Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija namuose

QUOTE(lisik @ 2014 12 06, 23:09)
tik norejau perspet naujai perkancias, kad gamintojas nurodo gerokai per daug optimistine prognoze smile.gif t.y. po 2 menesiu tikrai nebus ideali oda ir nereikes vien 'proceduru rezultatui palaikyti'.

Kad rezultatų reikia gerokai palaukti tai faktas, tikrai nereiktų tikėti reklama ir pažadais nono.gif, ten gi visą laiką pripasakoja daug gražių dalykų...

O dėl saulės tai nemanau, kad reikia taip jau bijoti ir slėptis kelerius metus, aš tik nedarysiu procedūrų tuo metu. O kremą aš ir taip visą gyvenimą turiu su 50 SPF, nes oda neįdega, o nudega doh.gif
QUOTE(Kristl @ 2014 12 07, 23:26)
Sveikutes, isigyjau ir aparaciuka tinkanti ir veidui,instrukcijoje parašyta, kad nenaudoti depiliavimo kremu vietoj skutimosi priemoniu,bet  jai tai veido sritis,nejau skusti reikia,kazkaip baugu.. g.gif

Sveika, gali neskusti, o padirbėti su žirklutėmis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natalja0595 @ 2014 12 04, 18:51)
Girdėjau yra kažkokiu dažikliu, gal jus žinote kur ir kaip įsigyti?

yra pvz., toks - Carbon dye, bet kaip jau minėjo merginos, su juo daug vargo, o mažai naudos...

QUOTE(lisik @ 2014 12 05, 13:21)
*man sakyciau padaugejo pigmentiniu demeliu, bet nzn ar nuo saules ar nuo aparato naudojimo, bet sutapo su pirmais aparato naudojimo menesiais (pradejau siu metu geguze), siaip laikiausi visu instrukciju ir mazdaug savaite po ir pries epiliacijas nesideginau ir nebuvau sauleje.

**nera nei 100% smooth, nei hair-free smile.gif

* su apgamais man įdomiai gavosi - iš pradžių apeidavau, po vasaros grįžusi prie procedūrų jau šaudau, nes ten plaukelių šiek tiek yra. o ant rankos irgi turiu vieną plaukuotą apgamą, kurį irgi pradėjau apdorot po vasaros, tai jis man pašviesėjo. įdomu, kaip toliau bus g.gif

**man po gero pusmečio oda pasidarė šilkinė wub.gif o hair-free fazės dar vis laukiu. bet tikiuosi, kad iki kitos vasaros tikrai sulauksiu. vienoj pažasty 3 plaukai beliko, kitoj gal kokie 5, bikini irgi jau galiu suskaičiuoti. tik va su kojom įdomiai. vidinė ir nugarinė dalys labai gražiai pasiduoda, o šoninėj (ar kaip čia tiksliau išsireikšt, gal išorinėj) viršutinėj blauzdų daly vis įkyriai atauga keli ploteliai
Papildyta:
QUOTE(Siurpuliukas @ 2014 12 07, 18:42)
Hmm skaitau skaitau Jusu senesnes temukes palengva, senai gundausi nusipirkti fotoepiliatoriu, bet patarkite, prasau, ar sis modelis nera labai atgyvenes?  g.gif http://www.philips.l...alinimo-sistema

pagal techninius parametrus jis tik truputį silpnesnis už naujesnius 4u.gif gal pasisakys merginos, kurios pirko tokį, kaip joms sekasi
Atsakyti
QUOTE(Siurpuliukas @ 2014 12 07, 18:42)
Hmm skaitau skaitau Jusu senesnes temukes palengva, senai gundausi nusipirkti fotoepiliatoriu, bet patarkite, prasau, ar sis modelis nera labai atgyvenes?  g.gif http://www.philips.l...alinimo-sistema

Realiai man reikia tik kuno plaukeliams salinti, paziuriu vis i ji senai, ir kaina nebloga, pradziai galvoju butu visai geras variantas smile.gif

Turiu aš šitą, naudoju 2 mėn. pirkau dėl tos pačios priežasties- šaudau tik kūną, be veido, man patinka ir ant kojų jau matau rezultatus, gerokai plinka, o kas neplinka tai atauga žymiai lėčiau. Kol kas pažastys tik nelabai pasiduoda, bet verčiu kaltę tam jog prieš pat šaudymą dar depiliavausi el.epiliatorium, o kojas ruošiau apie porą mėn šaudymams skusdama peiliukais..

QUOTE(Kristl @ 2014 12 07, 23:26)
Sveikutes, isigyjau ir aparaciuka tinkanti ir veidui,instrukcijoje parašyta, kad nenaudoti depiliavimo kremu vietoj skutimosi priemoniu,bet  jai tai veido sritis,nejau skusti reikia,kazkaip baugu.. g.gif

va dėl šios priežasties ir nelendu prie veido ir pirkau pigesnį aparatą, nu negaliu eksperimentuoti su veidu unsure.gif renkuosi ūsiukams elektroepiliaciją juolab kad plaukeliai nelabai tamsūs ir pavieniai...
eksperimentus darau su pilvu, nes turiu kelis tamsius plaukus žemiau bambos, tai ten pašaudau ir paraunu su epiliatorium, tai epiliatoriaus irgi reikia vis rečiau...peiliuko irgi nenaudosiu tai sričiai schmoll.gif
Atsakyti
Irreelle negalima derinti fotoepiliacijos procedūras su epiliatorium, juk epiliatorius išrauna šaknį, o be jo fotoprocedūros netenka prasmės... Geriau jau tada kaip ir rašiau nukirpti kaip įmanoma arčiau kūno žirklutėmis...
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 12 08, 13:05)
Irreelle negalima derinti fotoepiliacijos procedūras su epiliatorium, juk epiliatorius išrauna šaknį, o be jo fotoprocedūros netenka prasmės... Geriau jau tada kaip ir rašiau nukirpti kaip įmanoma arčiau kūno žirklutėmis...

kaip rašiau čia toks eksperimentas buvo..kojas ir pažastis sąžiningai skutu. Pilvą šaudžiau pirmą kartą prieš tai nedarius nieko, apsvilo ir kai kas nukrito, paskui kažkada reikėjo plikaus pilvo prieš SPA procedūras tai nekilo ranka paimti peiliuką tai nusivariau su elektriniu..jau 2 savaitės kaip niekas neauga, anksčiau apželdavo greit, nes man elektrinis veiksmingas tik max savaitei ax.gif
Atsakyti
supratau, na, galu gale gerai, kad padeda, juk svarbus tik galutinis rezultatas 4u.gif
Atsakyti
Na aš irgi jau pradėjau šitas procedūras, nes man nuo skutimo taip pradėjo augti plaukai...kojas vakare nuskutu, o ryte jau badosi doh.gif doh.gif Tai galvoju gal nors palėtins augimą...bet po vieno karto nieko nesitikiu biggrin.gif
Šaudydama užtrukau valandą kažkur..kojas pilnai dariau..
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2014 12 05, 14:21)
man sakyciau padaugejo pigmentiniu demeliu, bet nzn ar nuo saules ar nuo aparato naudojimo...

Panos, sveikos, man atrodo žinau, dėl ko gali atsirasti pigmentinių dėmių. Čia tas pats, kaip negalima degintis po depiliacijos.

Yra taisyklė: žaizdelė + saulės spinduliai = pigmentinė dėmė.

Jei jums lieka kad ir mikrožaizdelės po skutimosi, ir jūs apšaudot tas pažeistas vietas, didžiulė tikimybė, kad toje vietoje susidarys pigmentinė dėmė. Nevisoms turbūt tai galioja, bet jei pastebėjot, kad jūsų oda linkus taip pigmentuotis, tai skuskit ryte, o šaudykit vakare, bet tik ne iš karto po skutimosi.
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2014 12 09, 09:47)
Nevisoms turbūt tai galioja, bet jei pastebėjot, kad jūsų oda linkus taip pigmentuotis, tai skuskit ryte, o šaudykit vakare, bet tik ne iš karto po skutimosi.

visados panašiai ir dariau - vieną dieną skusdavau, sekančią dieną šaudydavau, nes iškart po skutimo oda jautresnė būna, skaudžiau į blyksnius reaguoja, o kitą dieną jau to jautrumo nebelieka
Atsakyti
Aš irgi jau senokai skutu iš vakaro, o kitą diena jau ramiai šaudau, tai lyg ir viskas ok.
Atsakyti
Nusipirkau Philips SC2008. Uzsibreziau rimtai naudoti - pasakosiu jums kaip sekasi smile.gif
Turiu klausima del krovimo. Instrukcijoje rasoma, kad pirma karta uztenka krauti 1 val. 40 min. (na 100 min, kaip reklamose skelbia). Bet ar nera taip kad geriau kelis pirmus kartus krauti kokia para, kaip mobilius tel, kad ilgiau baterija tarnautu?
Atsakyti
Lauksime žinoma žinių kaip sekasi. Būtinai pasipasakokite.
Atsakyti