Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija namuose

Turiu ant smakro du apgamus is kuriu auga juodi stori plaukai, kazin ar galima juos naikinti fotoepiliatoriumi???
Atsakyti
QUOTE(Blizzge @ 2016 01 04, 15:30)
Turiu ant smakro du apgamus is kuriu auga juodi stori plaukai, kazin ar galima juos naikinti fotoepiliatoriumi???

As atsisakyciau tokios minties. Pas mane ant blauzdos yra nedidukas iskiles apgamelis, tai visada ji apeinu, kazkaip baugoka man..
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2016 01 03, 14:26)
Pirkau prieš kokius 2,5 metų iš epil-shop.com, dar oficialus puslapis depiliacija.lt, bet dabar žiūriu, kad puslapiai tvarkomi  g.gif  depiliacija.lt nurodytas telefonas, pasiskambinkite ir sužinosite. Garanrinis galioja per juos, su jais ir palaukau ryšį, niekas į Koreją nesiuntė  bigsmile.gif , neseniai pirkai naują lempą  4u.gif

Turejau galvoje VISS oficialu saita smile.gif
Na jei lietuviu puslapiai neveikia, man kazkaip itartina pirkti pasiskambinus telefonu, siunciant pinigus kazkur kazkam... Nuvykt pas juos nera galimybes taip pat. Bandysiu pirkti per viss saita. Kaip tik nuolaidas Kaledines dave 20% 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nesugalvoju_niko @ 2016 01 05, 21:38)
Turejau galvoje VISS oficialu saita  smile.gif
Na jei lietuviu puslapiai neveikia, man kazkaip itartina pirkti pasiskambinus telefonu, siunciant pinigus kazkur kazkam... Nuvykt pas juos nera galimybes taip pat. Bandysiu pirkti per viss saita. Kaip tik nuolaidas Kaledines dave 20%  4u.gif

Tai šie ir yra oficialūs puslapiai. Nuvykti prieš kurį laiką tikrai buvo galimybė ir pačiupinėti ir net pabandyti kelis kartus apsišaudyti. Jų ofisas kiek žinau Lvovo g. Vilniuje.
Bet jei puslapiai neveikia, tai ir lieka tik vienas variantas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2015 12 31, 17:39)
Man tikra atgaiva, kad jau per pora mėnesių plaukelių labai ryškiai sumažėjo ir nebereikia kasdien skusti bei pamiršau plaukų įaugimus.  bigsmile.gif

butent! mane taip pat ypatingai dziugina tai, kad plaukeliai nebeiaugineja, bet cia vertetu dekoti skustuvui, nes anksciau dauguma musu raudavo plaukelius (epiliatoriais, vasku, cukraus pastom ar kitom priemonem) ir jie ataugdami iauginedavo bei gadindavo visa vaizda, o kai pradejom skust - oda lygi, visai kitas vaizdas thumbup.gif na ir foto letina augima smile.gif

Ar fotoepiliavai saulėtu periodu? Aš jau mąstau, ką reiks daryti vasarą, nes nesinori, jog ataugtų tie gaurai. unsure.gif
Manau, kad oda tikrai jautri ir panašu, jog saulės poveikiui... Man vasarą po depiliavimo cukraus pasta buvo visos blauzdos įaugusiais plaukais ir teko juos traukti iš odos pincetu doh.gif  - tuo metu irgi buvo tarsi dėmelių atsiradę, bet vėliau sugijo, atsinaujino ir dabar kojų oda lygut lygutėlė.

taip, dariau proceduras, bet kiek reciau ir ne is karto po deginimosi (praejus porai dienu), instrukcijoj irgi parasyta, kad po keliu dienu galima, bet speju jei oda balta ir jautri tai reikia saugot ilgiau, t.y., darytis tik rudeni/ziema/pavasari... Nors is tikruju visiskai nesinori daryt vasara pertraukos... doh.gif

Man tikra atgaiva, kad jau per pora mėnesių plaukelių labai ryškiai sumažėjo ir nebereikia kasdien skusti bei pamiršau plaukų įaugimus.  bigsmile.gif

Ar fotoepiliavai saulėtu periodu? Aš jau mąstau, ką reiks daryti vasarą, nes nesinori, jog ataugtų tie gaurai. unsure.gif
Spėju, elektroepiliacija viso kūno zonoms labai brangi? unsure.gif Na, gal kada susitaupysiu ir pribaigsiu paskutinius plaukus. lotuliukas.gif

taip, tikrai brangokai gaunas ir daug kantrybes reikia.... jau pasidariau 50 proceduru ir per kelerius metus isleidau tam 1360 eur, bet kadangi moki pamazu, po 30 eur per menesi, o dabar dar maziau, mazdaug po 17 tai taip nesijaucia, panasu, kaip nueit i kirpykla ar pas manikiuro meistre...
Atsakyti
Sveikos, gavau ir as sita zaisliuka. Turiu klausima, kai nusiskuti, tai reikia laukti 24 val kad oda nebutu jautri? Dekui!
Atsakyti
QUOTE(Wejuske @ 2016 01 10, 19:49)
Sveikos, gavau ir as sita zaisliuka. Turiu klausima, kai nusiskuti, tai reikia laukti 24 val kad oda nebutu jautri? Dekui!

Sakyciau, kad priklauso nuo ordos, jeigu jautri, tai galima palaukti. As nelaukiu smile.gif
Atsakyti
Na o as labai noriu pasidziaugti, dabar naudojamu philips lumea 2008 tai po trieju proceduru galiu pasakyti, kad labiausiai dziaugiuosi tuo, kad po skutimosi, nebera jokio isberimo ir nezejimo, plaukeliu ir zymiai sumazejo, reikes nuotrauka padaryti, nes pradedant naudoti ir esu pasidariusi smile.gif
Tik va kas nepatinka, kad kur viska nusisaudau, tai reikia krauti 3 sykiu ir tas jau erzina, norejau paklausti ar yra philips lumea koks modelis, kad ir kraunant galetu naudoti? Nes kiek skaitineju nesuprantu, nera aiskai parasyta...
Atsakyti
Aš taip pat pagaliau įsigyjau Philips'ą. Tik man klausimas kaip jūs sugebat nepraleisdamos nieko kojas nusišaudyt? Nes man kažkaip jaučiu nelabai pavyko visko lygiai nušaudyt, kai kur po kelis kart, kai kur ko gero nieko neteko. g.gif
Tik aš pirkau tą su laidu, nes su pakraunamu labai daug laiko užima laukti kol pasikraus. Man taip patarė konsultantės. O ir kaina žymiai žemesnė ir dar nuolaidą pritaikė. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 26 sausio 2016 - 21:25
QUOTE(Balalaika. @ 2016 01 26, 22:19)
Aš taip pat pagaliau įsigyjau Philips'ą. Tik man klausimas kaip jūs sugebat nepraleisdamos nieko kojas nusišaudyt? Nes man kažkaip jaučiu nelabai pavyko visko lygiai nušaudyt, kai kur po kelis kart, kai kur ko gero nieko neteko.  g.gif
Tik aš pirkau tą su laidu, nes su pakraunamu labai daug laiko užima laukti kol pasikraus. Man taip patarė konsultantės. O ir kaina žymiai žemesnė ir dar nuolaidą pritaikė.  thumbup.gif

aš tai kojas su flomiku dalinu išilgai į 3arba 4 dalis ir tada varau nuo brūkšnio iki brūkšnio. o flomikus vaikų naudojų kur lengvai nusiplauna, su kokiu oranžiniu nusipaišau, tai ir nusiplauna nesunkiai ir apsišaudau daugmaž.
gal kas turi geresnių minčių? rolleyes.gif
Atsakyti
Aš blauzdas darau nuo apačios į viršų, truputi stipriau prigladžiu, kad matytųsi žymes, nuo kauliuko apeinu aplink ratuku ir taip eilutėmis keliuosi į viršų. Šlaunis panašiai tik nuo viršaus į apačią. Bandžiau ir juostelėmis nuo viršaus į apačią, bet labiau patiko taip kaip darau dabar.

Balalaika idealiai net su laiku nepavyks, o pradžioje man irgi tas pats buvo, vėliau pradėsi jausti kaip daugmaž nenugrybauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2016 01 27, 10:01)
Aš blauzdas darau nuo apačios į viršų, truputi stipriau prigladžiu, kad matytųsi žymes, nuo kauliuko apeinu aplink ratuku ir taip eilutėmis keliuosi į viršų.

Va čia gera idėja, aš taip pat bandysiu sekantį kartą.
Išvis neįsivaizduoju ko aš taip ilgai delsiau su šiuo pirkiniu. Jau senai galėjau nusipirkti.. Dabar taip nekantru pirmus rezultatus pamatyti.
Atsakyti