Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 53 tema

QUOTE(kad ji kur galas @ 2014 11 09, 16:56)
o apie kuriuos kalbi - lietuvių ar matematikos?

aš dalyvauju standartizuotų testų vertinimo ekspertų kursuose.Tai sakė, kad šitie išleisti testai nieko verti...Geri tik tie, kurie oficialiai paskelbti nec.
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2014 11 09, 17:12)
aš dalyvauju standartizuotų testų vertinimo ekspertų kursuose.Tai sakė, kad šitie išleisti testai nieko verti...Geri tik tie, kurie oficialiai paskelbti nec.

O kur juos galima matyti tikruosius? Šiaip domina ir lietuvių ir matematikos, be labiau reikalingesni lietuvių k.
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2014 11 09, 17:12)

dalyvauju ir as
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 11 08, 10:44)
Mus buvo direktorė išsikvietus į pokalbį ir davė du pasiūlymus, arba mažina koeficientus, arba 2015m einame 5d neapmokamų atostogų, tai mes pasirinkome atostogas  smile.gif

Beje, merginos, auditas išlydėtas, grįžtame į realybę  thumbup.gif

Sveikinam atsikračius auditorių biggrin.gif O mes šiemet einame 5 d., kitąmet planuoja 7 d. nemokamų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2014 11 09, 17:36)
Pas  mus karpymai buvo, kol kas negirdėt. O ar žinot, kad neapmokamų atostogų metu esat neapdraustos. Ar aš kažką painioju?

doh.gif Tikrai taip, nepainioji. "Apkarpytos" ir mes jau senokai.
Atsakyti
o mums aiškino, kad draustos, jei būtume nemokamose mėnesį, tada nedraustų g.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2014 11 09, 12:47)
Sveikutes, gal turite kuri užduočių su paprastomis trupmenomis?? Bandau kurti pateiktis umn.gif

Įmečiau ir savo pateiktį, tik atrodo, kad truputį per vėlai... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2014 11 09, 16:47)
Sveikutės,
Lyg ir buvo diskusija apie 4 kl standartizuotus testus, bet testų lyg ir nebuvo atskanuota, ar aš klystu? Pas mus knygynas neturi ir neaišku kada turės, o į didmiestį nežinau kada pakliūsiu. Sakykite ar niekas neskanavote testų.

Lietuvių kalbos standartizuoti atspausdinti tokiu pilkšvai melsvu rašaliuku, tad nukopijavus įtariu, kad nelabai kas matytųsi. doh.gif
Atsakyti
Merginos, gal turite kokių pateikčių pirmokėliams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2014 11 09, 20:15)
Įmečiau ir savo pateiktį, tik atrodo, kad truputį per vėlai...  4u.gif

Tavo labai geras darbelis apie trupmenas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 11 09, 20:31)
Merginos, gal turite kokių pateikčių pirmokėliams?  g.gif

Jei kompe instaliavai Smart Notebook programą, tai mano pamokos pirmokams čia:
http://vilma-manouzr...t-notebook.html
Atsakyti
Sveikos,
ninkute, gal gali knygelę „padalinti“ pusiau? 1-50 ir 51-80 psl?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 09 lapkričio 2014 - 20:13
QUOTE(naminukė @ 2014 11 09, 19:15)
Įmečiau ir savo pateiktį, tik atrodo, kad truputį per vėlai...  4u.gif
Papildyta:
Lietuvių kalbos standartizuoti atspausdinti tokiu pilkšvai melsvu rašaliuku, tad nukopijavus įtariu, kad nelabai kas matytųsi.  doh.gif

Aciu, Naminuke 4u.gif Galvosūkį tai įikari įkelsiu į savo pateiktis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 11 09, 19:31)
Merginos, gal turite kokių pateikčių pirmokėliams?  g.gif

As pamokose nemazia naudoju is peliukai.lt. tik persidarau truputeli pagal save.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 09 lapkričio 2014 - 20:27
Ačiū, merginos už nuorodas, būtinai jomis pasinaudosiu 4u.gif Įdomu, kaip pirmokėliams sekasi? Mano dvi mergaitės dar nepažįsta nei vienos raidės, apie skaitymą jau nekalbu net... doh.gif O visi kiti daro pažangas - tai matosi testuose, diktantuose... thumbup.gif
Atsakyti