Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 53 tema

QUOTE(Bites Rites @ 2014 11 12, 20:25)
Aš vėl su neaiškiomis pareigomis, primetamomis mokytojams: kiek dienų mokykloj budit per pertraukas? Mes turim vieną dieną per savaitę visas pertraukas budėt paskirtame koridoriuje. Bet ar tai yra privaloma?

Budžiu 2 dienas (antradieniais ir ketvirtadieniais), visas pertraukas ir viena koridoriuj. Tai niekur net pasitraukti negaliu. Nieks jokių išeiginių neduoda.
Praeitais metais 1 dieną koridorius, o kitą eidavau į mokyklos kiemą.
Atsakyti
Sveikutes, kur galima rast "Giles" testų atsakymus??
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2014 11 13, 15:41)
gražios idėjos, tik paaiškinkit man kaip tas daromas sniegas.Aš nesupratau... blush2.gif

nežinau, ar gerai supratau - patepė lipalu (skiestu vandeniu) ir pabarstė miltų su blizgučiais.

QUOTE(simba3 @ 2014 11 13, 18:24)
Sveikutes, kur galima rast "Giles" testų atsakymus??

http://www.sokvadove...zinimas/gile_4/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 13 lapkričio 2014 - 19:45
QUOTE(smilga1972 @ 2014 11 12, 22:30)
Kalba eina apie tokius kodus - užšifruotus tekstus, vaizdus ir pan. (čia pirmą pasitaikiusį įkėliau, su mokslais nesusijęs greičiausiai  lotuliukas.gif ). Pirmiausiai susigeneruoji tokį paveiksliuką naudodama programą QR code generator (galima ir kompiuteriu, ir planšetiniu ar telefonu), atsispausdini, duodi vaikams, o jie su kita programa nuskaito tą paveiksliuką ir sužino, kas užšifruota  mirksiukas.gif . Nu čia labai smulkiai nesileidžiu į aprašymą, bet šiaip nieko sudėtingo nėra  mirksiukas.gif , lututė gali papasakoti daug geriau, ji pas mus profė  mirksiukas.gif  4u.gif .

4u.gif O gal galima smulkiau kaip sukurti
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2014 11 13, 21:21)
4u.gif O gal galima smulkiau kaip sukurti

Labutis 4u.gif . Paprasta. Aš dariau taip: čia parašiau užduotį, ją parsisiunčiau kaip paveiksliuką, nusikopijavau į wordą, pasimažinau, pasidauginau kopijų, atsispausdinau ir sukarpiusi po vieną išdalinau vaikams. Vaikai su telefonais nuskaitė tą užduotį (čia visas smagumas lotuliukas.gif ), tada atliko užduotį į sąsiuvinį. Prašė dar lotuliukas.gif doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2014 11 12, 23:33)
Sveikutės,mergaitės, į matematikos paštą nusiunčiau ,,Pasirenk standartizuotam testui. Matematikos testai" R. Rugelienės vertinimo aprašus. smile.gif

kad tau dievas duotų sveikatos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 11 13, 19:43)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2014 11 13, 21:58)
Labutis  4u.gif . Paprasta. Aš dariau taip: čia parašiau užduotį, ją parsisiunčiau kaip paveiksliuką, nusikopijavau į wordą, pasimažinau, pasidauginau kopijų, atsispausdinau ir sukarpiusi po vieną išdalinau vaikams. Vaikai su telefonais nuskaitė tą užduotį (čia visas smagumas  lotuliukas.gif ), tada atliko užduotį į sąsiuvinį. Prašė dar  lotuliukas.gif  doh.gif .

Norėjau pasiklaust, kokią programėlę ir iš kur reikėtų susiinstaliuot į telefoną ar planšetą, kad nuskaitytų QR kodus?
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2014 11 13, 22:27)
Norėjau pasiklaust, kokią programėlę ir iš kur reikėtų susiinstaliuot į telefoną ar planšetą, kad nuskaitytų QR kodus?

Nuskaitymui naudojamės QR code reader programa iš Google play parduotuvės (nemokama). Visi vaikai rado, patys parsisiuntė namuose ir įsidiegė. Nieko sudėtingo tikrai nėra smile.gif
Atsakyti
ar buvo šiandien streikuojančių?
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2014 11 13, 21:30)
Nuskaitymui naudojamės QR code reader programa iš Google play parduotuvės (nemokama). Visi vaikai rado, patys parsisiuntė namuose ir įsidiegė. Nieko sudėtingo tikrai nėra smile.gif

ką tik išbandžiau thumbup.gif super dalykas. tik kur jau ten iki išmanių telefonų kaip iki marso. mačiau viena mergaitė turi.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2014 11 13, 20:58)
Labutis  4u.gif . Paprasta. Aš dariau taip: čia parašiau užduotį, ją parsisiunčiau kaip paveiksliuką, nusikopijavau į wordą, pasimažinau, pasidauginau kopijų, atsispausdinau ir sukarpiusi po vieną išdalinau vaikams. Vaikai su telefonais nuskaitė tą užduotį (čia visas smagumas  lotuliukas.gif ), tada atliko užduotį į sąsiuvinį. Prašė dar  lotuliukas.gif  doh.gif .

Super, ačiū. Būtinai pasinaudosiu. Jau spėjau pati išbandyt- smagu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2014 11 13, 22:49)

ką tik išbandžiau  thumbup.gif  super dalykas. tik kur jau ten iki išmanių telefonų kaip iki marso. mačiau viena mergaitė turi.

Pas mane beveik visi turi, kai kur abu suole, o kai kur po vieną ant suolo ir to pilnai užtenka smile.gif
Atsakyti