Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija namuose

QUOTE(Gemma @ 2014 11 27, 17:53)
...šioj vietoj galėtų nebent temos senbuvės pasisakyt, kaip joms pasireiškė (jei pasireiškė) kažkokie neigiami pojūčiai...

Mano vienintelis patarimas būtų - nešaudykit didelių apgamų, apeikit juos, net jei iš apgamo dygsta plaukai, palikit šiuos plaukus, skuskit ar kaip nors kitaip šalinkit, pvz kremu, bet neraukite jų iš apgamo ir nešaudykite jų 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(viktoshka @ 2014 12 02, 11:18)
aš ir turėjau omeny - galingumą, tiesiog gal neaiškiai mintys išdėsčiau  ax.gif

aj, nieko, aš ir klaidų gramatinių sugebu privelt per skubėjimą, atsiprašau blush2.gif biggrin.gif

Jo, galingumas skiriasi labai stipriai, profesionalūs fotoaparatai nuo 5 iki 10 kartų galingesni už naminius. Bet užtad su jais ir daugiau rizikos apsidegint, jei tau netinkamą galingumą parinks.

Viktoshka, ar įkalbėjot draugę Eloso pabandymui? Ar bent kartą pabandėt? 4u.gif Iš mano draugių labiausiai patenkinta ta, kuri bandė ir Elosą, ir aleksandritą, ir "damušinėjo" naminiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 02 gruodžio 2014 - 10:38
As dar ruosiuosi saudymu pradziai, manau koki sausio menesi jau pradesiu smile.gif
Klausimas iskilo kaip tie iaugantys plaukeliai? kokius 5 metus buvo vaskas, dabr jau menuo skutu, tai ziuriu iauginejantys niekur nedingsta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2014 12 02, 10:28)
Viktoshka, ar įkalbėjot draugę Eloso pabandymui? Ar bent kartą pabandėt?  4u.gif Iš mano draugių labiausiai patenkinta ta, kuri bandė ir Elosą, ir aleksandritą, ir "damušinėjo" naminiu

Aš ir neįkalbinėjau ax.gif o jos pasirinkimą lėmė (bent jau jos mąstymu) aparato parametrai ir populiarumas tarp klienčių. Pati aš norėjau išbandyti Soprano, bet dar nesu bandžius, pinigėlių gaila, Elos irgi nebandžiau.
QUOTE(SOWELU @ 2014 12 03, 12:15)
As dar ruosiuosi saudymu pradziai, manau koki sausio menesi jau pradesiu smile.gif
Klausimas iskilo kaip tie iaugantys plaukeliai? kokius 5 metus buvo vaskas, dabr jau menuo skutu, tai ziuriu iauginejantys niekur nedingsta  g.gif

Manau įaugantys plaukai dings kai pradėsi procedūras, tada suletėja jų augimas ir jie tiesiog nebespėja įaugti, nesu profė, bet bandau mąstyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 03 gruodžio 2014 - 12:40
QUOTE(SOWELU @ 2014 12 03, 12:15)
Klausimas iskilo kaip tie iaugantys plaukeliai? kokius 5 metus buvo vaskas, dabr jau menuo skutu, tai ziuriu iauginejantys niekur nedingsta  g.gif

įauginėjantys vien nuo skutimo nedings, jei to tikitės. pas mane irgi buvo labai sudėtinga situacija su įaugančiais plaukeliais. po daugiau nei 10 metų vaškavimo, cukravimo ir epiliavimo elektriniu epiliatoriumi, buvo tikrai daug įauginėjančių, kai kurie išdygdavo patys po kurio laiko, kiti užpūliuodavo (kartais vasarą net tekdavo su kelnėm vaikščiot), dar kiti tiesiog augdavo po oda, bet neprasikaldavo, kartais matydavau tamsų siūliuką po oda, jei augdavo tiesiai, kartais didelį tamsų tašką, kur plaukas susisukdavo.

dabar gi situacija pasikeitė kardinaliai thumbup.gif įaugusių plaukų nebeliko gal po gero pusmečio nuo procedūrų pradžios g.gif tiesa, kai kuriuos teko pačiai iškrapštyti, nes jie taip ir neprasikalė. bet užtat naujų įaugėlių nebeatsiranda. dar, manau, pagelbėjo odos šveitimas - kartą savaitėj sumaišau dušo želę su kavos tirščiais ir su šiurkščia pirštine nusišveičiu odą
Atsakyti
Sveikutės, esu čia naujokė. 4u.gif Ilga laiką sekiau šią tema, pati nusipirkau
Silk'n Flash&Go LUXX 120000 + 5000 impulsų. Naudojau gal dar tik 4 kartus, bet labai nereguliariai nes esu tikra užuomarša. blush2.gif Šaudžiau pagrinde smakrą ir ūsiukus, su ūsiukais beveik susitvarkiau ir esu patenkinta, tačiau su smakru tai tikra beda, ten plaukeliai stori ir einasi lėtai. Tačiau didžiausia beda ta kad koki 30% jų yra be pigmento (balti), siaip visi plaukai tai pakankamai tamsus bet cia kažkokia anomalija. verysad.gif Girdėjau yra kažkokiu dažikliu, gal jus žinote kur ir kaip įsigyti?
Atsakyti
QUOTE(laiminga_ @ 2014 11 27, 10:06)
Bet Gemma, ar teko jums rimciau dometis? As nusipirkau aparata, bet abejoju de rimtu pasekmiu po keliu metu. Pvz taip pat idomu ar nepadaugejo apgamu.

Internete nerandu konkreciu atsakymu. Niekas neraso apie poveiki po 5 metu naudojimo.

man sakyciau padaugejo pigmentiniu demeliu, bet nzn ar nuo saules ar nuo aparato naudojimo, bet sutapo su pirmais aparato naudojimo menesiais (pradejau siu metu geguze), siaip laikiausi visu instrukciju ir mazdaug savaite po ir pries epiliacijas nesideginau ir nebuvau sauleje. Man irgi rupi ilgalaikes pasekmes, bet panasu, kad atsakymo kol kas nera, tad belieka rizikuoti...

QUOTE(Victorious @ 2014 11 28, 15:51)
Ar patenkinta aparatu ir jo efektyvumu? 4u.gif

siai dienai atlikau 16 proceduru. Stebuklo nepadare, bet poveikis siek tiek matosi - yra pliku ploteliu ir dingo raudonos demeles nuo plauku rovimo, bendras vaizdas yra geresnis nei buvo. Tad as manau pasiteisino, o kazko wow ir nesitikejau, visi vienbalsiai tvirtina, kad reikia kantrybes smile.gif

tai ka Philips raso instrukcijoj tikrai neatitinka realybes:

To remove all hairs successfully and prevent the hair follicle from becoming active again, the treatments have to be repeated once every two weeks for the first two months. Your skin should be smooth and hair-free by then.

nera nei 100% smooth, nei hair-free smile.gif

reikia manau maziausiai metus saudyti kas dvi savaites, o ne 2 menesius, kad pasiekt toki rezultata.

p.s. kojas saudau 5 lygiu, bikini ir pazastis - 3/4 lygiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 05 gruodžio 2014 - 13:23
QUOTE(natalja0595 @ 2014 12 04, 18:51)
Naudojau gal dar tik 4 kartus, bet labai nereguliariai nes esu tikra užuomarša. 

Girdėjau yra kažkokiu dažikliu, gal jus žinote kur ir kaip įsigyti?  blush2.gif 

niu negalima užmiršti schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif nes kitaip nebus procedūros efektyvios, o dėl tų miltelių kažkur pirmuose temuose buvo kalbėta (tik kitoks temos pavadinimas buvo, reik ieškoti) tai kiek pamėnu nelabai kas padėjo, be to ir žaidimo su jais daug...

Lisik, man irgi padaugėjo pigmentinių dėmių, bet tikrai nepasakysiu nuo ko ir tuo labiau nekaltinsiu aparatą, nes jie pas mane ir taip pastaruosius metus gan greitai naujai atsirasdavo, įtariu, kad greičiau nuo saulės nei nuo procedūrų.
Dėl wou efekto tikrai reikia pasistengti ir padirbėti ne vienerius metus...
Kas liečia procedūrų darymą pagal instrukciją, tai jas visas rašo kaip šabloną, aišku pradžioj reikia jų laikytis, bet jau vėliau 100 proc. individualus kiekvienos sprendimas pagal situaciją ir efektą. Aš šaudžiau kas 2 sav. daug daugiau nei parašyta instrukcijoj, nes mačiau, kad efektas buvo dar menkas, o tik dabar perėjau prie 3 sav. tarpo.

Šiai dienai kojos labiausiai džiūgina, liko tik kokie 15 proc. plaukelių, pagaliau bikini ir pažastys pradeda aiškiau reaguoti clap.gif yahoo.gif
Atsakyti
[quote=viktoshka,2014 12 05, 14:55]
niu negalima užmiršti schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif nes kitaip nebus procedūros efektyvios, o dėl tų miltelių kažkur pirmuose temuose buvo kalbėta (tik kitoks temos pavadinimas buvo, reik ieškoti) tai kiek pamėnu nelabai kas padėjo, be to ir žaidimo su jais daug.

Aišku, gaila kad nepadeda tie milteliai, teks pešiotis... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 12 05, 14:55)

Lisik, man irgi padaugėjo pigmentinių dėmių, bet tikrai nepasakysiu nuo ko ir tuo labiau nekaltinsiu aparatą, nes jie pas mane ir taip pastaruosius metus gan greitai naujai atsirasdavo, įtariu, kad greičiau nuo saulės nei nuo procedūrų.
Dėl wou efekto tikrai reikia pasistengti ir padirbėti ne vienerius metus...
Kas liečia procedūrų darymą pagal instrukciją, tai jas visas rašo kaip šabloną, aišku pradžioj reikia jų laikytis, bet jau vėliau 100 proc. individualus kiekvienos sprendimas pagal situaciją ir efektą. Aš šaudžiau kas 2 sav. daug daugiau nei parašyta instrukcijoj, nes mačiau, kad efektas buvo dar menkas, o tik dabar perėjau prie 3 sav. tarpo.

Šiai dienai kojos labiausiai džiūgina, liko tik kokie 15 proc. plaukelių, pagaliau bikini ir pažastys pradeda aiškiau reaguoti  clap.gif  yahoo.gif

Del saules ir pigmentiniu demiu - galvoju gal tada visai nesidegint pora metu kol nepasieksiu norimo efekto su IPL... t.y. naudot krema su SPF50...

O del proceduru daznumo - as lygiai taip pat nesilaikau instrukcijoj nurodytu rekomendaciju, vis dar naudoju kas 2 savaites, nes dar nepasiekiau norimo vaizdo, tik norejau perspet naujai perkancias, kad gamintojas nurodo gerokai per daug optimistine prognoze smile.gif t.y. po 2 menesiu tikrai nebus ideali oda ir nereikes vien 'proceduru rezultatui palaikyti'.

Man kol kas geriausias rezultatas matosi pazastu srity - bet as anksciau niekad neskusdavau ju, naudojau elektroepiliatoriu, tai ir taip ataugdavo nestori, tikiuosi dar pusmetis ir bus idealiai smile.gif
Atsakyti
Hmm skaitau skaitau Jusu senesnes temukes palengva, senai gundausi nusipirkti fotoepiliatoriu, bet patarkite, prasau, ar sis modelis nera labai atgyvenes? g.gif http://www.philips.l...alinimo-sistema

Realiai man reikia tik kuno plaukeliams salinti, paziuriu vis i ji senai, ir kaina nebloga, pradziai galvoju butu visai geras variantas smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, isigyjau ir aparaciuka tinkanti ir veidui,instrukcijoje parašyta, kad nenaudoti depiliavimo kremu vietoj skutimosi priemoniu,bet jai tai veido sritis,nejau skusti reikia,kazkaip baugu.. g.gif
Atsakyti
Sveikutės. Gal kas turite REMINGTON fotoepilitorių? Gal galite pasidaliti patirtimi?
Dar mąstau apie VISS, bet jo ir kaina didesnė. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo energy666: 08 gruodžio 2014 - 02:51