Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 53 tema

QUOTE(zuzanele @ 2014 10 24, 16:50)
Sveikos 4u.gif
Mes į atostogas išėjom pažiūrėję sferinį kiną "Medžių paslaptis". Nerealu, įdomu, įspūdinga. Vaikams laaabai patiko thumbup.gif
SFERINIS KINAS
Atvyko į mokyklą, niekur važiuoti nereikėjo  mirksiukas.gif

Oi kaip įdomu, o jei didelėje mokykloje tai turėtų ne vieną kartą rodyti, kol visi pradinukai pažiūrėtų, kiek laiko trunka filmas?
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2014 10 25, 09:15)
Oi kaip įdomu,  o jei didelėje mokykloje tai turėtų ne vieną kartą rodyti, kol visi pradinukai pažiūrėtų, kiek laiko trunka filmas?

Pas mus per 5 pamokas pažiūrėjo 180 mokinių mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus irgi buvo pernai. Žiūrėjom apie mėnulį ir žvaigždes. Šiais metais vėl užsisakėm, bus sausio mėnesį. Pernai ėjo po dvi klases, kadangi buvo ne visis, tai tilpom. Vaikams labai patiko. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2014 10 25, 07:42)
  Atostogos thumbup.gif Poilsis smegenims ir sielai thumbup.gif  As dar niekad taip natsidziaugiau atostogomis kaip si karta lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

MS išvyko žvejot... o man tinginio diena user posted image Negaliu atsidžiaugt, kad nereikia apie vaikus ir pamokas galvot... user posted image

QUOTE(daivajazz @ 2014 10 25, 12:13)
Pas mus irgi buvo pernai. Žiūrėjom apie mėnulį ir žvaigždes. Šiais metais vėl užsisakėm, bus sausio mėnesį. Pernai ėjo po dvi klases, kadangi buvo ne visis, tai tilpom. Vaikams labai patiko. thumbup.gif

Ir nepasigyrei... user posted image aš tik vakar apie juos paskaičiau... user posted image
Reiks informuot moteriškes savo ir mums užsisakinėt.
Daivajazz, po kiek jūs mokėjot už filmą? Ar daro nuolaidas soc. remtieniems? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2014 10 25, 14:56)
MS išvyko žvejot... o man tinginio diena user posted image Negaliu atsidžiaugt, kad nereikia apie vaikus ir pamokas galvot... user posted image
Ir nepasigyrei... user posted image  aš tik vakar apie juos paskaičiau... user posted image
Reiks informuot moteriškes savo ir mums užsisakinėt.
Daivajazz, po kiek jūs mokėjot už filmą? Ar daro nuolaidas soc. remtieniems?  g.gif

Nu jo ax.gif matyt kukli buvau blush2.gif Mokėjo vaikai po 7 Lt, jei yra broliai sesės, tai po 5 Lt, soc remtiniem taiko nuolaidas, bet sakė, kad mokytojos pačios parinktų, kurie tikrai sunkiai gyvena. Šiais metais sakė, kad naujiena - viktorina su prizais. Mes irgi ruošiamės žiūrėti apie medžius.
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2014 10 25, 17:13)
Šiais metais sakė, kad naujiena - viktorina su prizais. Mes irgi ruošiamės žiūrėti apie medžius.

Mes žiūrėjom apie medžius mirksiukas.gif
Po filmo visi išėjom iš gaubto, sustojom šalia jo ir tas žmogus, kur atvežė visa tai, uždavinėjo klausimus iš filmo ir davė vaikams skirtukus popierinius. Tų klausimų buvo gal kokie 5-6 mirksiukas.gif Bet kadangi filmas padarė didelį įspūdį, tai nusminusių kaip ir nebuvo, kad negavo skirtuko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 25 spalio 2014 - 17:02
QUOTE(GORGONE @ 2014 10 25, 08:42)
Jau atsakiau bigsmile.gif 

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2014 10 25, 20:20)

Ir aš atsakiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2014 10 25, 16:13)
Nu jo ax.gif matyt kukli buvau blush2.gif Mokėjo vaikai po 7 Lt, jei yra broliai sesės, tai po 5 Lt, soc remtiniem taiko nuolaidas, bet sakė, kad mokytojos pačios parinktų, kurie tikrai sunkiai gyvena. Šiais metais sakė, kad naujiena - viktorina su prizais. Mes irgi ruošiamės žiūrėti apie medžius.

Mes tai žiūrėjom filmuką apie žvaigždes, kaip jos atsirado, tai vaizdas įspūdingas, atrodo, kad tos žvaigždės krenta ant tavęs. Pas mus nebuvo jokios viktorinos. Žiūrėsim, gal šiemet vėl atvyks, nes pernai tai vaikams labai patiko thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(GORGONE @ 2014 10 25, 07:42)
Jau atsakiau bigsmile.gif 
Labas Rytas Mergaites lotuliukas.gif  Atostogos thumbup.gif Poilsis smegenims ir sielai thumbup.gif  As dar niekad taip nwsidziaugiau atostogomis kaip si karta lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kaip smagu, kad galite pasidžiaugti atostogomos thumbup.gif Mes atostogų turim net dvi savaites, bet nėra kada ilsėtis, nes pilna galva prikimšta naujovių, kad ti to ar ano nepamiršt, nes gi tuoj auditas,o velnių tai gausim be gailesčio, o dar aš jauna "švieži", tai mane labiausiai skausmina doh.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri turite kokias skaidres apie daržoves, kurios auga darže? g.gif
Atsakyti
Sveikutės, Atostogaujam nors į mokyklą važiuojam, bet vaikų nėra, galima ramiai krapštytis su nebaigtais darbais. Grįš vaikai ir metas kibti į Kalėdinės šventės ruošimą. Ką planuojate daryti? Mes kaip ir kiekvienais metais statysime bendrą spektaklį. Mintyse kirba „Kelionė po šalis“. Gal esatę ką panašaus darę?
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2014 10 26, 10:04)
Ir aš atsakiau smile.gif

Ačiū
Atsakyti