As darausi ant 5 lygio, po pirmo karto vietomis plaukai jau nebeaugo. Nes yra lentele, kur rekomenduojamas lygis pagal odos ir plauko tipa. Jeigu bus per silpnas lygis, tai jokio poveikio nebus.
Sveikos merginos, norejau paklausti toms kurios epiliuojasi veida kaip darot, tiesiog pyskinat nedepiliuota oda ar depiliuojat ir su kuom? su kremu, skustuku, Pasidalinkit Noriu pirkti epiliatoriu bet pirma noriu pasisemti ziniu, epiliuojamu vietu labai daug ( rankos, blauzdos slaunys, veidas krutine, juostele nuo bambos o plaukau juodi stori, klampina mane i depresija, nebesusitvarkau nebezinau ka daryti! Pasidalinkit koki pirkot epiliatoriu?
QUOTE(minicolada @ 2016 04 06, 10:10)
Sveikos merginos, norejau paklausti toms kurios epiliuojasi veida kaip darot, tiesiog pyskinat nedepiliuota oda ar depiliuojat ir su kuom? su kremu, skustuku, Pasidalinkit Noriu pirkti epiliatoriu bet pirma noriu pasisemti ziniu, epiliuojamu vietu labai daug ( rankos, blauzdos slaunys, veidas krutine, juostele nuo bambos o plaukau juodi stori, klampina mane i depresija, nebesusitvarkau nebezinau ka daryti! Pasidalinkit koki pirkot epiliatoriu?
Viskas būna parašyta prietaiso instrukcijoj, paprastai pries procedūra reikia nuskusti plaukelius skustuvu.
QUOTE(minicolada @ 2016 04 06, 18:21)
Tai Jus taip ir darot veida skutat skustuvu? man labai baisiai skamba!
Pas mane ant veido nera plauku, kuriuos noreciau panaikinti, bet jei butu poreikis tai daryciau kaip raso gaminio instrukcijoj.
QUOTE(minicolada @ 2016 04 06, 09:10)
Ant veido ir krutines plaukelius, jei suprantama nenorite skusti, galite nukirpti kuo arčiau šaknies, jokiais kremais ar dar kokiais nors skysčiais nei prieš procedūrą nei po jos tepti nereikia.
QUOTE(minicolada @ 2016 04 06, 17:21)
Tai Jus taip ir darot veida skutat skustuvu? man labai baisiai skamba!
o kas jau čia tokio baisaus?
Taip ir darau. Tiesa, su elektrine vyro mašinėlę, taip man oda mažiau dirginasi.
Sveikos,as saudziausi slaunis,bikini ant 4 lygio,tiesa dar tik viena procedura pasidariau,bet rezultatas tikrai yra,nes yra jau tusciu lopineliu,veliau galesiu foto ikelt,jei pavyks,siandien darysiu antra procedura,ziuresiu kaip viskas keisis toliau,bikinis gal siek tiek sunkiau pasiduoda,bet po vienos proceduros ner cia ko noret
Aš turiu philips su antgaliu veidui. Manau jei tektų vėl pirkt tai pirkčiau be antgalio. Na įdėtas ten filtras kažkoks ir mažesnis plotas, bet esminio skirtumo nematau ir apsišaudyčiau su kūno antgaliu atsargiai pradėjus nuo mažesnio intensyvumo.
[quote=minicolada,2016 04 18, 17:18]
[quote=Fragaria_ananassa,2016 04 18, 08:49]
Koki pirkot elektroepiliatoriu? Ikelkit foto idomu labai!
Ziuriu kaina didese yra ju jei priede yra veido, o jeigu pirkt be veido, kazin neiseitu su tuo dideliu useliu nuepiliuot?
[/quote]
Labukas,naudoju fotoepiliatoriu Philips SC 1995,nuotraukas ikelsiu visas,kad matytumet rezultata po dvieju proceduru,bet dar lukterkit kelias dienas ;-)
[quote=Fragaria_ananassa,2016 04 18, 08:49]
Koki pirkot elektroepiliatoriu? Ikelkit foto idomu labai!
Ziuriu kaina didese yra ju jei priede yra veido, o jeigu pirkt be veido, kazin neiseitu su tuo dideliu useliu nuepiliuot?
[/quote]
Labukas,naudoju fotoepiliatoriu Philips SC 1995,nuotraukas ikelsiu visas,kad matytumet rezultata po dvieju proceduru,bet dar lukterkit kelias dienas ;-)