Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija namuose

lisik, kaip tau sekasi - jau turbūt be plaukų plaukelių? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2015 12 28, 19:51)
lisik, kaip tau sekasi - jau turbūt be plaukų plaukelių? bigsmile.gif

po truputi nyksta, bet iki trokstamo rezultato dar toli... smile.gif nors tikrai geriau nei buvo iki fotoepiliatoriaus, tad kantriai tesiu proceduras. smile.gif

pagal grafika turetu but jau 43, bet kelias buvau praleidus, speju pasidariau apie 35-39... saudau kas 2 savaites.

kaip kazkada rasiau - ar tai nuo saules, ar nuo fotoepiliacijos atsirado siek tiek mazu pigmentiniu taskeliu, kaip mini-strazdanu unsure.gif tai nzn, tikiuosi nieko blogo jei saudysiu toliau. Nors anksciau niekad tokiu dalyku nebudavo... gal nuo dvejopo poveikio (saule + foto) o gal mano oda tiesiog labai sviesi ir jautri.

norisi aisku greito rezultato... bet suprantu, kad stebuklu nebuna, bent jau kol kas, su siuolaikiniu technologiju progresu biggrin.gif tikiuosi, kol pasiduos tie plaukai nebusiu padarius dideles zalos odai.... dar pagalvoju apie elektroepiliacija - dabar darausi bikini ir labai patinka, kad dingsta visiems laikams, nebeatauga. Bet irgi reik dideles kantrybes, sako lyg darant elektro ant blauzdu plaukeliai dingsta daug greiciau nei bikini srity tai gal bus viena is galimybiu... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 29 gruodžio 2015 - 18:30
QUOTE(lisik @ 2015 12 29, 20:19)
po truputi nyksta, bet iki trokstamo rezultato dar toli...  smile.gif  nors tikrai geriau nei buvo iki fotoepiliatoriaus, tad kantriai tesiu proceduras. smile.gif

Man tikra atgaiva, kad jau per pora mėnesių plaukelių labai ryškiai sumažėjo ir nebereikia kasdien skusti bei pamiršau plaukų įaugimus. bigsmile.gif

Ar fotoepiliavai saulėtu periodu? Aš jau mąstau, ką reiks daryti vasarą, nes nesinori, jog ataugtų tie gaurai. unsure.gif
Manau, kad oda tikrai jautri ir panašu, jog saulės poveikiui... Man vasarą po depiliavimo cukraus pasta buvo visos blauzdos įaugusiais plaukais ir teko juos traukti iš odos pincetu doh.gif - tuo metu irgi buvo tarsi dėmelių atsiradę, bet vėliau sugijo, atsinaujino ir dabar kojų oda lygut lygutėlė.

Spėju, elektroepiliacija viso kūno zonoms labai brangi? unsure.gif Na, gal kada susitaupysiu ir pribaigsiu paskutinius plaukus. lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Jungiuosi i jusu gretas.
Nesuprantu tik kaip daznai reikia depiliuotis. Jeigu pirmas kartas buvo uzvakar, kada reikia kartoti?

Aciu kas atsakys smile.gif
Su naujaisiais metais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artemide23: 01 sausio 2016 - 15:34
QUOTE(artemide23 @ 2016 01 01, 15:31)
Sveikos smile.gif Jungiuosi i jusu gretas.
Nesuprantu tik kaip daznai reikia depiliuotis. Jeigu pirmas kartas buvo uzvakar, kada reikia kartoti?

Aciu kas atsakys smile.gif
Su naujaisiais metais smile.gif

Priklauso nuo aparato. Philips kas dvi savaites pradzioje, o del kitu nezinau. Instrukcijoje nenurodyta pas jus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irreelle: 01 sausio 2016 - 16:09
QUOTE(Irreelle @ 2016 01 01, 16:08)
Priklauso nuo aparato. Philips kas dvi savaites pradzioje, o del kitu nezinau. Instrukcijoje nenurodyta pas jus?  g.gif

Aha, pas mane philips lumea. Viena karta kas dvi savaites? Instrukcija yra, tik as negaliu issifruoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2016 01 01, 18:17)
Aha, pas mane philips lumea. Viena karta kas dvi savaites? Instrukcija yra, tik as negaliu issifruoti biggrin.gif

Taip, viena karta kas 2 savaites ir pamacius rezultata vis retinant proceduras. Bent pas mane parasyta kazkaip panasiai.
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2016 01 01, 19:16)
Taip, viena karta kas 2 savaites ir pamacius rezultata vis retinant proceduras. Bent pas mane parasyta kazkaip panasiai.

Aisku, labai labai aciu smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
ar naudojote fotoepiliatorių žindymo periodu?
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2015 12 27, 17:08)
Dar norėjau paklausti, ar įmanoma suskaičiuoti tuos blyksnius? Ta prasme, kaip žinoti, kiek išnaudota ir kiek dar liko? Yra nemažai skelbimų, kad pigiau parduoda nedaug naudotus fotoepiliatorius. Bet juk neaišku, kiek tas "nedaug", gal po kelių naudojimų jau reiks išmesti, nes nebeliks tų blyksnių. Gal jau buvo kalbėta apie tai, bet ačiū jei kas galės atsakyti.  4u.gif

Parduodami aparatai (su keičiamom lempom) parduoda be lempučių, jas reikės pirkti atskirai, o nedaug naudotas pats aparatas. Dėl nekeičiamų nežinau, manau rizika yra, kaip jus ir rašote g.gif Kažkuriam aparate jei nieko nepainioju yra indikatorius ar lemputė, kai blyksniai eina prie pabaigos lemputė užsidega.
O suskaičiuoti/patikrinti blyksnius manau neįmanoma, nes nei vienam nėra skaitliuko. Aš pradžioje bandžiau, bet po kelių procedūrų mečiau šitą reikalą 4u.gif

QUOTE(vivita @ 2016 01 01, 21:13)
sveikos 4u.gif
ar naudojote fotoepiliatorių žindymo periodu?

Nepatartina naudoti fotoepiliacijos metodą neštumo ir žindimo laikotarpiu, nes niekas netyrė ir nežino poveikio.
Atsakyti
Sveikos, kaip cia taip gaunasi, jog neberandu kur Lietuvoje internetu pirkti Viss IPL? Gal kas nors pirko is ju oficialaus saito? Kaip su garantiniu? Negi jei suges prietaisas ar bus brokuota nauja lempa reikes jiem siusti tiesiai i Koreja? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(nesugalvoju_niko @ 2016 01 02, 21:16)
Sveikos, kaip cia taip gaunasi, jog neberandu kur Lietuvoje internetu pirkti Viss IPL? Gal kas nors pirko is ju oficialaus saito? Kaip su garantiniu? Negi jei suges prietaisas ar bus brokuota nauja lempa reikes jiem siusti tiesiai i Koreja?  blink.gif

Pirkau prieš kokius 2,5 metų iš epil-shop.com, dar oficialus puslapis depiliacija.lt, bet dabar žiūriu, kad puslapiai tvarkomi g.gif depiliacija.lt nurodytas telefonas, pasiskambinkite ir sužinosite. Garanrinis galioja per juos, su jais ir palaukau ryšį, niekas į Koreją nesiuntė bigsmile.gif , neseniai pirkai naują lempą 4u.gif
Atsakyti