Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija namuose

QUOTE(Nurimus @ 2016 05 19, 21:26)
Laba vakara,
norejau pasiteirauti, ar galima naudoti fotoepiliatoriu nestumo metu? dekui

Instrukcijoje rašo, kad NE, nes aparatas neišbandytas su tokiais vartotojais 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, noriu pasiteirauti del modeliuko ar geras, nes ruosiuosi pirkti , bet nieko nenusimanau. Domina sitas Philips Lumea Precision Plus, ar keiciasi galvutes ar vienkartines yra jos. Kaip zinoti kiek liko blyksniu, ir kur pirkti atsargines dalis. Nes aparat pirksiu ne nauja, o is drauges, o ji nieko apie ji nezino. aciu visoms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izide23: 31 gegužės 2016 - 16:18
QUOTE(izide23 @ 2016 05 31, 17:13)
Sveiki, noriu pasiteirauti del modeliuko ar geras, nes ruosiuosi pirkti , bet nieko nenusimanau. Domina sitas Philips Lumea Precision Plus, ar keiciasi galvutes ar vienkartines yra jos. Kaip zinoti kiek liko blyksniu, ir kur pirkti atsargines dalis. Nes aparat pirksiu ne nauja, o is drauges, o ji nieko apie ji nezino. aciu visoms

Lempos nesikeicia, kiek blyksniu liko irgi nesuzinosit. Galit tik drauges saziningumo pasitiket blush2.gif O del atsarginiu daliu nezinau ko klausiat, nes ten nieko keist nereikia, jei aparatas nesugedes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2016 06 01, 22:59)
Lempos nesikeicia, kiek blyksniu liko irgi nesuzinosit. Galit tik drauges saziningumo pasitiket  blush2.gif O del atsarginiu daliu nezinau ko klausiat, nes ten nieko keist nereikia, jei aparatas nesugedes  g.gif

tai zodziu kai baigsis taip ir baigsis taip supratau ir galesiu mest lauk ax.gif
nesupykit nes esu zalia visai sitame reikale blush2.gif jei galit truputuka placiau parasykit kam nesunku
aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izide23: 02 birželio 2016 - 15:28
Jei turetumet galimybe pasikeisti fotoepiliatoriu, i koki modeliuka keistumet?

Atsakyti
QUOTE(izide23 @ 2016 06 02, 15:26)
tai zodziu kai baigsis taip ir baigsis taip supratau ir galesiu mest lauk ax.gif
nesupykit nes esu zalia visai sitame reikale blush2.gif jei galit truputuka placiau parasykit kam nesunku
aciu 4u.gif

o tai perskaičius 43 puslapius šios temos nesusidarė joks vaizdas bendresnis?
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2016 06 04, 19:54)
o tai perskaičius 43 puslapius šios temos nesusidarė joks vaizdas bendresnis?

Neskaiciau, bet pabandysiu blush2.gif , bet jus zinodama mane greiciau isgelbetumet ir padetumute greiciau apsispresti ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Ir jums tikrai veiksminga fotoepiliacija?!
Antrą kartą dariausi po 2 sav. 3-ą ir 4-ą kartus po 1 sav. 5-ą vėl po 2 sav.
Efektas nulinis. Bandžiau ir tą pačią dieną nuskustus depiliuot, ir kitą... Stengiuosi kuo aukštesnį lygį pasirinkt
Nesuvokiu, ką aš darau ne taip. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tolyn @ 2016 06 07, 09:12)

Jei plaukų spalva ir oda atitinka reikalavimus tad trūksta tik kantrybės, kantrybės ir dar kartą kantrybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tolyn @ 2016 06 07, 10:12)
Efektas nulinis. Bandžiau ir tą pačią dieną nuskustus depiliuot, ir kitą... Stengiuosi kuo aukštesnį lygį pasirinkt

Man tai veiksminga, aš kas 10-12 dienų naudoju, apie 6 kartus jau dariau, anksčiau nuskutus kojas ryte, vakare jau badėsi, dabar skutu kartą į savaitę ir labai mažai jų, vos keli, pažastis dažniau skutu, o bikini zona lėtai naikinasi, tikiuosi, kad ir ten su laiku sumažės.
Atsakyti
QUOTE(Tolyn @ 2016 06 07, 10:12)

Labai klaidingai daro pas mus prekeiviai, kad tokius prietaisus pradeda raklamuot žiemos gale lotuliukas.gif Kad pasiektum realių rezultatų ypač bikini reikia tikrai daugiau nei 5 procedūrų, aš nuo žiemos vidurio juo naudojuosi, tai bikini plaukeliai silpnesni, bet dar toli gražu iki norimo rezultato. Kojas tiesą sakant jau retai apsišaudau, nes ir saulėj būnu ir laiko mažai. tai patebėjau, kad plaukeliai vėl tamsesni ataugo, o jau buvo beveik nematomi.
Atsakyti
Aš labai šviesios odos (kolegos vis klausia, ar gerai jaučiuosi, kad tokia išblyškus). Specialiai vengiu saulės, kad galėčiau f.epiliuotis. O plaukeliai priešingai - tamsūs. Atrodytų idealus variantas greitam efektui. Dar nė vienas plaukas neiškrito (tiesa jie išdygsta pe po pusdienio, o dienos (menka paguoda verysad.gif ).
Ok, bandysiu būti kantresnė...
Atsakyti