Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 53 tema

Ar jūsų mokyklos dar turi pakankamai lėšų? Mūsų turi skolų... Jaučiu, kad sumažins valandas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2014 10 27, 19:51)
Sveikutės,
Pamokų spalvos Tame nepastebėjau.
Gal kas turite kokių idėjų kalėdinėms dovanėlėms? Vykdom projektą ir reikia išsiųsti 15 dovanėlių į Turkiją.

planuoju bandyti su mokiniais dekupažuoti senus kalėdinius žaisliukus, radau vakar nuotraukas ir labai patiko.
https://www.facebook...p...e=1 (sekančios nuotraukos - darbo eiga)
pernai dėžutes bandėme dekupažuoti, vaikams labai patiko ir visai neblogai sekėsi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 27 spalio 2014 - 19:25
O kur tų lentučių galima gauti?
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2014 10 27, 19:20)
Ar jūsų mokyklos dar turi pakankamai lėšų? Mūsų turi skolų... Jaučiu, kad sumažins valandas g.gif

Pas mus simptomai identiški.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2014 10 27, 20:31)
O kur tų lentučių galima gauti?

Žaisliukai
Žaisliukai 2

O gal kur pigiau yra ar koks tėvelis gali padaryt? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 27 spalio 2014 - 20:23
QUOTE(zuzanele @ 2014 10 27, 21:19)
Mano trečiokai smile.gif
Šitą radau, bet kaip parsisiųst?

Puiki dainelė, bet irgi nemoku parsisiųst g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 10 27, 20:21)
Žaisliukai
Žaisliukai 2

O gal kur pigiau yra ar koks tėvelis gali padaryt? smile.gif

Kokie įdomūs dalykėliai, net nežinojau, kad tokių galima nusipirkt thumbup.gif Reikės Kalėdoms tokius užsakyti vaikams ir po to tais žaisliukais papuošti klasės eglutę thumbup.gif O ant jų galima ir su guašu piešt ir klijuot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 10 27, 12:57)
Aš irgi naudoju tas korteles, vis klijuojamės į sąsiuvinį ir skaitom, bet kaip fiksuoti tą jų skaitymą, kaip pakelti motyvaciją, kad ir knygutes pradėtų skaityti... g.gif

Galima naudoti skirtingai. Aš tai duodu tekstuką namo išmokt. Paskui turi atsiskaityt.
Kiekvienas turi skaitymo kortelę, kur atsiskaitęs gauna lipduką. Surinkus visus lipdukus laukia prizas. ax.gif
Nieko nauja. Taip kaip ir aprašyta "Skaitinių" knygelėj. blush2.gif

Zuzanėle, jei pavyks parsisiųst - pasidalink. Aš irgi ieškau būdų, bet nerandu.
Atsakyti
pernai buvo mūsų mokykloj dekupažo manija. Pirkom fanierą, man tėtis, kitom darbų mokytojas supjaustė trikampiais ir dekupažavom eglutes. Papuošiau klasėje virš lentos ilgą eglių girliandą su tom eglutėm, labai gražu buvo.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2014 10 28, 07:14)

Radau, bet tik už pinigus. Fonogramos kaina 30 Lt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2014 10 28, 19:45)
Radau, bet tik už pinigus. Fonogramos kaina 30 Lt. g.gif

doh.gif doh.gif doh.gif
nieko sau
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 10 27, 22:06)
Kokie įdomūs dalykėliai, net nežinojau, kad tokių galima nusipirkt  thumbup.gif Reikės Kalėdoms tokius užsakyti vaikams ir po to tais žaisliukais papuošti klasės eglutę  thumbup.gif O ant jų galima ir su guašu piešt ir klijuot?  g.gif

Manau, kad taip. Viską gali daryt. Juk čia medis. Gali dekupažint. Dažant guašu, aš į dažus įmaišyčiau lipalo (neteptų ir šiek tik blizgesio būtų)

QUOTE(Aurute @ 2014 10 28, 06:14)

Būtinai thumbup.gif
Atsakyti