QUOTE(Zivilka @ 2015 07 02, 14:00)
Sveikos. paskaičiau apie philips akciją ir nusprendžiau irgi pabandyti tą 101 dieną panaudoti. tai gerai, akd nenupuoliau ir nenusipirkau, nes apsirodo vasarą negalima. gaila. tai manau per liepą kol atostogausiu dar pasidepiliuosiu su cukraus pasta, o nuo rugpjucio pradesiu skusti, rugseji jau galesiu naudoti. ziuriu ta phlips 2008. kaip suprantu naujasias modelis, daugiausia blyksniu.
esu turejusi pries 7 metus Rio laser jet, tai kelsi kartus ir tenaudojau, nes ten apimamas plotas 0,6 m2. nu tai ka su tiek...
tik va klausimas iskilo: negalima su kremukais depiliuotis?
pirmam puslapyj parasyta, kad tinka sis būdas, bet is komentaru supratau, akd lyg ne. man bikinio neina skusti , beria siaubingai, tai nezinau kaip reiketu
O kas Jums trukdo nusipirkti aparatą ir atidėti rudeniui kol prisiruošite procedūroms
Neįsivaizduoju kaip ir kiek reikia kankintis su 0,6 cm2 apdorojamu plotu, jaučiu visą dieną sėdėčiau vien su bikiniu
, man vos vos užtenka kantrybės su 6 cm2 lempute... Na bet prieš tiek metų ir pasirinkimo net nebuvo, apart kaip žaisti su kiekvienu plaukeliu.
Jokių kremų ir papildomų priemonių nei prieš nei po nereikia naudoti. O bėrimai su laiku nuo procedūrų praeis, oda susitvarkys, tik reikia atrasti "stebuklinga" skustuvą, kad skutant sumažinti nemalonius pojučius ir pasekmes
QUOTE(Furby's @ 2015 07 06, 09:14)
Galiausiai nusprendziau nueiti pas profesionale pradziai pazastims - ir ka degina tikrai daug stipriau, po pirmos proceduros praejus 4 d. pradejo kristi. Kosmetike pasake, kad dar ataugs ir iprastai reikia apie 6 proc., man panasu uzteks 3 (procedura karta per men). Uz pazastis mokejau 20e, po to seks bikinis. Speju kojas damusinesiu namuose, nes labai brangiai gausis
Jo brangokas malonumas salonuose
Aš vis neprisiruošiu pataupyti šlaunims...
Papildyta:
QUOTE(Aštunta nata @ 2015 07 14, 11:16)
Ar tai vasara, kai +15-18
taip truksta silumos
as darausi, visvien saules nera
o aš spėjau pagauti saulės spindulių, tad vėl darau pertrauką iki rudens.