Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 53 tema

prašom plačiau, aš apie tokią programą negirdėjus
Atsakyti
Aš vėl su neaiškiomis pareigomis, primetamomis mokytojams: kiek dienų mokykloj budit per pertraukas? Mes turim vieną dieną per savaitę visas pertraukas budėt paskirtame koridoriuje. Bet ar tai yra privaloma?
Atsakyti
4u.gif Sveikutes. Gal galite pasiūlyti įdomesnių minčių pirmokėlių atvirai lietuvių kaoalbos pamokai. Būčiau labai dėkinga
Atsakyti
Sveikutės,mergaitės, į matematikos paštą nusiunčiau ,,Pasirenk standartizuotam testui. Matematikos testai" R. Rugelienės vertinimo aprašus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2014 11 12, 21:25)
Aš vėl su neaiškiomis pareigomis, primetamomis mokytojams: kiek dienų mokykloj budit per pertraukas? Mes turim vieną dieną per savaitę visas pertraukas budėt paskirtame koridoriuje. Bet ar tai yra privaloma?

Budim ir mes. Man atrodo kad tai yra mokyklos taisyklese ar nuostatose, kazkur ten mirksiukas.gif Reiktu pasiziureti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2014 11 12, 20:25)

mes irgi budim, bet mums duoda išeiginę per mokinių atostogas.
Atsakyti
budim be jokių išeiginių... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2014 11 12, 21:33)
Sveikutės,mergaitės, į matematikos paštą nusiunčiau ,,Pasirenk standartizuotam testui. Matematikos testai" R. Rugelienės vertinimo aprašus. smile.gif

Dėkui 4u.gif

Dalinuosi dukters pamėgta darbelių nuoroda. Gal ką įdomaus rasit..
https://www.youtube....h?v=VL_wuKsYe2A

https://www.youtube....h?v=yrpoZyOKmV0

https://www.youtube....h?v=l2YIdkrgres
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 11 12, 21:45)
budim be jokių išeiginių...  doh.gif

Budim ir mes, bet kolektyvinėje sutartyje turim punktą, kad už budėjimą mokinių atostogų metu gausim apmokamą papildomą poilsio dieną.
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2014 11 12, 21:08)
Budim ir mes, bet kolektyvinėje sutartyje turim punktą, kad už budėjimą mokinių atostogų metu gausim apmokamą papildomą poilsio dieną.

Mūsų mokykla dalyvauja Olweus programoje, tad dabar mokiniai nebebudi, o budi tik mokytojos.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2014 11 12, 21:22)
prašom plačiau, aš apie tokią programą negirdėjus

Kalba eina apie tokius kodus - užšifruotus tekstus, vaizdus ir pan. (čia pirmą pasitaikiusį įkėliau, su mokslais nesusijęs greičiausiai lotuliukas.gif ). Pirmiausiai susigeneruoji tokį paveiksliuką naudodama programą QR code generator (galima ir kompiuteriu, ir planšetiniu ar telefonu), atsispausdini, duodi vaikams, o jie su kita programa nuskaito tą paveiksliuką ir sužino, kas užšifruota mirksiukas.gif . Nu čia labai smulkiai nesileidžiu į aprašymą, bet šiaip nieko sudėtingo nėra mirksiukas.gif , lututė gali papasakoti daug geriau, ji pas mus profė mirksiukas.gif 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2014 11 12, 22:05)

gražios idėjos, tik paaiškinkit man kaip tas daromas sniegas.Aš nesupratau... blush2.gif
Atsakyti