Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija namuose

QUOTE(Tolyn @ 2016 06 07, 19:51)
Aš labai šviesios odos (kolegos vis klausia, ar gerai jaučiuosi, kad tokia išblyškus). Specialiai vengiu saulės, kad galėčiau f.epiliuotis. O plaukeliai priešingai - tamsūs. Atrodytų idealus variantas greitam efektui. Dar nė vienas plaukas neiškrito (tiesa jie išdygsta pe po pusdienio, o dienos (menka paguoda verysad.gif  ).
Ok, bandysiu būti kantresnė...

Idomu nuo ko priklauso, nes mano irgi labai sviesi oda ir tamsus plaukai, jau po pirmo karto kaikur plaukai visai neataugo, g.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2016 06 08, 17:40)
Idomu nuo ko priklauso, nes mano irgi labai sviesi oda ir tamsus plaukai, jau po pirmo karto kaikur plaukai visai neataugo,  g.gif

O as taip pavydziu tamsiu plauku blush2.gif bent galeciau pirktis si prietaisiuka unsure.gif
O dabar ant tiek sviesus net nesimato, bet juk jie yra ir duria doh.gif Kaip idomu ar per visa sios temos egzistavimo laika pavyke kam nors naikintis sviesius g.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
gal rekomenduotum, kuri geriau pirkti? Nenusimanau nei apie parametrus, nieko. Svarbiausia, kad siek tiek smakro sriciai padetu.
http://www.elektroma...mo-sistema.html
http://www.elektroma...mo-sistema.html
https://www.avitela....ilips-sc1997-00

va sitie domina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VejaGuse: 07 liepos 2016 - 12:50
Sveikos, nusipirkau Silk'n Flash&Go Luxx 120 000 fotoepiliatorių. Lietuviškoje instrukcijoje parašyta, kad įjungus jis turi pyptelt, tačiau įjungus jokio pyptelėjimo nebuvo. Pa'yotubub'inau, irgi neradau, kad kokiose video jis pypsėtų. Angliškoje instrukcijoje nerašo apie pypsėjimus. Gal kuri turit tokį, ar turi būti tas pypsėjimas?
Atsakyti
Perskaicius ne viena psl supratau, kad zmogaus pasirinkimas laviruoja tarp pakraunamo ar su laidu, kunui ar ir veidui.

O gal galit paaiskinti i ka dar reiketu atkreipti demesi?
Lempos šviesos impulsų skaičius 250000 (kas tai yra), kaip suprantu reiktu rinktis kuo didesni skaiciu?

ir ar Šviesos langelio dydis 4 cm² / 2 cm² cia skaitosi didelis, mazas ar normalus?

reikia pagaliau pribresti ir nusipirkti biggrin.gif

Atsakyti
mano 6 cm² ir tai noreciau kad butu didesnis plotas.. jau i 2 ar 4 tikrai neziureciau, bet cia as asmeniskai..
Atsakyti
b.kite, galit primint ar parasyt koki aparaciuka Jus turit?

nes kiek skaitau, visi raso kad didelis laukelis net 4 cm biggrin.gif
o Jusu net 6 bigsmile.gif (kazkaip neuztinku as tokiu ismatavimu) cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataka: 20 liepos 2016 - 10:19
QUOTE(ataka @ 2016 07 20, 11:19)
b.kite, galit primint ar parasyt koki aparaciuka Jus turit?

nes kiek skaitau, visi raso kad didelis laukelis net 4 cm  biggrin.gif
o Jusu net 6  bigsmile.gif  (kazkaip neuztinku as tokiu ismatavimu)  cool.gif

Bet su didesnio ploto sunkiau bus prieit tas vietas kur nelygi oda, aplink kielienius ir pan. man irgi 4cm lemputė nesiskundžiu, nes jei butu didesnius butu nepatogu ji naudoti depiliuojant rankas.
Atsakyti
Gendre, dekui uz atsakymus.
Gal tada yra kazkokios keiciamos galvutes i mazesnes?
Man aktualiausia blauzdos, bikinis ir pazastys.

Va kokia nuziurejus, gal kas turit atsiliepimu?
https://www.epiliato...0-salonpro.html
Atsakyti
Nenoriu kazkaip isryskinti bet nera geru aparatu po 7 kvadratinius centimetrus, visi kurie yra didesni negu 5 cm turi viena didele problema jie tiesiog perkaista ir sprogsta lempos, o tai yra del labai paprasto dalyko, reikalinga didele energija, jei norite i 7 kv cm isleist tiek energijos kiek i 3-4 tai vat ir skaiciuokite dvigubai, ko pasekoje daugelis aparatu neatlaiko.

cia citata is senu postu..

zodziu kuo giliau i miska, tuo neaiskiau daros biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
kiekvienam savo. man tai kuo didesne lempa tuo geriau maziau terlioniu, neturiu daug laiko skirti proceduroms.. as visur su ja prieinu.. mano aparatas jau senas keliu metu nes jie dabar greit sensta, gaminama vis nauju.. kai pirkau buvo vos 2 aparatai, jis su keiciamomis lempomis, kas truputi erzina, kai zinai, kad dabartiniai turi daug blyksniu..
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2016 07 21, 09:56)
kiekvienam savo. man tai kuo didesne lempa tuo geriau maziau terlioniu, neturiu daug laiko skirti proceduroms.. as visur su ja prieinu.. mano aparatas jau senas keliu metu nes jie dabar greit sensta, gaminama vis nauju.. kai pirkau buvo vos 2 aparatai, jis su keiciamomis lempomis, kas truputi erzina, kai zinai, kad dabartiniai turi daug blyksniu..

Sveikutės labai prašau patarimo. Aš vis dar trizniuoju, kadangi esu vidutinio šviesumo. Tačiau žadu rizikuoti ir ieškaus, jai nebus jokių rezultatų dovanosiu sesei. Užmačiau Varlė.lt tokį ir sudomino tas kad rašo blyksniai begaliniai su kvarcu kažkokiu?? Ar galėtumėt užmest akį
Ar vertas dėmesio!
Atsakyti