas mums neliepia jų daryti, o pačios sumąstom, bet tėveliai lieka patenkinti.
O dabar kitu klausimu. Gal kas turite po ranka 4 kl Pupos dalijamąją medžiaga 2 d. ir galite nuskanuoti. Lietuvių k. pašte gal ir yra, bet neturiu galimybės patekti. Būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 11 15, 18:12)
Taip ir daryk, šaunuolė, kad norisi kažką parodyti tėveliams. Jei kitos nenori, tai tegu nedaro, bet aš ir visada už tai, kad kažką veikti su vaikais.

Labas Vakaras mergaitės.
Sutinku.
Pas mane irgi nedaro. O aš darysiu.
Tik galvoju, gal daryti tokią netradicinę. PVZ. sporto salėje vaikai+tėvai linksmosios estafetės? Net nežinau.
Atsakyti
QUOTE(meskius_0417 @ 2014 11 15, 18:47)
Tik galvoju, gal daryti tokią netradicinę. PVZ. sporto salėje vaikai+tėvai linksmosios estafetės? Net nežinau.

Galima daryti ir sportinę šventę, nes tėvus pažįsti ir žinai ko jie labiau nori. Pavyzdžiui pas mane, tai jie nori būti klasėje ir vienais metais nedarėme nieko bendro su visais pradinukais, tai aš klasėje dariau tokį rimtą Adventinį renginį prie žvakių šviesos. Tėveliai liko patenkinti.
Atsakyti
Visada bus tokių kolegių, kurios nenori pačios dirbt ir kitiems neleidžia. Buvo ir pas mus taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2014 11 14, 23:49)
TAI JUMS, BRANGIOSIOS, DĖKOJAM UŽ PAKVIETIMĄ, UŽ IDĖJAS, PUIKIUS PRANEŠIMUS IR NUOŠIRDUMĄ. TIKRAI VAKAR JŪSŲ MOKYKLOJE JAUTĖMĖS KAIP NAMIE biggrin.gif
AČIŪ 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labai ačiū už tokius gražius žodžius:) Labai greit išvažiavote:( Mažai teko pabendrauti:( bet aš vos spėjau suktis:) tai bendravimui turėjau mažai laiko, o taip norėjosi:) Linkėjimai Audrutei ir Ritutei smile.gif
Atsakyti