QUOTE(Bebras2014 @ 2014 11 05, 17:40)
O pas mus jokiu būdu neleidžia daryti dailės pamokų skirtingų... Jos netgi tvarkaraštyje yra viena po kitos ir mums yra pasakyta, kad susigalvoti tokią temą, kad pilnai išnaudotume dvi pamokas...
Maniškiai yra pirmokai
Bet čia ne tik dailės, bet ir technologijų pamokos. Ką piešti dvi pamokas, kaip ištemti temą iki dviejų pamokų, tai man niekaip nesuprantama. Ką jūs veikiate per dvi pamokas?
Papildyta:
QUOTE(gitė @ 2014 11 05, 17:42)
Maniškiams gerai veikia, kai atlikti namų darbus palieku po pamokų, arba, kai aš po pamokų neturiu laiko, atlieka pertraukų metu. Va čia, tai jau būna bausmė. Nors 3 etatiniai yra iš 26. Kiti atlieka dažniausiai.
Oi, pas mane po pamokų, tai prasideda man treniruotė, man repeticija. Jei palikčiau, tai kai atlėktų mamytė ar tėvelis, tai greitai užmirčiau.
Pasakiau, kad pirmą mėnesio antradienį vyks atsiskaitymas už perskaitytas knygas, tai šiandien jau turėjau pokalbį su tėveliais, kad jų vaikui trukdau. Bandžiau įrodyti, kad tai tik 1 mėnesio antradienis. Susirinkimo metu buvo informuoti, kad vyksta kalbinės raiškos pamoka.
Bet, ai, jiems gerai, tai man dar geriau. Tegul neskaito, tegul neruošia namų darbų. Bus atitinkamai įvertinti. Juk viskas pareina nuo šeimos. Mes pastoviai pergyvenam už svetimus. Neturi atsakomybės, neturės atsakomybės ir visą gyvenimą.