Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija namuose

QUOTE(Aryvle @ 2016 01 27, 08:59)
aš tai kojas su flomiku dalinu išilgai į 3arba 4 dalis ir tada varau nuo brūkšnio iki brūkšnio. o flomikus vaikų naudojų kur lengvai nusiplauna, su kokiu oranžiniu nusipaišau, tai ir nusiplauna nesunkiai ir apsišaudau daugmaž.
gal kas turi geresnių minčių? rolleyes.gif

QUOTE(viktoshka @ 2016 01 27, 11:01)
Aš blauzdas darau nuo apačios į viršų, truputi stipriau prigladžiu, kad matytųsi žymes, nuo kauliuko apeinu aplink ratuku ir taip eilutėmis keliuosi į viršų. Šlaunis panašiai tik nuo viršaus į apačią. Bandžiau ir juostelėmis nuo viršaus į apačią, bet labiau patiko taip kaip darau dabar.

Balalaika idealiai net su laiku nepavyks, o pradžioje man irgi tas pats buvo, vėliau pradėsi jausti kaip daugmaž nenugrybauti  4u.gif

as naudoju balta akiu piestuka, irgi lengva atsizymet ir lengvai nusiplauna arba dazniausiai darau kaip viktoshka - ziuriu mazdaug kur liko zymes/ispaudai nuo ankstesnio blico

Atsakyti
Sveikos, neseniai gavau dovanu fotoepiliatoriu Silkn Glide 300 000. Naudojau jau 4 kartus,bet kazkaip rezultato nematau dar jokio. Sakau gal as kazka netaip darau. Pirmus du kartus nuskusdavau tada atlikdavau procedura. Kitus du kartus nuskutus tik po paros dariau procedura. Kaip is tikro reikia daryti? Nes kiek visus skaitinejau vienur taip kitur kitaip raso.

Kitas klausimas toms,kurios turi toki aparata. Kodel kartais viduryje naudojimo jis nustoja blystes leisti tik spalvotai mirguliuoja?

Beje,kokie plaukeliai atauga po proceduros? Mano tokie kieti,siurkstus. Jau po dienos ar dvieju kojos tikra tarka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2016 01 31, 23:05)
Sveikos, neseniai gavau dovanu fotoepiliatoriu Silkn Glide 300 000. Naudojau jau 4 kartus,bet kazkaip rezultato nematau dar jokio. Sakau gal as kazka netaip darau. Pirmus du kartus nuskusdavau tada atlikdavau procedura. Kitus du kartus nuskutus tik po paros dariau procedura. Kaip is tikro reikia daryti? Nes kiek visus skaitinejau vienur taip kitur kitaip raso.

Kitas klausimas toms,kurios turi toki aparata. Kodel kartais viduryje naudojimo jis nustoja blystes leisti tik spalvotai mirguliuoja?

Beje,kokie plaukeliai atauga po proceduros? Mano tokie kieti,siurkstus. Jau po dienos ar dvieju kojos tikra tarka smile.gif

po 4 proceduru dar nematysit poveikio smile.gif reikia maziausiai 15-20, kad pastebetumet skirtuma. ilgainiui plaukeliai ims atauginet minkstesni, bet reikia daug kantrybes

del Glide nzn, gal patars turincios, pas mane Philips

o del skutimo - visi daro skirtingai, darykit kaip Jums geriau. Vieniems jautriai oda reaguoja kai saudo ka tik nuskusta plota. Kitiems - nieko.

Pati saudau kita diena po skutimo/plaukeliu trumpinimo. Man rodos, kad kai yra bent pora mm ataugusiu sviesa patenka i tamsu plaukeli ir jis suardomas. O kai plauko net nesimato tai ko gero maziau efektyvi procedura, nes nera kam sugert sviesos blico energijos.

Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2016 02 02, 13:59)
Pati saudau kita diena po skutimo/plaukeliu trumpinimo. Man rodos, kad kai yra bent pora mm ataugusiu sviesa patenka i tamsu plaukeli ir jis suardomas. O kai plauko net nesimato tai ko gero maziau efektyvi procedura, nes nera kam sugert sviesos blico energijos.

aciu uz atsakyma wink.gif va ir as manau, kad gal geriau kita diena po skutimo daryti. Zodziu apsisarvuosiu kantrybe ir lauksiu biggrin.gif
Atsakyti
Labukas visoms! Priimkit naujokę į būrį 4u.gif Senai noriu fotoepiliatoriaus, kol kas kažikelinti metai raunuos plaukus cukraus pasta visur apaprt kojas - ten peiliukas. Bet jau užkniso baisiai, o bikinis sugadintas - daug įauginėjimų, randelių verysad.gif Tikiuosi 'fotikas' išgelbės. Užsisakiau iš senukų philips lumea 1995 (šiuo metu akcija užsakant internetu). Skaičiau, kad kelios čia jūsų jį turit. Kaip rezultatai po ilgesnio laiko? smile.gif
Pati ketinu naudoti bikiniui ir pažastims, nes kitur jaučiu per šviesūs plaukai (ploni ir pilki) ir dar vyrui pečius nuplikint, bo baisiai atrodo, o pešamas nesileidžia, atceit skauda rolleyes.gif
Tikiuosi pinigai nebus į balą.. ax.gif
Atsakyti
Ar niekam nėra atsiradę "guzelių" naudojant fotoepiliatorių? Man tai nelabai panašu į įaugusius plaukus, be to, naudojant fotoepiliatorių jie neturėtų įaugti. Galvoju, ar tai sutapimas, ar tai nuo fotoepiliatoriaus, pvz., pažasty atsiranda "guzelis", bet po kelių savaičių išnyksta. Ačiū
Atsakyti
Labutis!!! Mergužėlės, sveikinu visas Lietuvos valstybės atkūrimo proga!!! Sakoma, svarbiausias dalykas gyvenime yra sveikata, tačiau koks sveikas žmogus bebūtų, jis niekada nebus laimingas už grotų ir su žniaugu burnoje. Man laisvė ir sveikata yra vienodai svarbios. Už LAISVĄ LIETUVĄ!!! drinks_cheers.gif Su švente!!!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aisvyde @ 2016 02 16, 11:56)
Ar niekam nėra atsiradę "guzelių" naudojant fotoepiliatorių? Man tai nelabai panašu į įaugusius plaukus, be to, naudojant fotoepiliatorių jie neturėtų įaugti. Galvoju, ar tai sutapimas, ar tai nuo fotoepiliatoriaus, pvz., pažasty atsiranda "guzelis", bet po kelių savaičių išnyksta. Ačiū

pazastyse yra limfos mazgeliai, kurie reaguoja i siluma, del to jie jums gali sureaguoti ir padideti.
pasitarkite su gydytoju, gal turite kokiu sveikatos problemu, o gal fotoepiliatoriaus naudoti negalit..
Atsakyti
lisik, o kokiu būdu ir kaip dažnai valai "Philips" aparato "dangtelius"?

Įdomi ir kitų naudinga patirtis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2016 02 28, 14:54)
lisik, o kokiu būdu ir kaip dažnai valai "Philips" aparato "dangtelius"?

Įdomi ir kitų naudinga patirtis. 4u.gif

as valau vandeniu sudrekintu ausu krapstuku smile.gif kartais pravalau ir dezinfekciniu skysciu Cutasept.

Siaip puikiai issivalo. Kaip daznai - po kiekvieno naudojimo, nes buna patenka arba dalis plaukelio ar koks mazytis odos lopinelis ant to stikliuko ir svyla, tada buna ir kvapas 'kepintos odos' biggrin.gif zodziu, stengiuos kaskart isvalyt, kad butu svarus smile.gif
Atsakyti
Na as taip pat isigijau Philips 1995 Lumea,bandysiu laime,nes jau nebeturiu kantrybes su iauginejanciais plaukeliais.
Atsakyti
QUOTE(selme @ 2016 02 06, 20:12)
Labukas visoms! Priimkit naujokę į būrį  4u.gif  Senai noriu fotoepiliatoriaus, kol kas kažikelinti metai raunuos plaukus cukraus pasta visur apaprt kojas - ten peiliukas. Bet jau užkniso baisiai, o bikinis sugadintas - daug įauginėjimų, randelių  verysad.gif  Tikiuosi 'fotikas' išgelbės. Užsisakiau iš senukų philips lumea 1995 (šiuo metu akcija užsakant internetu). Skaičiau, kad kelios čia jūsų jį turit. Kaip rezultatai po ilgesnio laiko? smile.gif
Pati ketinu naudoti bikiniui ir pažastims, nes kitur jaučiu per šviesūs plaukai (ploni ir pilki) ir dar vyrui pečius nuplikint, bo baisiai atrodo, o pešamas nesileidžia, atceit skauda  rolleyes.gif 
Tikiuosi pinigai nebus į balą..  ax.gif

Na kaip ,ar jau isbandet,as pati toki pati isigijau uzvakar,todel galim pasidalint patirtim,kaip kuriai sekasi ;)Babdziau dar tik vienai kojai,nes idomu kaip veikia,koks pojutis,tiesa sakant,juntama tokia maloni siluma ant antro lygio,su treciu lyg ir per karsta,bet ,manau reikia priprast smile.gif
Atsakyti