Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija namuose

QUOTE(Victorious @ 2015 09 26, 10:55)
Sveiki. Ar kam nors yra netikę / esatę grąžinę, pardavę "Philips Lumea" fotoepiliatorius? g.gif
Norėčiau pasinaudoti "Philips" išbandymo akcija, tik kad joje dalyvaujančiose prekybos vietose kainos kažkodėl "užkeltos". cool.gif

QUOTE(dovmoo @ 2015 09 29, 13:58)
Hm man ir labai idomu ar paprastai ten grazinama, nera jokiu problemu?  4u.gif

Sveiki, turbūt žinote, kaip vyksta grąžinimas?
Tai va man netiko išsiunčiau 09.17d. laukiu žinių. Rašo, kad pinigus turi grąžinti per 30 d. tai dar laiko yra smile.gif kai ką jau žinosiu pranešiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aninaja @ 2015 09 29, 15:21)
Sveiki, turbūt žinote, kaip vyksta grąžinimas?
Tai va man netiko išsiunčiau 09.17d. laukiu žinių. Rašo, kad pinigus turi grąžinti per 30 d. tai dar laiko yra smile.gif kai ką jau žinosiu pranešiu.  ax.gif

na skaiciau, kad butinai orginalus dokumentai ir kad galima siusti arba kur pirkai atnesti taip? Ir kad 101 diena galioja tas grazinimas. Ar yra dar kas paslepta?
Atsakyti
QUOTE(Aninaja @ 2015 09 29, 16:21)
Tai va man netiko išsiunčiau 09.17d. laukiu žinių. Rašo, kad pinigus turi grąžinti per 30 d. tai dar laiko yra smile.gif kai ką jau žinosiu pranešiu.  ax.gif

Kodėl grąžinote? Dėl ko netiko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovmoo @ 2015 09 29, 14:27)
na skaiciau, kad butinai orginalus dokumentai ir kad galima siusti arba kur pirkai atnesti taip? Ir kad 101 diena galioja tas grazinimas. Ar yra dar kas paslepta?

Nemačiau sąlyguose, kad galima atnešti ten kur pirkau g.gif ar yra kas paslėpta sužinosiu kai atgausiu ar neatgausiu pinigus biggrin.gif

QUOTE(Victorious @ 2015 09 29, 14:51)
Kodėl grąžinote? Dėl ko netiko? 4u.gif

Nepatiko kad buvo pakraunamas , neatlaikydavo man visos procedūros.
Atsakyti
QUOTE(Aninaja @ 2015 09 29, 16:07)
Nemačiau sąlyguose, kad galima atnešti ten kur pirkau  g.gif ar yra kas paslėpta sužinosiu kai atgausiu ar neatgausiu pinigus  biggrin.gif
Nepatiko kad buvo pakraunamas , neatlaikydavo man visos procedūros.

o kiek uztrukdavo jums procedura, nes man pakrautas atlaiko dvi proceduras blauzdu, bikini ir pazastu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2015 09 29, 18:14)
o kiek uztrukdavo jums procedura, nes man pakrautas atlaiko dvi proceduras blauzdu, bikini ir pazastu  g.gif

As tai darau pilnai kojas, bikini, pazastys ir pilnai rankas, be to stengiuosi kruopsciai, braizausi su piestuku susaudytas vietas, gal todel ilgokai ir uztrunku. Tai baisiai nervino kai skiriu laika procedurai ir nusesta aparaciukas tada reik laukti 1,5 valandos kol galesiu testi.
Atsakyti
QUOTE(Aninaja @ 2015 09 29, 21:55)
As tai darau pilnai kojas, bikini, pazastys ir pilnai rankas, be to stengiuosi kruopsciai, braizausi su piestuku susaudytas vietas, gal todel ilgokai ir uztrunku. Tai baisiai nervino kai skiriu laika procedurai ir nusesta aparaciukas tada reik laukti 1,5 valandos kol galesiu testi.

Ar tikitės ką nors geresnio rasti? 4u.gif
Man tai pabodo vasarą kasdien naudoti skustuvą, todėl esu pasiryžusi pirkiniui. Tik dar svarstau, ar pirkti brangiau su grąžinimo garantija, ar pigesnį be jos. Nors maisto smulkintuvą į parduotuvę esu paprastai grąžinusi be jokių sąlygų - priėmė elementariuoju būdu. smile.gif

Gal "senbuvės" patartų - kaip joms sekasi su "Philips Lumea"? Kurį variantą rinktis? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 29 rugsėjo 2015 - 23:44
QUOTE(Aninaja @ 2015 09 29, 20:55)

Man vienu kartu viska daryt nemalonu, nes aparatas ikaista o ir seip skauda g.gif
Vasara ir koju proceduros nedariau, nes saulėj budavau daznai tik bikini be partrauku. ax.gif
Atsakyti
O kiek laiko pirmąkart krovėte "PHILIPS Lumea SC 2008"? Rašo, jog apskritai krauti reikia 1 val. 40 min. Kiek pamenu, savo "PHILIPS Diamond Clean" dantų šepetuką pirmąkart kroviau ilgiau nei įprastas krovimas - bet taip buvo nurodyta. mastau.gif

Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaanka: 12 spalio 2015 - 07:17
QUOTE(Victorious @ 2015 10 10, 23:43)
O kiek laiko pirmąkart krovėte "PHILIPS Lumea SC 2008"? Rašo, jog apskritai krauti reikia 1 val. 40 min. Kiek pamenu, savo "PHILIPS Diamond Clean" dantų šepetuką pirmąkart kroviau ilgiau nei įprastas krovimas - bet taip buvo nurodyta. mastau.gif

Kiek rašė tiek ir kroviau 1 val. 40 min.
Atsakyti
Sveikos, ar galite palyginti skausmą fotoepiliacijos ir depiliacijos? biggrin.gif
Atsakyti