Ar jūsų mokyklos dar turi pakankamai lėšų? Mūsų turi skolų... Jaučiu, kad sumažins valandas
QUOTE(Mergelė @ 2014 10 27, 19:51)
Sveikutės,
Pamokų spalvos Tame nepastebėjau.
Gal kas turite kokių idėjų kalėdinėms dovanėlėms? Vykdom projektą ir reikia išsiųsti 15 dovanėlių į Turkiją.
Pamokų spalvos Tame nepastebėjau.
Gal kas turite kokių idėjų kalėdinėms dovanėlėms? Vykdom projektą ir reikia išsiųsti 15 dovanėlių į Turkiją.
planuoju bandyti su mokiniais dekupažuoti senus kalėdinius žaisliukus, radau vakar nuotraukas ir labai patiko.
https://www.facebook...p...e=1 (sekančios nuotraukos - darbo eiga)
pernai dėžutes bandėme dekupažuoti, vaikams labai patiko ir visai neblogai sekėsi
O kur tų lentučių galima gauti?
QUOTE(Bites Rites @ 2014 10 27, 19:20)
Ar jūsų mokyklos dar turi pakankamai lėšų? Mūsų turi skolų... Jaučiu, kad sumažins valandas
Pas mus simptomai identiški.
QUOTE(Mergelė @ 2014 10 27, 20:31)
O kur tų lentučių galima gauti?
Žaisliukai
Žaisliukai 2
O gal kur pigiau yra ar koks tėvelis gali padaryt?
QUOTE(zuzanele @ 2014 10 27, 21:19)
Puiki dainelė, bet irgi nemoku parsisiųst
QUOTE(zuzanele @ 2014 10 27, 20:21)
Kokie įdomūs dalykėliai, net nežinojau, kad tokių galima nusipirkt Reikės Kalėdoms tokius užsakyti vaikams ir po to tais žaisliukais papuošti klasės eglutę O ant jų galima ir su guašu piešt ir klijuot?
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 10 27, 12:57)
Aš irgi naudoju tas korteles, vis klijuojamės į sąsiuvinį ir skaitom, bet kaip fiksuoti tą jų skaitymą, kaip pakelti motyvaciją, kad ir knygutes pradėtų skaityti...
Galima naudoti skirtingai. Aš tai duodu tekstuką namo išmokt. Paskui turi atsiskaityt.
Kiekvienas turi skaitymo kortelę, kur atsiskaitęs gauna lipduką. Surinkus visus lipdukus laukia prizas.
Nieko nauja. Taip kaip ir aprašyta "Skaitinių" knygelėj.
Zuzanėle, jei pavyks parsisiųst - pasidalink. Aš irgi ieškau būdų, bet nerandu.
pernai buvo mūsų mokykloj dekupažo manija. Pirkom fanierą, man tėtis, kitom darbų mokytojas supjaustė trikampiais ir dekupažavom eglutes. Papuošiau klasėje virš lentos ilgą eglių girliandą su tom eglutėm, labai gražu buvo.
QUOTE(Aurute @ 2014 10 28, 07:14)
Radau, bet tik už pinigus. Fonogramos kaina 30 Lt.
QUOTE(GORGONE @ 2014 10 28, 19:45)
Radau, bet tik už pinigus. Fonogramos kaina 30 Lt.
nieko sau
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 10 27, 22:06)
Kokie įdomūs dalykėliai, net nežinojau, kad tokių galima nusipirkt Reikės Kalėdoms tokius užsakyti vaikams ir po to tais žaisliukais papuošti klasės eglutę O ant jų galima ir su guašu piešt ir klijuot?
Manau, kad taip. Viską gali daryt. Juk čia medis. Gali dekupažint. Dažant guašu, aš į dažus įmaišyčiau lipalo (neteptų ir šiek tik blizgesio būtų)
QUOTE(Aurute @ 2014 10 28, 06:14)
Zuzanėle, jei pavyks parsisiųst - pasidalink. Aš irgi ieškau būdų, bet nerandu.
Būtinai