Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija namuose

Tik nepamirškite, kad "Philips Lumea" akcija galioja iki 2016 m.
Atsakyti
Laba, jau pribrendo reikalas, nors situo daiktu pradejau dometis turbut vos ne pries du metus, bet vis nukeldavau si klausimas. Dabar jau rimtai ziuriu.
Gal kas pakomentuos galvoju apie PHILIPS SC2008/11 469euro ar PHILIPS SC2004/11 299 euro ir svarstau, kuris geriau, nes ant veido kaip ir problemu nera, o skirtumas ju kiek suprantu del veido antgalio ir blyksniu skaiciaus, ar as ko nors dar nematau aprasyme? 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras damos 4u.gif skaitinėju jau kuris laikas šitą temukę, nes nebeapsikenčiu su skutimu doh.gif bet toks nekuklus klausimas dėl bikinio srities man kyla... blush2.gif užmačiau jį kelis kartus temoj, bet tikslesnio atsakymo kaip ir nebuvo. Tai gal kuri iš praktinės pusės pasakytų, ar įmanoma ten viską apsišaudyt, ar tik kaip instrukcijose rekomenduoja, tik ties kelnaičių kraštais? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnedz @ 2015 11 19, 22:49)
Labas vakaras damos  4u.gif skaitinėju jau kuris laikas šitą temukę, nes nebeapsikenčiu su skutimu  doh.gif bet toks nekuklus klausimas dėl bikinio srities man kyla...  blush2.gif užmačiau jį kelis kartus temoj, bet tikslesnio atsakymo kaip ir nebuvo.  Tai gal kuri iš praktinės pusės pasakytų, ar įmanoma ten viską apsišaudyt, ar tik kaip instrukcijose rekomenduoja, tik ties kelnaičių kraštais?  ax.gif

nemanau kad ten galima viska apsaudyti..
Atsakyti
QUOTE(agnedz @ 2015 11 19, 23:49)
Labas vakaras damos  4u.gif skaitinėju jau kuris laikas šitą temukę, nes nebeapsikenčiu su skutimu  doh.gif bet toks nekuklus klausimas dėl bikinio srities man kyla...  blush2.gif užmačiau jį kelis kartus temoj, bet tikslesnio atsakymo kaip ir nebuvo.  Tai gal kuri iš praktinės pusės pasakytų, ar įmanoma ten viską apsišaudyt, ar tik kaip instrukcijose rekomenduoja, tik ties kelnaičių kraštais?  ax.gif

Parasyta instrukcijoj kad negalima vidiniu lytiniu lupu apsisaudyt, bet ten juk ir neauga plaukai, o isorines galima smile.gif
Atsakyti
Dar tik tris kartus "šaudžiausi", bet pastebėjau, kad plaukeliai ant blauzdų ėmė augti žyyymiai lėčiau (anksčiau ryte nuskutus, vakare buvo galima jausti "ežiuką"), o ir atauga tik pavieniai bigsmile.gif . Kai kurie, palietus, patys iškrenta.
Na, gal dar anksti taip džiaugtis, bet tikrai paskatino ir toliau tęsti procedūras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 22 lapkričio 2015 - 20:40
QUOTE(Victorious @ 2015 11 22, 20:35)
Dar tik tris kartus "šaudžiausi", bet pastebėjau, kad plaukeliai ant blauzdų ėmė augti žyyymiai lėčiau (anksčiau ryte nuskutus, vakare buvo galima jausti "ežiuką"), o ir atauga tik pavieniai bigsmile.gif . Kai kurie, palietus, patys iškrenta.
Na, gal dar anksti taip džiaugtis, bet tikrai paskatino ir toliau tęsti procedūras.

Kai pries metus pradejau proceduras sis dalykas mane irgi labai motyvavo testi pradeta reikala smile.gif
Atsakyti
Labas, vis del to isigyjau ir as PHILIPS SC2008/11 vakar apturejau pirma procedura, matysiu kas cia gausis. Tik kilo klausimas, kaip issikrauna, galima palikti ijunta nakciai ar ne? ten raso, kad pe 1,4h pasikrauna, bet neparasyta, kad butinai po tiek laiko reikia isjungti, kaip sakote?
Atsakyti
QUOTE(dovmoo @ 2015 11 23, 10:45)
Labas, vis del to isigyjau ir as  PHILIPS SC2008/11 vakar apturejau pirma procedura, matysiu kas cia gausis. Tik kilo klausimas, kaip issikrauna, galima palikti ijunta nakciai ar ne? ten raso, kad pe 1,4h pasikrauna, bet neparasyta, kad butinai po tiek laiko reikia isjungti, kaip sakote?

Aš tai stengiuosi krauti tiek laiko, kiek nurodyta - kaip ir kitus prietaisus. Kažkada net žadintuvą buvau "užsistačiusi". biggrin.gif

Irreelle, o kokia dabar situacija? 4u.gif (Jei ko nors nepraleidau).

Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2015 11 23, 13:41)
Aš tai stengiuosi krauti tiek laiko, kiek nurodyta - kaip ir kitus prietaisus. Kažkada net žadintuvą buvau "užsistačiusi". biggrin.gif

Hm aš ir vakar vyrui taip sakiau, bet paskui perskaičiau, taigi sako, nera parasyta, kiek kraunamas tik parasyta, kad per 1,4h pasikrauna.
Ir as vakar pirma karta bandziau ji tikslas yra pazastys, ranko,bikini ir kojos tai viena karta kroviau ir plius ne visas slaunis spejau apsisaudyti, siandien dabaiginesiu. Tai keistokai pasirode, nes trumpai atrodo atlaike. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2015 11 23, 12:41)

Irreelle, o kokia dabar situacija? 4u.gif (Jei ko nors nepraleidau).

Vasaros metu saudziausi gal tik karta, o taip pradzioje dariau proceduras kas 2 savaites, dabar po vasaros tai gal kas kokios 3-4 savaites, tai blauzdos lopais, bikinis lopais, pazastys irgi maziau, bet lopais, jos man sunkiausiais pasiduoda ir turbut labiausia mane nervina schmoll.gif Galesiu veliau ideti fotke, kazkada pradzioje jau buvau idejusi, dabar mano akim ziurint daugiau pliku vietu. Siandien kaip tik apzelusios kojos blush2.gif tai nufotkinsiu jeigu nepamirsiu biggrin.gif Bet didziausias viso to pliusas, kad nereik skusti kas antra diena, o ir man nebeiaugineja plaukai, oda susitvarke, nes buvo ziauriai taskuota prie tai...
Atsakyti
QUOTE(dovmoo @ 2015 11 23, 15:10)
Ir as vakar pirma karta bandziau ji tikslas yra pazastys, ranko,bikini ir kojos tai viena karta kroviau ir plius ne visas slaunis spejau apsisaudyti, siandien dabaiginesiu. Tai keistokai pasirode, nes trumpai atrodo atlaike.  ax.gif

Na, aš irgi "šaudausi" dalimis, nes aparatas pakankamai greit išsikrauna, bet ir neištverčiau visko vienu ypu atlikti biggrin.gif. Vėliau, kai įgus ranka, kiek griečiau "apsišaudysite". mirksiukas.gif

QUOTE(Irreelle @ 2015 11 23, 15:10)
Siandien kaip tik apzelusios kojos  blush2.gif  tai nufotkinsiu jeigu nepamirsiu  biggrin.gif Bet didziausias viso to pliusas, kad nereik skusti kas antra diena, o ir man nebeiaugineja plaukai, oda susitvarke, nes buvo ziauriai taskuota prie tai...

Lauksime foto 4u.gif. Aš irgi pastebėjau, kad oda pagražėjo ir plaukeliai taip neįauginėja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 23 lapkričio 2015 - 13:20