Sveikos, nusipirkau silkn glide xpress ir noriu paklausti ar normalu, kad tarkim padarius iki 20 šūvių po to reikia laukti porą minučių kol vėl pradeda veikti. Norėjau apsišaudyt kojas, o gavos tik pusę vienos kojos. Atsibodo laukt kol užsikrauna. Tai va ir nesuprantu ar čia koks brokas, ar aš kažką blogai darau, ar taip turi būti. Jei nesunku atsakykit kas turit. Ačiū
Sveika.
Na, negaliu atsakyti į šį klausimą, nes su įkrautu "Philips Lumea" spėju "apšaudyti" visas blauzdas ir virš jų (kojos ilgos ) ir aparatas jokių pertraukų nedaro.
Bet procedūras atlieku dalimis - tikrai nesugebėčiau ir nerasčiau tiek laiko, kantrybės, kad vienu ypu "apšaudyčiau" visas zonas nuo ... iki. Kruopščiai ir atidžiai dirbant tai užima daug laiko.
Beje, kada siūlytumėte eiti į soliariumą? Trūksta šviesos, šilumos, tai norėčiau pasišildyti kokį kartelį . Kol kas "šaudau" kas pora savaičių. Ar būtų nieko tokio, jei kelias dienas prieš procedūrą nueičiau?
Na, negaliu atsakyti į šį klausimą, nes su įkrautu "Philips Lumea" spėju "apšaudyti" visas blauzdas ir virš jų (kojos ilgos ) ir aparatas jokių pertraukų nedaro.
Bet procedūras atlieku dalimis - tikrai nesugebėčiau ir nerasčiau tiek laiko, kantrybės, kad vienu ypu "apšaudyčiau" visas zonas nuo ... iki. Kruopščiai ir atidžiai dirbant tai užima daug laiko.
Beje, kada siūlytumėte eiti į soliariumą? Trūksta šviesos, šilumos, tai norėčiau pasišildyti kokį kartelį . Kol kas "šaudau" kas pora savaičių. Ar būtų nieko tokio, jei kelias dienas prieš procedūrą nueičiau?
QUOTE(Victorious @ 2015 11 08, 14:32)
Sveika.
Sveiki neuzfiksavau koks pas Jumis Lumea. As svarstau apie 2009 250000 Mes abu su vyru norime isbandyti Tik va man gali nepasisekti, nes ant koju sviesus plaukelei ant slaunu isvis nematyti. Uzjauciu juodaplaukes, bet man jie vistiek maiso, kad ir sviesus. Nors plaukai, tai pilki mano pelenas ar imtu tokius skaiciau, kad ne
Soliariumus teks pamirsti kol saudotes perskaiciau ne vienam forume, iki soliariumo ar saules turi praaiti menuo
QUOTE(Aprile @ 2015 11 08, 17:43)
Sveiki neuzfiksavau koks pas Jumis Lumea. As svarstau apie 2009 250000 Mes abu su vyru norime isbandyti Tik va man gali nepasisekti, nes ant koju sviesus plaukelei ant slaunu isvis nematyti. Uzjauciu juodaplaukes, bet man jie vistiek maiso, kad ir sviesus. Nors plaukai, tai pilki mano pelenas ar imtu tokius skaiciau, kad ne
Soliariumus teks pamirsti kol saudotes perskaiciau ne vienam forume, iki soliariumo ar saules turi praaiti menuo
Maniškis - 2008. Mano plaukeliai ant blauzdų tamsūs, ant šlaunų - šviesūs (bet yra ir tamsesnių). Pagal "Lumea"instrukcijos lenteles panašu, kad geriausiai šalinami tamsūs, o visai šviesiems aparatas nėra tinkamas. Iš tiesų tai jei ir liktų maniškiai šviesieji, labai "nepergyvenčiau" - pagrindinis vargas su tamsiais.
Na, o aš kitam šaltiny skaičiau, jog galima degintis po 2 sav., todėl ir paklausiau, kaip merginos praktiškai daro . Soliariumų nemėgėja ir nepamenu, kada paskutinįkart lankiausi, bet kokį kartelį norėčiau šaltuoju sezonu pasišildyti.
Sveikos. Aš planuoju kalėdoms pasidovanot Philips fotoepiliatorių. Tik va norėčiau, kad kas pasisakytų iš jau seniai naudojančių ar tikrai gali pamišrt tuos plaukus, bent dviem mėnesiams? Nes aparatas vis tik nėra pigus, nesinori aklai pirkti...
na investiciju reikia tikrai nemazai,neskaitant pacio fotoepiliatoriaus kaina....keiciu lempas po 1000 blyksniu,tai man to 1000 uztenka blauzdoms dviem kartams,tai yra menesiui...stengiuosi saudyti,nepraleidziant neapsaudytu vietu,tai tikrai suviai geitai pasibaigia....puse metu pasaudzius,jau blauzdos atauginejo plemais,bet toli grazu negalejau pamirsti skutimo...atejo vasara,saule,negali saudyt vasara....tie plemai vel ataugo.vasara nebent su kelnem vaiksciot ,kad pasiek rezultata gera....o kai atauga plemais,tai vaizdas siaubingas:D
QUOTE(dakota24 @ 2015 11 09, 18:16)
na investiciju reikia tikrai nemazai,neskaitant pacio fotoepiliatoriaus kaina....keiciu lempas po 1000 blyksniu,tai man to 1000 uztenka blauzdoms dviem kartams,tai yra menesiui...stengiuosi saudyti,nepraleidziant neapsaudytu vietu,tai tikrai suviai geitai pasibaigia....puse metu pasaudzius,jau blauzdos atauginejo plemais,bet toli grazu negalejau pamirsti skutimo...atejo vasara,saule,negali saudyt vasara....tie plemai vel ataugo.vasara nebent su kelnem vaiksciot ,kad pasiek rezultata gera....o kai atauga plemais,tai vaizdas siaubingas:D
as taip jau keli metai gyvenu
vis laukiu kokiu naujoviu, gal ka rimtesnio sukurs..
bet vistiek sis plauku salinimo budas man priimtiniausias.. nes plauku rovimo jeu nebenoreciau.. 10 m. roviau, skauda buvo, dabar bent skausmo tokio nera, nors skusti labai nemegstu, isipjaunu ir t.t.
QUOTE(viktoshka @ 2015 11 09, 16:47)
Giedr@ tikrai pamiršite, bet reikės daaaaug ir ilgaaaai padirbėti, kad pasiekti rezultatą ir jį išlaikyti, tad apsišarvuokite kantrybe ir pirmyn
Dėl laiko suprantu, kad tikrai tam reiks daug laiko ir kantrybės. Jei nuo nauju metu pradeciau proceduras, vasarai tikėjausi šioki toki rezultata jau turėti
QUOTE(Victorious @ 2015 11 08, 19:06)
Na, o aš kitam šaltiny skaičiau, jog galima degintis po 2 sav., todėl ir paklausiau, kaip merginos praktiškai daro . Soliariumų nemėgėja ir nepamenu, kada paskutinįkart lankiausi, bet kokį kartelį norėčiau šaltuoju sezonu pasišildyti.
philips rase ,kad po 2 savaiciu galima,tai as po idegio palaukdavau 2 savaites ir saudziausi sau toliau
QUOTE(Giedr@ @ 2015 11 10, 11:06)
Dėl laiko suprantu, kad tikrai tam reiks daug laiko ir kantrybės. Jei nuo nauju metu pradeciau proceduras, vasarai tikėjausi šioki toki rezultata jau turėti
vasarai tikrai rezultatus turesite, jei saziningai atidirbsite
manau dar viskas priklauso individualiai zmogui
Sveikos, nusprendziau parasyt toms kurios dvejoja ar isbandyt fotoepiliatoriu ... Pati dvejojau ilgai , masciau kuri pirkti, skaiciau skaiciau skaiciau... suviliojo mane Philips Lumea del to kad galima ji grazint, nes kaina aparato tikrai didele. Nusipirkau modeli 2004, nes veidui man nereikalingas antgalis. Naudoju nuo rugsejo vidurio saziningai kas 2 savaites. Ir galiu pasidziaugt , kad poveikis mane pacia stebina, buvau nusiteikus ilgai ilgai laukt rezultato, nes plaukuotumas didelis ir labai varginantis buvo. O panaudojus kokius 5 kartus ant koju liko kokia 20 proc, pazastu kokia 30 proc . plaukeliu sunkiausiai bikinis pasiduoda nes maziausiu lygiu saudausi ten, kadangi oda jautri , bet pasiduoda ir ten, tikrai poveikis matomas. Zodziu dziaugiuosi rezultatais ir rekomenduoju visoms pabandyt, per 3 men juk galima apsisaudyt 6 kart ir grazint jei rezultatas nulinis