Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija namuose

QUOTE(SOWELU @ 2014 11 07, 09:05)
O kiek laiko skutote kojas? Menesi du?
Galvoju jei pradeciau koki sausi saudytis, tai ar iki vasaros apsitvarkys nors kiek  g.gif Aisku, cia individualu labai..

Čia tikrai labai individualu... Kai kurioms progresas matosi jau po poros mėnesių, bet daugumai reiktų pasisemti kantrybes. Net jei ir matosi šioks toks rezultatas - jis nėra tobulas ir galutinis, plaukai neišnyko visam laikui, suletėjo jų augimas, ir net šiuo atveju jokių būdu (išskyrus vasarą ir kitus svarbius momentus) negalima nustoti daryti procedūras, nes fotoepiliacija tai ilgai trunkantis procesas, jei sustosite grįišite prie pirminio varianto...
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2014 11 07, 09:05)
* O kiek laiko skutote kojas? Menesi du?
** Galvoju jei pradeciau koki sausi saudytis, tai ar iki vasaros apsitvarkys nors kiek  g.gif Aisku, cia individualu labai..

* aš sąžiningai kas antrą dieną skutau 6 savaites, kad atsiauginčiau kailiuką. bet mano plaukai greitai auga ir atauga doh.gif ryte nusiskutus jau vakare galima būdavo užčiuopti dygstančius plaukelius, po depiliacijos vašku galėdavau išvaikščioti 3 savaites, kai tuo tarpu žinau merginų, kurios kas 5-6 savaites gali darytis depiliaciją.

** na, kažkiek vis tiek apsitvarkys, bet tobulo rezultato nereikėtų tikėtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2014 11 07, 10:21)
Apie pora menesiu, bet mano plaukai labai bjaurus- jeigu ryte pirm. susitvarkydavau, tai antr. vakare jau ezys budavo, o dabar keliom dienom ilgiau galiu buti nesiskutus  bigsmile.gif

Kur pirkote savaji modeliuka?

Na pas mane dar bjauriau - vakare jau eziukas, kaip ir pas Gemma doh.gif
Tai dabar suletejo augimas??
Pirkau internetineje parduotuveje RDE.lt
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2014 11 07, 14:04)
Na pas mane dar bjauriau - vakare jau eziukas, kaip ir pas Gemma  doh.gif
Tai dabar suletejo augimas??
Pirkau internetineje parduotuveje RDE.lt

Taaaaip bigsmile.gif dar to paties laukiu nesulaukiu su pazastim cool.gif
Atsakyti
Sveikos,
buvau siek tiek apsileidus t.y. isvykoms naudodavau epiliatoriu.
po 3 men nenuoseklaus naudojimo Silk'n pazastys, bikini tik po keliolika plaukeliu, blauzdos - lopais, keliai - rodos visai nepasiduoda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Furby's @ 2014 11 08, 15:01)
Sveikos,
buvau siek tiek apsileidus  t.y. isvykoms naudodavau epiliatoriu.
po 3 men nenuoseklaus naudojimo Silk'n pazastys, bikini tik po keliolika plaukeliu, blauzdos - lopais, keliai - rodos visai nepasiduoda  g.gif

Nu kaip gi pas visas skirtingai... Aš šitiek laiko kovoju su bikini ir pažastim, o rezultatai menkus doh.gif už tai kojos lengviausiai pasiduoda.
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2014 10 28, 11:44)
Vika333, o kokį jūs aparatą naudojate?

Iš foto turėjau Silkn ir dabartinis mano Viss

Papildyta:
QUOTE(viktoshka @ 2014 10 28, 10:14)
Eksperementuoti kažkaip bijau, bet jūsų rezultatų lauksiu  4u.gif

Nesupratau aš to gelio. Terlionės daug, o naudos atrodo tiek pat, kiek ir be gelio būtų. Tad nesiųlau.
Atsakyti
Sveikos. gundausi as ir pirkti fotoepiliatoriu, pasiskaitinejau apie juos forumose, bet viena nesuprantu, kodel fotoepiliatoriai, kuriu yra keiciama galvute, bet turi daug maziau fotospinduliu kainuoja brangiau negu tie kurie turi lb daug foto spinduliu, bet ju galvute nekeiciama?tai, kuriuos labiau apsimoka pirkti?
Atsakyti
Aš irgi gundausi, pavargau nuo skausmingų depiliacijų ir įaugančių plaukelių, kažkaip man atrodo priimtiniausias Philips Lumea Precision IPL SC2006 – 140 000 blyksnių, yra priedas veidui, apžiūrėjau jį parduotuvėj, bet pardavėja mane atkalbėjo, nes tipo mano plaukai per šviesūs (mano plaukai tamsiai pilki) ir norimo efekto nesulauksiu, tai dabar niekaip neapsisprendžiu, labai noriu, bet ir pinigų gaila, jeigu man neveiks g.gif
Atsakyti
IPL philips lumea sc2006 yra be veidui skirtos lemputes, o modelis sc2008 su veidui ir bikini bei pazastu zonoms skirtomis galvutemis.

Kas del galvuciu keitimo, tai realiai nera atsakymo, tik kad vieni fotoepiliatoriai progresuoja ir jie tikrai tampa geresniais, o kiti tiesiog daugiau reklamuojasi bet stovi vietoje. Kaip maciau buvo aptarinejami maziukai, tai is Ju dabar geriausias Homedics DUO ir keiciamos galvos ir veidui skirta lempa ir garantija, net philips su sc1981 prasove, nes sioje srityje pagal kaina lenkia ji ir silk'n glide.
Atsakyti
QUOTE(madi @ 2014 11 17, 22:53)
Aš irgi gundausi, pavargau nuo skausmingų depiliacijų ir įaugančių plaukelių,  kažkaip man atrodo priimtiniausias Philips Lumea Precision IPL SC2006 – 140 000 blyksnių, yra priedas veidui, apžiūrėjau jį parduotuvėj, bet pardavėja mane atkalbėjo, nes tipo mano plaukai per šviesūs (mano plaukai tamsiai pilki) ir norimo efekto nesulauksiu, tai dabar niekaip neapsisprendžiu, labai noriu, bet ir pinigų gaila, jeigu man neveiks g.gif

Blyksnių skaičius žinoma gerai, bet ar jums tikrai reikia to priedo veidui? Aš pirkau be to priedo pigesnį modelį, nes žinau kad ir kokie "ūsai" užaugtų, prie veido su aparatu ir peiliukai tikrai nesiartinsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Pagal rekomendacijas yra patartina naudoti su atskiromis galvutėmis. Mat to ir siekiama, kad nebijotumėte ir pati atliktumėte procedūras.
Atsakyti