Nusipirkau fotoepiliatorių, kuris skleidžia ne tik IPŠ, bet ir vadinamas radio bangas. Skaičiau, neva jis saugesnis ir veiksmingesnis. Žiūrėsiu.... šiandien nusipyškinau antrą kartą (po pirmo jokių pasikeitimų nepastebėjau )
Labukas, pas mane planuose isigyti fotoepiliatoriu, bet skaitant atsiliepimus keliuose vietose uzmaciau, kad jis tinka tik tamsiesm plaukams salinti. Tai jeigu pas mane sviesus plaukai, epiliatorius ju nepasalins?
Laba
Planuoju įsigyti šį gėrį. Man aktualu, kad būtų galima depiliuoti bikini zoną.
Kol kas iš Philips matau vieną variantą su spec. galvute bikini zonai - Philips SC 2009/00.
Gal turit kas atsiliepimų - ar bikini galvutė išties veiksminga?
My Webpage
Ir dar klausimas - ar pas jus lempos keičiamos? nes mano pasirinkime lempos nekeičiamos, išnaudojus blyksnius (250.000) - į šiukšlių dėžę
Planuoju įsigyti šį gėrį. Man aktualu, kad būtų galima depiliuoti bikini zoną.
Kol kas iš Philips matau vieną variantą su spec. galvute bikini zonai - Philips SC 2009/00.
Gal turit kas atsiliepimų - ar bikini galvutė išties veiksminga?
My Webpage
Ir dar klausimas - ar pas jus lempos keičiamos? nes mano pasirinkime lempos nekeičiamos, išnaudojus blyksnius (250.000) - į šiukšlių dėžę
Sveikos,
reikia ir man šito daikčiuko tik va googlinu ir radau tokį,daug pigesnį variantą, plius ir lempa amžina...kaip čia taip? niekas tokio neturi?
http://www.ozis.lt/f...ml#.VzWaKFiLTIU
reikia ir man šito daikčiuko tik va googlinu ir radau tokį,daug pigesnį variantą, plius ir lempa amžina...kaip čia taip? niekas tokio neturi?
http://www.ozis.lt/f...ml#.VzWaKFiLTIU
Beata11,
ačiū už nuomonę
Kažkur skaičiau atsiliepimuose, kad su įprastais fotoepiliatoriais bikini zona labai sunkiai pasiduoda arbe beveik visai nepasiduoda.
Philips reklamoje nurodo, kad būtent dėl šios priežasties ir pridedama atskira galvutė bikini zonai. Labai norėčiau, kad ji būtų veiksminga, nes tie stori kieti plaukai...
Be to, dar radau, kad tų 250.000 blyksnių užtenka 6 metams
Papildyta:
Gal kuri turit BRAUN BD 5008 ?
Blyksnių tik 120.000, bet aprašymas
https://www.epiliato...piliacijai.html
ačiū už nuomonę
Kažkur skaičiau atsiliepimuose, kad su įprastais fotoepiliatoriais bikini zona labai sunkiai pasiduoda arbe beveik visai nepasiduoda.
Philips reklamoje nurodo, kad būtent dėl šios priežasties ir pridedama atskira galvutė bikini zonai. Labai norėčiau, kad ji būtų veiksminga, nes tie stori kieti plaukai...
Be to, dar radau, kad tų 250.000 blyksnių užtenka 6 metams
Papildyta:
Gal kuri turit BRAUN BD 5008 ?
Blyksnių tik 120.000, bet aprašymas
https://www.epiliato...piliacijai.html
Noriu paklausti gal kas turit Philips SC1983/00 Lumea Essential epiliatorių, kokie atsiliepimai, ar jis su keičiama lempa?
Laba diena, as taip pat naujoke jusu temoje Gal kas gali pasakyti po kiek proceduru jauciamas poveikis ? mazeja plauku , ar ju tiek pat bet jie plonesni, dar labia domina ar jie auga leciau , pvz po kiek dienu jau reikia kartoti ir kas dar labia idomu tai kiek laiko uztrunka sutvarkyti 2 kojas nuo virsaus iki apacios ? nes man atrodo tokia proceura ne is greituju gaunasi Aciu kas atsakys, nes reklama pamaciau, uzsinorejau , bet galvoju ar tikrai reikia , nes labia nepigus daiktas o kas pirko senukuose per akcija, kokia kaina jums gavosi ?
QUOTE(jutute @ 2016 05 17, 17:18)
Noriu paklausti gal kas turit Philips SC1983/00 Lumea Essential epiliatorių, kokie atsiliepimai, ar jis su keičiama lempa?
QUOTE(gaikaSJ @ 2016 05 19, 09:38)
atsiprasau, nelabai suprantu, jei pirkciau Philips SC2009, tai jam reikes kazkada keisti lempas ar pan? Ar jis skirtas kuriam tai laikui, ir paskui jau nauja turi pirkti?
Rašo, kad abu aparatai su nekeičiamom lempom.
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 05 19, 10:06)
Laba diena, as taip pat naujoke jusu temoje Gal kas gali pasakyti po kiek proceduru jauciamas poveikis ? mazeja plauku , ar ju tiek pat bet jie plonesni, dar labia domina ar jie auga leciau , pvz po kiek dienu jau reikia kartoti ir kas dar labia idomu tai kiek laiko uztrunka sutvarkyti 2 kojas nuo virsaus iki apacios ? nes man atrodo tokia proceura ne is greituju gaunasi Aciu kas atsakys, nes reklama pamaciau, uzsinorejau , bet galvoju ar tikrai reikia , nes labia nepigus daiktas o kas pirko senukuose per akcija, kokia kaina jums gavosi ?
Poveikis, plaukų augimas priklauso nuo organizmo ir nuo daug dalykų, pasiskaitykite temą, daug kas buvo aprašyta. Pas kiekvieną plaukai skirtinguose vietose skirtingai reaguoja...
Procedūrų kartojimas priklauso nuo aparato, kiekvienoj instrukcijoj aprašytas procesas ir terminai.
Tik prisiminkite, kad tinkamą ir norimą rezultatą pasiekti reikia labai daug pastangų ir kantrybės.
Beje man tos kantrybės nebeužteko, po 2 metų naudojimo apsileidau ir nuo praeito pavasario nebedarau procedūrų Jei prisiversiu save tai "pradedančioji" procedūra nusimato rudeniop
QUOTE(gaikaSJ @ 2016 05 19, 10:38)
atsiprasau, nelabai suprantu, jei pirkciau Philips SC2009, tai jam reikes kazkada keisti lempas ar pan? Ar jis skirtas kuriam tai laikui, ir paskui jau nauja turi pirkti?
Jo lempos nesikeičia, gaminotjas teigia, kad prietaisas veiks maždaug 6metus. Bet čia priklajuso ar jūs viena ir kiek intensyviai naudosit.
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 05 19, 11:06)
Aš su juo apsišaudau tik blauzdas, užtrunka vieną blauzda maždaug 10min. Man plaukeliai tapo žymiai šviesesni irauga lėčiau, bet procedųrą kartoti reikia kas dvi savaites, aš kartais kartoju kas savaitę. Plaukeliai visdar atauga, bet skustis reikia rečiau nei seniau, nors tikrai nėra taip kaip reklamoj, kad neatauga 8savaites, nežinau kiek procedūrų reik pasidaryt, kad tokį rezultatą pasiektum.