Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 53 tema

Sveikos 4u.gif
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 11 08, 09:44)
Beje, merginos, auditas išlydėtas, grįžtame į realybę  thumbup.gif

Jums gerai, o mes laukiam 4 atstovų iš ministerijos. Dvi dienas svečiuosis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 11 08, 11:00)
Sveikos 4u.gif

Jums gerai, o mes laukiam 4 atstovų iš ministerijos. Dvi dienas svečiuosis  doh.gif

Laikykitės thumbup.gif Bet pastebėjau ir vieną pliusą šio audito - pagražėjo mano talija wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 11 08, 09:44)
Beje, merginos, auditas išlydėtas, grįžtame į realybę  thumbup.gif

Sveikinimai atlaikius drinks_cheers.gif . Tikiuosi visos gyvos ir sveikos drinks_cheers.gif

QUOTE(zuzanele @ 2014 11 08, 11:00)
Jums gerai, o mes laukiam 4 atstovų iš ministerijos. Dvi dienas svečiuosis  doh.gif

Nėra to blogio, kuris neišeitų.... išeis po dviejų dienų...

QUOTE(Bebras2014 @ 2014 11 08, 11:04)
Laikykitės  thumbup.gif Bet pastebėjau ir vieną pliusą šio audito - pagražėjo mano talija  wub.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2014 11 08, 10:37)
Mergaitės, noriu sužinot, ar jūsų mokyklose nebus mažinami koeficientai mokytojams? Pas mus žada "karpymus" nuo sausio 1. Negana to, dar gruodį varo 3 d. neapmokamų atostogų. Visiškas absurdas!

Mes pernai buvom 10 dienų nemokamų atostogų. Šiemet irgi tas pats laukia.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 11 08, 12:00)
Sveikos 4u.gif

Kaip sako atvažiuos ir išvažiuos, ale įtampą žmonėms vistiek sukelia doh.gif ech tie tikrintojai visi...vėjai smile.gif o nemokamų visą šią savaitę ištupėjau kol vaikai atostogavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2014 11 08, 09:37)
Mergaitės, noriu sužinot, ar jūsų mokyklose nebus mažinami koeficientai mokytojams? Pas mus žada "karpymus" nuo sausio 1. Negana to, dar gruodį varo 3 d. neapmokamų atostogų. Visiškas absurdas!

Mes maziausiu jau senokai gaunam unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal turite kuri užduočių su paprastomis trupmenomis?? Bandau kurti pateiktis umn.gif
Atsakyti
laba, gal kuri turite pasidariusi, ar žinote kur galima rasti pristatymą , skaidres apie Tove Jansson ir jos žymiuosius Trolius mumius. (jei nerasiu teks pačiai daryti, bet laiko kokios sąnaudos doh.gif )Prasideda šiaurės šalių bibliotekų savaitė, 2014-ųjų Šiaurės šalių bibliotekų savaitės tema: Troliai Šiaurėje. Gal kas dalyvaujate? Pasidalinkite veiklomis.
Ir dar bandžiau ieškoti filmukų, ne dabar sukurtų, bet tų kur vaikystėje žiūrėjome apie Trolius Mumius thumbup.gif , taip pat nepavyko rasti g.gif , gal kas savo videotekoje turite? Būsiu dėkinga už pagalbą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2014 11 08, 09:37)
Pas mus žada "karpymus" nuo sausio 1. Negana to, dar gruodį varo 3 d. neapmokamų atostogų. Visiškas absurdas!

Pas mus karpymai buvo, kol kas negirdėt. O ar žinot, kad neapmokamų atostogų metu esat neapdraustos. Ar aš kažką painioju?
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2014 11 09, 12:47)
Sveikutes, gal turite kuri užduočių su paprastomis trupmenomis?? Bandau kurti pateiktis umn.gif

Siunčiu į paštą skaidres, nors ir ne mano kurtos, iš mūsų lobyno.
Papildyta:
Sveikutės,
Lyg ir buvo diskusija apie 4 kl standartizuotus testus, bet testų lyg ir nebuvo atskanuota, ar aš klystu? Pas mus knygynas neturi ir neaišku kada turės, o į didmiestį nežinau kada pakliūsiu. Sakykite ar niekas neskanavote testų.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 11 09, 15:47)
Siunčiu į paštą skaidres, nors ir ne mano kurtos, iš mūsų lobyno.
Papildyta:
Sveikutės,
Lyg ir buvo diskusija apie 4 kl standartizuotus testus, bet testų lyg ir nebuvo atskanuota, ar aš klystu? Pas mus knygynas neturi ir neaišku kada turės, o į didmiestį nežinau kada pakliūsiu. Sakykite ar niekas neskanavote testų.

Sugaisau daugiau nei pusdieni, kol savo pasidariau, bet bus labai idomu ir tavo paziuret, aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 11 09, 15:47)
Sveikutės,

o apie kuriuos kalbi - lietuvių ar matematikos?
Atsakyti