Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija namuose

QUOTE(viktoshka @ 2014 10 28, 16:48)
O kita blauzda lieka neapšaudyta  g.gif ?
Na, sakyčiau tada tikrai mažokai, bent jau man to neužtektų, nes man reikia dar ir šlaunys šaudyti...

Na ne biggrin.gif Tiesiog viena diena darau bikini ir pazastis, o kita diena blauzdas. Slaunu nedarau, nes labai sviesus ir silpni plaukai auga, praktiskai nematomi. Jeigu labai atsakingai saudyciau ir taupyciau blyksnius - tuomet gal ir uztektu man vieno pakrovimo, nes dabar as tingiu terliotis, taigi neretai apsisaudo kaikurios vietos po kelis kartus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gemma @ 2014 10 28, 16:58)
rimtai? iki šiol nebuvo tokių atsiliepimų. viena narė (lisik, berods) net minėjo, kad jai išeina 1,5 procedūros vienąkart pakrovus.

gal dvigubai šaudot?  g.gif

Va va, gal cia ir priezastis, tingiu zaistis ten su tais piestukais ir braizyti plotus blush2.gif dabar greit papyskinu ir viskas, tai kaikurioms vietoms tenka ir dvigubi blyksniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(velnio_nešta @ 2014 10 28, 16:41)
Man Philips Lumea vieno pakrovimo uztenka bikiniui, pazastims ir vienai blauzdai.
O siaip tai rezultatai mane dziugina bigsmile.gif pazastyse auga labai letai ir tik koki 50%, bikini irgi tas pats  bigsmile.gif  tusciu plotu dar nesimato tik ten, kur 2 lygiu saudau. Kojos ir labai letai zelia ir labai mazas plaukuotumas bigsmile.gif dariau jau 4 proceduras, kas savaite. Dabar darysiu kas 2 savaites.

Man philipso ir užtenka 1,5 procedūrai (bikini+kojos+pažastys)
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 10 28, 16:58)
A fully charged battery now provides 370 flashes for a complete body and face treatment [/b](upper lip, underarms, bikini line and lower legs) in one go, without recharging breaks (based on the average treatment times for each area and the recommended intensities for one user). [/i]

Jūsų nuorodoje taip pat rašoma, kad vienai procedūrai prireiks nuo 611 iki 815 impulsų. Teks stabdyti procedūrą ir krauti aparatą 4u.gif Kiek impulsų reikės atskiroms zonoms?
Atsakyti
QUOTE(Aštunta nata @ 2014 10 29, 14:04)
Jūsų nuorodoje taip pat rašoma, kad vienai procedūrai prireiks nuo 611 iki 815 impulsų. Teks stabdyti procedūrą ir krauti aparatą 4u.gif  Kiek impulsų reikės atskiroms zonoms?

Ten daro visą kūną (rankas, šlaunis) ir manau pateikia maximum kiek gali prireikti. Man sočiai užtenka pakrovimo - blauzdoms, pažastims, bikini. Stengiuosi padalinti procedūras per pusę, nes pabosta per vieną kartą viską.

Manau nuo blyksnių intensyvumo irgi priklauso kiek blyksnių padarys. Instrukcijose dažniausiai rašo ant stipriausio lygio kiek bus blyksnių. O ant stipriausio, bent jau aš, tai tik kelias vietas darau.
Atsakyti
QUOTE(Aštunta nata @ 2014 10 29, 14:04)
Jūsų nuorodoje taip pat rašoma, kad vienai procedūrai prireiks nuo 611 iki 815 impulsų. Teks stabdyti procedūrą ir krauti aparatą 4u.gif  Kiek impulsų reikės atskiroms zonoms?

mano citatuojamoje vietoje aiškiai parašyta, kokiems kūno plotams yra skaičiuojama viena procedūra. pagal jūsų pacituotą lentelę (4cm2) išeina 344 blyksniai (kokias kūno vietas apdoroju jau rašiau ne kartą). vienu pakrovimu susigeneruoja mažiausiai 370. tad kiek reikės pakrovimų?
Atsakyti
Sveikos, reikia skubaus atsakymo. Šiandien pas mus akcija Silkn Flash & Go, 5000 pulsų. Geras jis??? 350lt kaina maždaug čia normali, ar daug?

Blyn... Mažokai pulsų jaučiu. Rašo, kad jei visam kūnui, tai 8 kartams tik. sad.gif O tos galvutės pakeitimui brangios?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 04 lapkričio 2014 - 17:20
Oi, jaučiu kad jamu, Lietuvoj jis beveik 1000lt kainuoja. doh.gif blink.gif Va toks: http://www.hairfree....acija-namuose-2
Atsakyti
Sveiki, gal žinot, jei virš lūpos yra labai šviesūs (blond) plaukeliai, bet išrovus, jų šaknis tamsi, kažin ar fotoepiliatorius juos paimtų g.gif ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau Philips Lumea Precision Plus SC1991 smile.gif
Bet jaučiu dar kokį mėnesį tikrai nenaudosiu, nes nuo rovimo plaukelių sumažėję...Tai reikia atsiauginti. Nors labai knieti išbandyti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2014 11 06, 10:22)
Nusipirkau Philips Lumea Precision Plus SC1991 smile.gif
Bet jaučiu dar kokį mėnesį tikrai nenaudosiu, nes nuo rovimo plaukelių sumažėję...Tai reikia atsiauginti. Nors labai knieti išbandyti smile.gif

Tikrai patarciau neskubeti, nes as kojas ruosiau sioms proceduroms, o pazastu ne, praktiskai po rovimo is karto pradejau saudyti ir po 3 kartu kol kas nieko nepastebiu schmoll.gif koju plauku augimas zymiai suletejo, o pazastys taip sunkiai pasiduoda...
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2014 11 07, 09:35)
Tikrai patarciau neskubeti, nes as kojas ruosiau sioms proceduroms, o pazastu ne, praktiskai po rovimo is karto pradejau saudyti ir po 3 kartu kol kas nieko nepastebiu  schmoll.gif koju plauku augimas zymiai suletejo, o pazastys taip sunkiai pasiduoda...

O kiek laiko skutote kojas? Menesi du?
Galvoju jei pradeciau koki sausi saudytis, tai ar iki vasaros apsitvarkys nors kiek g.gif Aisku, cia individualu labai..
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2014 11 07, 09:05)
O kiek laiko skutote kojas? Menesi du?
Galvoju jei pradeciau koki sausi saudytis, tai ar iki vasaros apsitvarkys nors kiek  g.gif Aisku, cia individualu labai..

Apie pora menesiu, bet mano plaukai labai bjaurus- jeigu ryte pirm. susitvarkydavau, tai antr. vakare jau ezys budavo, o dabar keliom dienom ilgiau galiu buti nesiskutus bigsmile.gif

Kur pirkote savaji modeliuka?
Atsakyti