Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija namuose

QUOTE(viktoshka @ 2015 12 07, 17:04)
Arvyle, kažkas man iš šio forumo patarimą gerą davė - didelis didelis ačiū už jį 4u.gif (tik nepamenu kas  blush2.gif ), kad reiktų plaukelius skusti iš vakaro, tada per naktį šiek tiek pagyja, dabar tik taip ir darau  mirksiukas.gif

aš taip ir dariau 4u.gif

QUOTE(Victorious @ 2015 12 07, 22:12)

Aryvle, dilgčiojimas su laiku tikrai apskritai praeis.

tikiuosi, o jei ne, tai ir tas pakenčiamas biggrin.gif aš galvoju kuo daugiau plaukų vienu metu nukanda efektyviai, tuo labiau dilgčioja tubūt rolleyes.gif
Atsakyti
Šiandien lygiai metai, kai pradėjau kovą su plaukeliais. Vasarą buvo tarpas..nes ir nenorėdama įdegiau..Rezultatas toks, kad pažastyse keli pūkeliai..bikini likę kokių 40% plaukelių. Kojos skirtingai - blauzdos manau likę apie 20 proc.o šlaunys sunkiau pasiduoda.. doh.gif Bet rezultate esu patenkinta..niekada neturėjau tokių švelnių kojų, nebeįauginęja plaukai...jokio ežiuko po pusdienio, kas anksčiau buvo skutant doh.gif
Minusas ar sutapimas, bet ant šlaunų atsirado kraujagyslės..na pasidarė matomos keliose vietose..
Atsakyti
sveikos, aš jau porą mėnesių darbuojuos su lumea..na žinokit, kol kas labai kažko wow nesulaukiau..negaliu pakęst bikinio ežiuko doh.gif tai va, dabar intensyviai mąstau, ką daryt, ar grąžint su ta akcija ir atgaut beveik 500 eur.. ar dar pažaist iki vasaros.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(augustinuke @ 2015 12 16, 13:38)
sveikos, aš jau porą mėnesių darbuojuos su lumea..na žinokit, kol kas labai kažko wow nesulaukiau..negaliu pakęst bikinio ežiuko  doh.gif tai va, dabar intensyviai mąstau, ką daryt, ar grąžint su ta akcija ir atgaut beveik 500 eur.. ar dar pažaist iki vasaros.. schmoll.gif

Aš tai poveikiu patenkinta thumbup.gif ir grąžinti nenorėčiau schmoll.gif. Tiesa, sulaukiau akcijos ir mokėjau tikrai mažiau. Man bikini irgi lėčiau pasiduoda ( nors jau keli mėnesiai praėjo), bet akivaizdu, kad visi kūno plaukai ėmė augti lėčiau, pastebimai išretėjo, o geriausias rezultatas blauzdoms. Na, sakyčiau, rezultatai yra individualūs. Manau, esu patenkinta dėl to, kad mano plaukai tamsūs, o tokius greičiausiai "ima". Šviesiaplaukėms turbūt toks aparatas nėra toks tinkamas. Tiesa, aš negalvoju, kad Jūs, įsigijusi kitą, gal ir kitokį, pigesnį aparatą, pasieksite geresnių rezultatų. Šiuo atveju reikia užsispyrimo ir kantrybės 4u.gif. Aš nenoriu net prisiminti epiliatoriaus, vaško, cukraus pastos, depiliacinių kremų ir pan. doh.gif - tai tikrai geresnės alternatyvos nematau ir šarvuojuosi kantrybe. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 19 gruodžio 2015 - 18:36
QUOTE(Victorious @ 2015 12 19, 19:30)
Aš tai poveikiu patenkinta  thumbup.gif  ir grąžinti nenorėčiau  schmoll.gif. Tiesa, sulaukiau akcijos ir mokėjau tikrai mažiau. Man bikini irgi lėčiau pasiduoda ( nors jau keli mėnesiai praėjo), bet akivaizdu, kad visi  kūno plaukai ėmė augti lėčiau, pastebimai išretėjo, o geriausias rezultatas blauzdoms. Na, sakyčiau, rezultatai yra individualūs. Manau, esu patenkinta dėl to, kad mano plaukai tamsūs, o tokius greičiausiai "ima". Šviesiaplaukėms turbūt toks aparatas nėra toks tinkamas. Tiesa, aš negalvoju, kad Jūs, įsigijusi kitą, gal ir kitokį, pigesnį aparatą, pasieksite geresnių rezultatų. Šiuo atveju reikia užsispyrimo ir kantrybės 4u.gif. Aš  nenoriu net prisiminti epiliatoriaus, vaško, cukraus pastos, depiliacinių kremų ir pan. doh.gif - tai tikrai geresnės alternatyvos nematau ir šarvuojuosi kantrybe. 4u.gif

Tikrai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2015 12 19, 19:30)
Aš tai poveikiu patenkinta  thumbup.gif  ir grąžinti nenorėčiau  schmoll.gif. Tiesa, sulaukiau akcijos ir mokėjau tikrai mažiau. Man bikini irgi lėčiau pasiduoda ( nors jau keli mėnesiai praėjo), bet akivaizdu, kad visi  kūno plaukai ėmė augti lėčiau, pastebimai išretėjo, o geriausias rezultatas blauzdoms. Na, sakyčiau, rezultatai yra individualūs. Manau, esu patenkinta dėl to, kad mano plaukai tamsūs, o tokius greičiausiai "ima". Šviesiaplaukėms turbūt toks aparatas nėra toks tinkamas. Tiesa, aš negalvoju, kad Jūs, įsigijusi kitą, gal ir kitokį, pigesnį aparatą, pasieksite geresnių rezultatų. Šiuo atveju reikia užsispyrimo ir kantrybės 4u.gif. Aš  nenoriu net prisiminti epiliatoriaus, vaško, cukraus pastos, depiliacinių kremų ir pan. doh.gif - tai tikrai geresnės alternatyvos nematau ir šarvuojuosi kantrybe. 4u.gif

va būtent, nenoriu grįžt prie vaško..bet žinokit apžiūrėjau įdėmiai savo kojas, na ir matau yra vietų , kur plaukai neauga visai tokiais nedideliais lopinėliais, tad manau, vis tik yra progresas..šarvuojuos kantrybe iki vasaros drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,
domiuosi philips fotoepiliatoriais, kiek matau, tai jie skirasi tik laidinis/belaidis ir blyksnių skaičiumi. Gal žinot kuris geriausias? Ir kitas klausimas - ar ši procedūra visiškai neskausminga? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IevaZ: 23 gruodžio 2015 - 22:29
Sveikos. 4u.gif

Pradėau ir aš domėtis šiais daikčiukais. Perskaičiau forumo info, daug sužinojau, bet vistiek iškilo klausimų. Mačiau vis aptarinėjote Philips 1991. O kaip su Philips 1995? Gal kas nors turite? Jie lyg ir tokie patys, tik pastarasis turi žymiai daugiau blyksnių. O kaina panaši. Veidui man nereikia. Gal bus kokių atsiliepimų? Lyg ir gundausi jį pirkti, nes kiti modeliai žymiai brangesni, net ir su mažesniu blyksnių skaičiumi (papildomi priedai nereikalingi). O gal aš kažką ne taip suprantu? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaika: 27 gruodžio 2015 - 13:41
Na, jei neturėčiau saviškio naujo modelio aparato, tai dabar turbūt imčiau ir senesnį modelį, nes manau, kad kantriai naudojant bet kurį, rezultatas vis tiek bus panašus 4u.gif. O pinigų išleisite mažiau. Blyksnių daug, tai keleriems metams tikrai turėtų užtekti. O per tuos metus gal kažkas naujo ir geresnio atsiras, tarkim. Na, žodžiu, aš tikrai nesibaidyčiau ir senesnių modelių, nes modeliai keičiami marketingo tikslais, norint didinti pajamas, pritraukti naujų vartotojų, o tie antgaliai, blyksnių skaičius, mano nuomone, tik žaidimas. 4u.gif

*Tiesa, ankstesniame post'e rašydama, kas "aš negalvoju, kad Jūs, įsigijusi kitą, gal ir kitokį, pigesnį aparatą, pasieksite geresnių rezultatų" turėjau galvoje kitus brand'us - ne "Philips". smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 27 gruodžio 2015 - 16:30
Dar norėjau paklausti, ar įmanoma suskaičiuoti tuos blyksnius? Ta prasme, kaip žinoti, kiek išnaudota ir kiek dar liko? Yra nemažai skelbimų, kad pigiau parduoda nedaug naudotus fotoepiliatorius. Bet juk neaišku, kiek tas "nedaug", gal po kelių naudojimų jau reiks išmesti, nes nebeliks tų blyksnių. Gal jau buvo kalbėta apie tai, bet ačiū jei kas galės atsakyti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IevaZ @ 2015 12 23, 23:26)
Sveikos,
domiuosi philips fotoepiliatoriais, kiek matau, tai jie skirasi tik laidinis/belaidis ir blyksnių skaičiumi. Gal žinot kuris geriausias? Ir kitas klausimas - ar ši procedūra visiškai neskausminga?  4u.gif

paskaitykite kelis psl atgal ir rasite atsakymus į savo klausimus 4u.gif
QUOTE(zaika @ 2015 12 27, 14:38)
Sveikos.  4u.gif

Pradėau ir aš domėtis šiais daikčiukais. Perskaičiau forumo info, daug sužinojau, bet vistiek iškilo klausimų. Mačiau vis aptarinėjote Philips 1991. O kaip su Philips 1995? Gal kas nors turite? Jie lyg ir tokie patys, tik pastarasis turi žymiai daugiau blyksnių. O kaina panaši. Veidui man nereikia. Gal bus kokių atsiliepimų? Lyg ir gundausi jį pirkti, nes kiti modeliai žymiai brangesni, net ir su mažesniu blyksnių skaičiumi (papildomi priedai nereikalingi). O gal aš kažką ne taip suprantu? smile.gif

pas mane 1995. naudojau jau du kartus. kitų neturėjau ir nebandžiau, tai lygint negaliu, bet teoriškai blyksnių labai daug, penki galingumai šaudymo, yra slinkimo rėžimas, daugiau nežinau ko ten gali reikt. nelabai įsivazduoju kam ten priedai dar kokie reikalingi, nes su šituo pvz viršutinė lūpą manau be problemų apsišaudyt galima. o antakių ar su priedu ar be priedų, nemanau kad kas šaudo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2015 12 27, 21:48)
nelabai įsivazduoju kam ten priedai dar kokie reikalingi, nes su šituo pvz viršutinė lūpą manau be problemų apsišaudyt galima. o antakių ar su priedu ar be priedų, nemanau kad kas šaudo  lotuliukas.gif

man priedai patogesni del valymo - pavyzdziui savo Philips net ir kojom ir pazastim naudoju su bikini antgaliu, nes ten yra stikliukas/papildomas filtras, kuri patogiau isvalyt (nereikia valyt pacios lempos stiklo)

be to, kai mazesnis plotas (bikini antgalio jis mazesnis) manau, kad visa blyksnio energija koncentruojasi i ta mazesni plota ir speju kazkiek padideja efektyvumas, bet cia tik nuomone, irodymu neturiu mirksiukas.gif na ir instrukcijoj parasyta, kad bikini antgalis tinka storesniems plaukams naikinti, tai kaip ir patvirtina sia minti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 28 gruodžio 2015 - 18:33