Sveiki. Ar kam nors yra netikę / esatę grąžinę, pardavę "Philips Lumea" fotoepiliatorius?
Norėčiau pasinaudoti "Philips" išbandymo akcija, tik kad joje dalyvaujančiose prekybos vietose kainos kažkodėl "užkeltos".
QUOTE(Victorious @ 2015 09 26, 11:55)
Sveiki. Ar kam nors yra netikę / esatę grąžinę, pardavę "Philips Lumea" fotoepiliatorius?
Norėčiau pasinaudoti "Philips" išbandymo akcija, tik kad joje dalyvaujančiose prekybos vietose kainos kažkodėl "užkeltos".
As pirkau Senukuose, kai buvo -15% buitiniai technikai, kaina buvo geriausia kur ieskojau. Man prietaisas tiko ir savo darba puikiai atliko, bet kazkaip dabar aptingau juo naudotis, tai galvoju grazint...
QUOTE(Gendre @ 2015 09 26, 23:49)
As pirkau Senukuose, kai buvo -15% buitiniai technikai, kaina buvo geriausia kur ieskojau. Man prietaisas tiko ir savo darba puikiai atliko, bet kazkaip dabar aptingau juo naudotis, tai galvoju grazint...
Na, bet jei patenkinta poveikiu - nebijote, kad nenaudojant, atžels augmenija?
sveikos kazkada kazkas buvo numete linka,kur galima isigyti flash and go lux lempa su daugybe blyksciu,labai praverstu.nes man ta tukstancio blyksniu dviem kartams blauzdoms neuztenka na beabejo labai atidziai saudau,stengdamasi nepalikti nepaliestu plotu.tiesa visa vasara nenaudojau,tai vistiek neatzele taip kaip buvo,atauga plemais,vienur daugiau,kitur 3 cm plikos vietos,kaip nupesiota taigi manau visgi pats laikas vel kibti i darba,bet nebeturiu kantrybes keisti tas lempas
QUOTE(dakota24 @ 2015 09 26, 22:56)
sveikos kazkada kazkas buvo numete linka,kur galima isigyti flash and go lux lempa su daugybe blyksciu,labai praverstu.
Prašom http://www.hairfree....120000-blyksniu
QUOTE(viktoshka @ 2015 09 27, 08:48)
O sitos lempos turbut netinka paprastam flash & go aparatui?
aciu
QUOTE(Kirisama @ 2015 09 27, 20:36)
O sitos lempos turbut netinka paprastam flash & go aparatui?
Citata:
"Fotoepiliatoriaus Silk'n Flash&Go šviesos šaltinio modulis su 120.000 blyksnių resursu
Tinka šiems fotoepiliatorių modeliams:
fotoepiliatoriui Silk'n Flash&Go Lux, turinčiam 5.000 blyksnių resursą;
fotoepiliatoriui Silk'n Flash&Go Luxx, turinčiam 120.000 blyksnių resursą."
QUOTE(Victorious @ 2015 09 26, 23:42)
Na, bet jei patenkinta poveikiu - nebijote, kad nenaudojant, atžels augmenija?
Tai žinau, kad atžels jau dabar koki men nanaudojau ir pastebejau, kad atsiranda ataugusiu plaukeliu tik bijau, kad užmesiu ta aparatą ir nenaudosiu visai, o pinigai vis gi nemaži sumokėti...
QUOTE(viktoshka @ 2015 09 28, 09:28)
Citata:
"Fotoepiliatoriaus Silk'n Flash&Go šviesos šaltinio modulis su 120.000 blyksnių resursu
Ačiū, blin kaip gaila, nes pas mane paprastas aparatas
QUOTE(Victorious @ 2015 09 26, 11:55)
Hm man ir labai idomu ar paprastai ten grazinama, nera jokiu problemu?