Sveikos, smagu vėl Jus matyti ir skaityti:)
ačiū peliukui
vaivoryte, apie kokus standartizuotus testus kalbi? - ar apie Rasa Rugelienė. Matematikos testai 4 klasei)(pasirenk standartizuotam testui)
Su klausimu - padėkite kas galite: gal galite atsiųsti Lietuvos šalelėj fonogramą? ar yra pašte, tik aš nemačiau?
QUOTE(domassss @ 2014 10 15, 10:35)
Aš tai juokiaus iš savęs.

Nu toks nerimas per tas kelias dienas buvo ....Nėra temos...

Gerai, kad apsiklausiau kitų ir supratau, kad ne vienai man taip buvo ...
suprantamas jausmas, patyriau ir aš tą patį
QUOTE(Dainelej @ 2014 10 15, 14:38)
Mergaitės, turiu klausimą. Gal Jūs dirbat mokykloje (arba žinot tokią), kuri daro pirmokų atranką? Pas mus yra tokia situacija - pirmokų yra antplūdis, o kokiu būdu juos būtų galima atsirinkti neaišku. Dabar priimami visi, kurie atitinka mokyklos nuostatus ir pagal pirmumą. Bet ateina tokių, kad saugok Dieve. Žinoma, jei tų pirmokų trūktų, džiaugtumėmės kiekviena dūšele, bet jei galim rinktis, tai kodėl ne. Bet kaip atrasti tuos instrumentus, kaip apčiupinėti tuos būsimus pirmokėlius, kad atrasti gabesnius kalboms. Mūsų mokykloje nuo pirmos klasės vaikai mokosi vieną užsienio kalbą, nuo antros jau ir antrą. Žodžiu, krūvis didelis, o jei vaikas negabus, tai ima grimzti į didelę duobę. Gal kas žinot, kokias būsimų pirmokų atrankas daro mokyklos?
smagu girdėt, kad dar lietuvoj vaikų daug yra.
Pas mus tokių atrankų nebūna, kas ateina, tą priimam....