Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 53 tema

Sveikos mergaitės. Gal kuri turite pasidariusi skaidres apie pašto ženklus, jų atsiradimo istoriją. Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(calkusl @ 2014 11 03, 19:21)
Sveikos merginos,
gal kuri nors turi ir nebenaudoja
"Kūno kultūros pamokų turinys". Ketvirtoji klasė
Povilas Ivanovas, Lina Paškevičienė
http://www.patogupir...toji-klase.html
mielai nupirkčiau.

Turiu, bet neparduodu, nes mano ne ketvirtokai. Galėčiau tik paskolinti. Tu iš kokio miesto? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2014 11 03, 19:58)
Sveikos mergaitės. Gal kuri turite pasidariusi skaidres apie pašto ženklus, jų atsiradimo istoriją. Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Papildyta:

Turiu, bet neparduodu, nes mano ne ketvirtokai. Galėčiau tik paskolinti. Tu iš kokio miesto? mirksiukas.gif

Mergaitės, mūsų pašte man atrodo yra šita knyga skenuota smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal turite kas nors kažką apie skriestuvą?
Man perkrovus kompiuterį SMART iš vis nenori veikti. Diskų inžinierius neranda. Tai jau ir viskas? Ar dar galima kur nors rasti internete?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2014 11 03, 20:15)
Sveikos,
gal turite kas nors kažką apie skriestuvą?
Man perkrovus kompiuterį SMART iš vis nenori veikti. Diskų inžinierius neranda. Tai jau ir viskas? Ar dar galima kur nors rasti internete?

Man prieš pora savaičių buvo pasibaigus šita programa (kažką buvau pridirbus), tai instaliavausi pati iš BMK.lt. Labai viska sgerai pavyko ir esu dėkinga bmk.
Atsakyti
QUOTE(mindojur @ 2014 11 03, 16:08)
Sveikos merginos, gal kas nors turite Daivos Jakavonytės-Staškuvienės ir Danguolės Kalesnikienės lietuvių kalbos pratybų sąsiuvinį 2 klasei „Kelionė po lietuvių kalbos pasaulį“ . Būčiau dėkinga jei kas nuskenuotų ir įkeltų į paštą.

Be to į pirmą paštą įkėliau ežiukus darbeliams. Gal kas pasinaudosit.

Turiu. Skubiai reikia?

ps. sveikos 4u.gif
Atsakyti
Dėkui už patarimą. 4u.gif Ryt bandysiu.
Atsakyti
Labas mergaites, gal kuri nors galit pagelbet. Gal turit "golden key" 3 klasei testus? Buciau labai dekinga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2014 11 03, 19:10)
Mergaitės, mūsų pašte man atrodo yra šita knyga skenuota smile.gif

Pažvelgiau, bet neradau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ingredb @ 2014 11 03, 19:50)
Sveikos, mergaitės, kurios dirba su Smart lenta. Nezinau kas atsitiko, bet mano lenta pradejo idomiai veikti. Bandai tempti kokį daiktą nenusitempia arba atšoka atgal. Ar jau čia lenta sugedo, ar trūksta kažkokių atnaujinimų. Ar galima ją kažkuo valyti?

Ir man panašiai buvo. Aš ir rašyt negalėjau - paimu rašiklį į rankas, o lentoje jau vingiuoja linija. Pasirodo, visa tai nuo drėgmės (pas mus tik prieš porą savaičių pradėjo šildyti). Šiandien jau viskas tvarkoje.
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2014 11 03, 20:58)

Papildyta:

pažiūrėsiu, gal turiu, neatsimenu
Atsakyti
QUOTE(Tili Mili @ 2014 11 03, 22:21)
Turiu. Skubiai reikia?

ps. sveikos  4u.gif

Labukas, na gal labai skubiai nereikia, bet būtų gerai turėti. Nes pavarčiau kitų klasių tas pratybas, tai man patiko, daug rašymo, kūrybinių darbų. Norėčiau ir antrokams pažiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(calkusl @ 2014 11 03, 22:27)
Pažvelgiau, bet neradau schmoll.gif

Knygutė yra mūsų pašte pradinukiukita. Žiūrėjau tikrai yra. smile.gif
Atsakyti