Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija namuose

QUOTE(Victorious @ 2015 11 23, 13:20)
Lauksime foto 4u.gif. Aš irgi pastebėjau, kad oda pagražėjo ir plaukeliai taip neįauginėja.

Nufotografavau, bet nieko nesimato g.gif bet realiai taip ir atrodo, kad pavieniai plaukai tokiais kuokšteliais išlindę biggrin.gif

http://i655.photobuc...zpsfcljjzuq.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 27 lapkričio 2015 - 15:16
oo kokie geri rezultatai liuks
Atsakyti
Aha, sunku ką ir įžiūrėti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 11 24, 10:42)
oo kokie geri rezultatai liuks

smile.gif

QUOTE(Victorious @ 2015 11 24, 11:06)
Aha, sunku ką ir įžiūrėti. biggrin.gif

palyginus kaip koja atrodydavo pries tai, po paprasto skutimo, tai skirtumas milziniskas, o geriausiai butu fotke pries ir po, tada matytusi kontrastas, bet neturiu plaukuotos kojos nufotografuotos biggrin.gif aisku iki tobulumo dar yra kur, bet ir siuo rezultatu labai dziaugiuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, ar butu poveikis fotoepiliacijos, jeigu daryciau ant neskustos vietos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lina2005 @ 2015 11 25, 16:04)
Sveikos, ar butu poveikis fotoepiliacijos, jeigu daryciau ant neskustos vietos?  g.gif

Prieš atliekant fotoepiliacijos procedūras kiekvieną kartą plaukus rekomenduojama skusti. Pageidautina, kad fotoepiliacijos procedūros metu plaukų ilgis būtų iki 1 mm, tam kad šviesos pulsas susikoncentruotų į plauko folikulą, nes tai ir yra esminis tikslas.
O iš savo patirties galiu pasakyti, kad geriau nepatingėti, nes kitaip galite nusvilti plauką, sugadinti lempos paviuršių, o galu gale ir nudeginti odą.
Jeigu nepageidautini plaukai yra ant veido galite juos tiesiog nukirpti mirksiukas.gif

Irreelle puikūs rezultatai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 26 lapkričio 2015 - 09:30
Sveikos. na ką, mano rankas pasiekė philips sc 1995/00, jau rytoj ketinu "pasifotografuoti" truputį, šiandien nusiskučiau, ir man iškilo klausimukas, jei paberta truputėlį bus, ar galima fotkinti?
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2015 12 03, 17:07)
Sveikos. na ką, mano rankas pasiekė philips sc 1995/00, jau rytoj ketinu "pasifotografuoti" truputį, šiandien nusiskučiau, ir man iškilo klausimukas, jei paberta truputėlį bus, ar galima fotkinti?

Sveiki prisijungus 4u.gif
Nepatariu daryti procedūrų jei yra bėrimų, gali būti skausminga ir nemalonu. Bet jei jie nežymus galite, apeinant juos, pabandyti ir pati nuspręsite ar verta save kankinti, galbūt jus nejusite nepatogumų mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi turėjau menkų žaizdelių, bėrimų bet neatsisakiau procedūros su fotoepiliatoriumi - tiesa sakant, nieko nemalonaus nepajutau. Aišku, jei žaizda didesnė, reiktų "apeiti" tą vietą, bet iš esmės aš nemanau, jog tai yra trukdis fotoepiliacijos seansui. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 06 gruodžio 2015 - 20:32
Labas. nusifotografavau kur norėjau, pas mane ne žaizdelės o tiesiog visada po skutimo bikinį paberia, bet nieko tokio, tik tiek kad fotkinau pažastis ir bikini ant 3 lygio, nors priklausytų ant ketvirto bet man buvo dilgčiojima nemalonus tai nepersistengiau, aišku su epiliatorium nepalyginsi bet vistiek nelabai malonu blush2.gif dabar lauksiu rezultatų biggrin.gif o tiesa kojas tai ant ketvirto fotkinau bet buvau išsigandus biggrin.gif momentais lyg ir užkrauna bet nefotkina, galvojau jau sugadinau doh.gif o gi ne, aplink kaulą fotkinau tai ne 100 prooc prigludę tai nefotkina, bet tai atrodo priglaučiau bet va lotuliukas.gif paskui kitokiom kryptim kojas fotkinau tai viskas ok ax.gif
Atsakyti
Victorious, Jus teisi jei yra pavienių žaizdelių, tai juos apeiti ir psio, o jei yra bėrimas kas visai kitas dalykas, ypač bikini zonoje, apeiti neįmanoma tai tuo metu geriau nedryti procedūros, patikėkite žinau iš savo patirties.
Asmeniškai man buvo ne tik trukdis, bet tiesiog neįmanoma misija, skausmas nežmoniškas, akys ašaroja iš skausmo, vieną kartą pabandžius daugiau nedarau schmoll.gif
Arvyle, kažkas man iš šio forumo patarimą gerą davė - didelis didelis ačiū už jį 4u.gif (tik nepamenu kas blush2.gif ), kad reiktų plaukelius skusti iš vakaro, tada per naktį šiek tiek pagyja, dabar tik taip ir darau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 07 gruodžio 2015 - 16:06
viktosha, nebuvo man rimto bėrimo bikini srityje - negaliu pakomentuoti. Bet kiek bėrimų, žaidelių būta, atliekant fotoepiliacijos procedūrą, visad susitvarkiau be bėdų, ir tikrai nebuvo reikalo nerimauti thumbup.gif. Beje, pastebėjau, kad po fotoepiliacijos seansų oda tik gražėja, lygėja, o pojūčiai silpnėja smile.gif

Aryvle, dilgčiojimas su laiku tikrai apskritai praeis. Aš net nustebau, kad vakar pirmąkart (4 kartą) 5 rėžimu "apšaudžiau" pažastis ir nieko nejutau, kai iki tol 3 rėžimu skaudėjo blink.gif. Taip pat, kai kurias kojų ir kitas kūno dalis ne taip greitai "apšaudo" dėl nepatogios fotopeliatoriaus padėties / kaulų / kitų nelygumų. Bet visko su laiku išmokstama, prie visko priprantama ir viskas bus okey. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 07 gruodžio 2015 - 21:14