Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija namuose

Sveiki. Ar kam nors yra netikę / esatę grąžinę, pardavę "Philips Lumea" fotoepiliatorius? g.gif
Norėčiau pasinaudoti "Philips" išbandymo akcija, tik kad joje dalyvaujančiose prekybos vietose kainos kažkodėl "užkeltos". cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 26 rugsėjo 2015 - 11:05
QUOTE(Victorious @ 2015 09 26, 11:55)
Sveiki. Ar kam nors yra netikę / esatę grąžinę, pardavę "Philips Lumea" fotoepiliatorius? g.gif
Norėčiau pasinaudoti "Philips" išbandymo akcija, tik kad joje dalyvaujančiose prekybos vietose kainos kažkodėl "užkeltos". cool.gif

As pirkau Senukuose, kai buvo -15% buitiniai technikai, kaina buvo geriausia kur ieskojau. Man prietaisas tiko ir savo darba puikiai atliko, bet kazkaip dabar aptingau juo naudotis, tai galvoju grazint... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2015 09 26, 23:49)
As pirkau Senukuose, kai buvo -15% buitiniai technikai, kaina buvo geriausia kur ieskojau. Man prietaisas tiko ir savo darba puikiai atliko, bet kazkaip dabar aptingau juo naudotis, tai galvoju grazint... blush2.gif

Na, bet jei patenkinta poveikiu - nebijote, kad nenaudojant, atžels augmenija? biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif kazkada kazkas buvo numete linka,kur galima isigyti flash and go lux lempa su daugybe blyksciu,labai praverstu.nes man ta tukstancio blyksniu dviem kartams blauzdoms neuztenka doh.gif na beabejo labai atidziai saudau,stengdamasi nepalikti nepaliestu plotu.tiesa visa vasara nenaudojau,tai vistiek neatzele taip kaip buvo,atauga plemais,vienur daugiau,kitur 3 cm plikos vietos,kaip nupesiota lotuliukas.gif taigi manau visgi pats laikas vel kibti i darba,bet nebeturiu kantrybes keisti tas lempas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2015 09 26, 22:56)
sveikos 4u.gif kazkada kazkas buvo numete linka,kur galima isigyti flash and go lux lempa su daugybe blyksciu,labai praverstu.

Prašom http://www.hairfree....120000-blyksniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2015 09 27, 08:48)

O sitos lempos turbut netinka paprastam flash & go aparatui? g.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 09 27, 20:36)
O sitos lempos turbut netinka paprastam flash & go aparatui?  g.gif

Citata:
"Fotoepiliatoriaus Silk'n Flash&Go šviesos šaltinio modulis su 120.000 blyksnių resursu
Tinka šiems fotoepiliatorių modeliams:
fotoepiliatoriui Silk'n Flash&Go Lux, turinčiam 5.000 blyksnių resursą;
fotoepiliatoriui Silk'n Flash&Go Luxx, turinčiam 120.000 blyksnių resursą."
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2015 09 26, 23:42)
Na, bet jei patenkinta poveikiu - nebijote, kad nenaudojant, atžels augmenija? biggrin.gif

Tai žinau, kad atžels biggrin.gif jau dabar koki men nanaudojau ir pastebejau, kad atsiranda ataugusiu plaukeliu doh.gif tik bijau, kad užmesiu ta aparatą ir nenaudosiu visai, o pinigai vis gi nemaži sumokėti...
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2015 09 28, 09:28)
Citata:
"Fotoepiliatoriaus Silk'n Flash&Go šviesos šaltinio modulis su 120.000 blyksnių resursu
Tinka šiems fotoepiliatorių modeliams:
fotoepiliatoriui Silk'n Flash&Go Lux, turinčiam 5.000 blyksnių resursą;
fotoepiliatoriui Silk'n Flash&Go Luxx, turinčiam 120.000 blyksnių resursą."

Ačiū, blin kaip gaila, nes pas mane paprastas aparatas doh.gif
Atsakyti
Laba diena mergaitės. Gal galite kas pasidalinti lietuviu kalba instrukcija, kaip naudotis Silk'n Sensepil XL? Na liūdna pirkau internetu, atvežė kurjeris, išpakuoju, o ten nėra instrukcijos Lietuvių kalba sad.gif Help me mamytės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2015 09 26, 11:55)

Hm man ir labai idomu ar paprastai ten grazinama, nera jokiu problemu? 4u.gif
Atsakyti