[quote=klaipedike,2014 11 05, 23:46]
[quote=b.s,2014 11 05, 00:41]
Labas vakarėlis, visos jau sumigę, o aš tik dabar darbus išsitaisiau. Ką darote, jei vaikai nedaro namų darbų? Pratųbų sąsiuviniai pusiau tušti. Kaip priversti daryti. Gal turite kokių pasiteisinančių būdų? Tėvų ir vaikų požiūris (maniškių) vienodas - suprantu, kad jiems nei galvoj, nei uodegoj.
Mano ketvirtokai, bet visi laukia mažo saldainiuko (bibi). Jei visi iki vieno padaro namų užduotį - visi gauna, po saldainiuką. Tada greit padalinu ir toliau dirbam. Vaikai vieni kitus skatina atlikti namų užduotis, bet žinoma yra etatinių (juos ypatingai draugai kontroliuoja). Galiu ir visai netikrinti, tada jie patys prašo.
[/quote]
rašau pastabas į Tamo su vaiko pateiktu paaiškinimu:,,neparuošė namų darbo, nes namuose neturi žirklių ir klijų", ,,...nes mama nesuprato Tame, kas užduota", ,,...nes vėlai grįžo iš mamos draugės gimtadienio" , labai smagios pastabos išeina, tiesiog,, perliuka"i, nepatingiu užsirašyti kiekvieno paaiškinimą....turiu pasakyti, kad kartais tai net labai suveikia
QUOTE(Vaivorytė @ 2014 11 06, 18:21)
rašau pastabas į Tamo su vaiko pateiktu paaiškinimu:,,neparuošė namų darbo, nes namuose neturi žirklių ir klijų", ,,...nes mama nesuprato Tame, kas užduota", ,,...nes vėlai grįžo iš mamos draugės gimtadienio" , labai smagios pastabos išeina, tiesiog,, perliuka"i, nepatingiu užsirašyti kiekvieno paaiškinimą....turiu pasakyti, kad kartais tai net labai suveikia
Sveikos sauniosios pradinukes nors anoj temelej tik pasilabinau, bet sita jusu puslapiuka kaip biblija kiekviena diena skaitau, smagu kad esat
Norejau paklausti, gal galetumet parekomenduoti, koki mokomaji/pazintini filmuka treciokeliams?
Norejau paklausti, gal galetumet parekomenduoti, koki mokomaji/pazintini filmuka treciokeliams?
Sveikos pradinukės skubu prisistatyti, Mano vardas Lina ir darbuojuosi aš su antrokėliais. Tiesa, ne pamokas vedu, o esu popamokinės veiklos organizatorė. Bet čia ir iškyla didžiausias iššūkis. Vargšiukai leliukai jau pavargę būna po dienos nori pasidūkti, ar kažkaip kitaip atsipalaiduoti, tačiau nenoriu palikti jų nei su telefonais letenytėse, nei kur nors dykai sėdinčių.
Savo žaidimų skrynią jau baigiu išsemti. Tad ieškau pagalbos, gal kuri žino naudingos literatūros su edukaciniais žaidimais (visokio pobūdžio), o gal kažkurioj temoj tai jau aptarėte (prisipažinsiu jėgų nėra visus forumus ištisai perskaityti), tad tiktų vien jau forumo numeriukas. Būčiau super dėkinga.
Gražaus Jums laiko
Savo žaidimų skrynią jau baigiu išsemti. Tad ieškau pagalbos, gal kuri žino naudingos literatūros su edukaciniais žaidimais (visokio pobūdžio), o gal kažkurioj temoj tai jau aptarėte (prisipažinsiu jėgų nėra visus forumus ištisai perskaityti), tad tiktų vien jau forumo numeriukas. Būčiau super dėkinga.
Gražaus Jums laiko
Pagaliau penktadienis! Išsisėmiau per savaitę su pirmokėliais dirbdama. Yra ir mano klasėj perliukų, kurie nedirba, įtariu, kad teks greit paruošti dokumentus PPt dėl programos nustatymo. Iš tų vaikų tėvelių pagalbos irgi nėra, jie savais reikalais užsiėmę, lieka tik mokytoja...
Ar jau pradėjot ruoštis Kalėdiniams renginiams? Mes vieną dainelę jau mokomės
Ar jau pradėjot ruoštis Kalėdiniams renginiams? Mes vieną dainelę jau mokomės
[quote=nertasgrozis,2014 11 07, 01:10]
Sveikos pradinukės skubu prisistatyti, Mano vardas Lina ir darbuojuosi aš su antrokėliais. Tiesa, ne pamokas vedu, o esu popamokinės veiklos organizatorė. Bet čia ir iškyla didžiausias iššūkis.
Sveika atvykusi gal gali plačiau, kas čia per pareigos tavo?
http://www.frepy.eu/part_lt.html
Sveikos pradinukės skubu prisistatyti, Mano vardas Lina ir darbuojuosi aš su antrokėliais. Tiesa, ne pamokas vedu, o esu popamokinės veiklos organizatorė. Bet čia ir iškyla didžiausias iššūkis.
Sveika atvykusi gal gali plačiau, kas čia per pareigos tavo?
http://www.frepy.eu/part_lt.html
Įkėliau paštan dailės pamokoms nuorodą. Man ji superinė. Manau rasite darbų ir dviems pamokoms.
QUOTE(GORGONE @ 2014 11 07, 16:10)
Įkėliau paštan dailės pamokoms nuorodą. Man ji superinė. Manau rasite darbų ir dviems pamokoms.
AČIŪ UŽ NUORODAS PUIKIOS
QUOTE(gintule @ 2014 11 05, 23:06)
Aš kaip ir gitė palieku po pamokų,negali po pamokų, dirbk per pertraukas ir aišku kaip pas daugumą yra etatiniai
aš irgi taip darau
Mergaitės, noriu sužinot, ar jūsų mokyklose nebus mažinami koeficientai mokytojams? Pas mus žada "karpymus" nuo sausio 1. Negana to, dar gruodį varo 3 d. neapmokamų atostogų. Visiškas absurdas!
QUOTE(Bites Rites @ 2014 11 08, 09:37)
Mergaitės, noriu sužinot, ar jūsų mokyklose nebus mažinami koeficientai mokytojams? Pas mus žada "karpymus" nuo sausio 1. Negana to, dar gruodį varo 3 d. neapmokamų atostogų. Visiškas absurdas!
Mus buvo direktorė išsikvietus į pokalbį ir davė du pasiūlymus, arba mažina koeficientus, arba 2015m einame 5d neapmokamų atostogų, tai mes pasirinkome atostogas
Beje, merginos, auditas išlydėtas, grįžtame į realybę