Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija namuose

QUOTE(liepsnelee @ 2015 10 12, 11:17)
Sveikos, ar galite palyginti skausmą fotoepiliacijos ir depiliacijos?  biggrin.gif

Na man fotoepiliacijos skausmas jauciasi tik bikini. Kojos tik dilkcioja smile.gif Raunant plaukus zyyymiai skaudziau budavo viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2015 10 12, 10:17)
Sveikos, ar galite palyginti skausmą fotoepiliacijos ir depiliacijos?  biggrin.gif

Visai nepavadinčiau tai skausmu mirksiukas.gif . Aišku pačioje pradžioje gali būti šiek tiek nemalonaus pojučio kai kuriuose vietuose, tokio kaip stiprus dilgčiojimas ar deginanti šiluma, bet su laiku oda pripranta ir tikrai nejausite jokio diskomforto. Va depiliacija ar net plauko skutimas tam tikruose vietuose, va čia tai tikrai kančia ir nerealus skausmas, kur net ašaros nuo skausmo liejasi doh.gif
Išvada: nepalyginami dalykai schmoll.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, kam įdomu buvo dėl grąžinimo garantijos, pinigelius jau gavau smile.gif tik ilgokai reikėjo palaukti ax.gif viskas ten ok, jokių užslėptų niuansų nėra.

Tik va dabar turiu vėl bėdą kokį imti vėl lotuliukas.gif noriu, kad būtu su laidu tik kad pasirinkimo tai nėra verysad.gif pasidalinkite patirtimi kas turi ne pakraunamus.
Atsakyti
QUOTE(Aninaja @ 2015 10 13, 15:47)
Sveikos, kam įdomu buvo dėl grąžinimo garantijos, pinigelius jau gavau  smile.gif  tik ilgokai reikėjo palaukti  ax.gif viskas ten ok, jokių užslėptų niuansų nėra.

Tik va dabar turiu vėl bėdą kokį imti vėl  lotuliukas.gif noriu, kad būtu su laidu tik kad pasirinkimo tai nėra  verysad.gif pasidalinkite patirtimi kas turi ne pakraunamus.

Turiu philips 1991 modeli, man patinka. Bet jis neturiu antgalio veidui(kam aktualu).
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2015 10 13, 14:51)
Turiu philips 1991 modeli, man patinka. Bet jis neturiu antgalio veidui(kam aktualu).

veidui man nereikia, o bikiniui turi ar su tuo pačiu naudojate?
Atsakyti
QUOTE(Aninaja @ 2015 10 13, 15:54)
veidui man nereikia, o bikiniui turi ar su tuo pačiu naudojate?

Tuo pačiu
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2015 10 12, 12:17)

Sveika,
aš šiandien irgi išbandžiau savo "Philips Lumea" fotoepiliatorių. Anksčiau esu mėginusi ir plaukelius raunantį epiliatorių, ir vašku, cukraus pasta depiliavau plaukus, taip pat pincetu roviau biggrin.gif, tai palyginimui - jausmas visai kitoks, naudojant fotoepiliatorių. Jaučiasi, kad šyla oda ir kiek dilgčioja. Tiesa, pradžioj pažaidžiau su 3 - iu rėžimu, bet greit perėjau į 5 - tą, nes tikrai nieko baisaus ir minimaliai pakentėti galima. Išbandžiau fotoepiliatorių blauzdoms, perpratau jo veikimą ir esu nusiteikusi "pereiti" kitur. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aninaja @ 2015 10 13, 15:47)
Tik va dabar turiu vėl bėdą kokį imti vėl  lotuliukas.gif noriu, kad būtu su laidu tik kad pasirinkimo tai nėra  verysad.gif pasidalinkite patirtimi kas turi ne pakraunamus.

Turiu Silk'n Flash&Go, minusai: tinka tik mazai blyksniu (1000) turincios lempos. Man vienos lempos uztenka tik kokiems 3 kartams saudant pazastis, bikini ir blauzdas. O viskuo kitu esu patenkinta. Mano oda balta, o plaukeliai juodi, tad nuosirdziai naudojant tikrai yra rezultatas. O gal atsirado lempu su daugiau blyksiu, kurios tiktu siam aparatui?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2015 10 17, 18:26)
Sveika,
aš šiandien irgi išbandžiau savo "Philips Lumea" fotoepiliatorių. Anksčiau esu mėginusi ir plaukelius raunantį epiliatorių, ir vašku, cukraus pasta depiliavau plaukus, taip pat pincetu roviau biggrin.gif, tai palyginimui -  jausmas visai kitoks, naudojant fotoepiliatorių. Jaučiasi, kad šyla oda ir kiek dilgčioja. Tiesa, pradžioj pažaidžiau su 3 - iu rėžimu, bet greit perėjau į 5 - tą, nes tikrai nieko baisaus ir minimaliai pakentėti galima. Išbandžiau fotoepiliatorių blauzdoms, perpratau jo veikimą ir  esu nusiteikusi "pereiti" kitur. thumbup.gif

Dėkui už atsakymą 4u.gif
Aš esu laaabai jautri skausmui verysad.gif Jei sakoma, kad skausmas labai minimalus, arba kitos net nejaučia, tai aš būsiu tas egzempliorius, kuriam žiaaaauriai skaudės biggrin.gif
Plaukelius bikini srity šalinu su kremu, bandžiau ir vašku, bet labai išbėrė ir kraujo daug buvo. Visur kitur skutu skustuvėliu, žinoma po to turiu užtepti aliejuko, skirto po depiliacijos, nes sualergizuoja nerealiai. doh.gif
Todėl norėčiau pasibandyti fotoepiliaciją, tik vis dvejoju rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos, patarkite, nes pasimetusi esu.. smile.gif
gavau dovanų philips lumea..skaitau instrukciją ir ten parašyta, kaip pasiruošt procedūrai: arba nuskuti plaukus arba depiliuoji su vašku pvz (tik tuomet reikia 24 val reikia palaukt po procedūros), o Philips produktų aprašyme rašo, kad reikia tik skust, kaip ir visuose forumuose.. man skutimas didžiausia bėda..iš karto oda alergizuoja..nes kojas aš depiliuojuos su vašku, bikini su cukrumi..tik pažąstis skutu..vienu žodžiu, prisidariau sau rūpesčių? biggrin.gif

turiu va tokį http://www.philips.l...augimo/apzvalga
Atsakyti
QUOTE(augustinuke @ 2015 10 23, 08:04)
sveikos, patarkite, nes pasimetusi esu.. smile.gif
gavau dovanų philips lumea..skaitau instrukciją ir ten parašyta, kaip pasiruošt procedūrai: arba nuskuti plaukus arba depiliuoji su vašku pvz (tik tuomet reikia 24 val reikia palaukt po procedūros), o Philips produktų aprašyme rašo, kad reikia tik skust, kaip ir visuose forumuose.. man skutimas didžiausia bėda..iš karto oda alergizuoja..nes kojas aš depiliuojuos su vašku, bikini su cukrumi..tik pažąstis skutu..vienu žodžiu, prisidariau sau rūpesčių? biggrin.gif

turiu va tokį http://www.philips.l...augimo/apzvalga

Prieš procedūrą rekomenduojama 4-6 savaites nenaudoti plaukų šalinimo metodų, kurių metu plaukas išpešamas (pešiojimas pincetu, depiliacija vašku, kremu, elektriniu depiliatoriumi). Atliekant fotoepiliaciją yra sunaikinamas plauko folikulas, o jei jus jį išrausite ką naikinsite? Skusti plaukus galite.
Atsakyti