Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija namuose

QUOTE(Victorious @ 2015 06 15, 14:35)
Fotoepiliacijos gerbėjos, gal galite gerą skustuvą rekomenduoti? 4u.gif

Kai plaukai buvo labai stori ir tankūs, pats geriausias man būdavo Gilette Mach3 Turbo, būtent Turbo, nes paprastas Mach3 visai kitoks. Dabar turiu Venus Breeze, gėda, jau turbūt porą metų galvutės nekeičiau, reiks pakeist blush-anim-cl.gif

O dar sykį aš su Mach3 Turbo užsiroviau ant padielkos, nusipirkau ale "originalius" per skelbimus, pasirodo kiniški, na toks retas š doh.gif

Papildyta:
QUOTE(viktoshka @ 2015 06 15, 15:43)
.. kolkas perku vienkartinius...

Aš vienkartinių prisibijau, man žiauriai netinka. Man po vienkartinių net atrodo plaukai augdavo storesni ir juodesni, o ir bėrė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2015 06 16, 12:57)
Kai plaukai buvo labai stori ir tankūs, pats geriausias man būdavo Gilette Mach3 Turbo, būtent Turbo, nes paprastas Mach3 visai kitoks. Dabar turiu Venus Breeze, gėda, jau turbūt porą metų galvutės nekeičiau, reiks pakeist blush-anim-cl.gif

O dar sykį aš su Mach3 Turbo užsiroviau ant padielkos, nusipirkau ale "originalius" per skelbimus, pasirodo kiniški, na toks retas š  doh.gif

Papildyta:
Aš vienkartinių prisibijau, man žiauriai netinka. Man po vienkartinių net atrodo plaukai augdavo storesni ir juodesni, o ir bėrė  doh.gif

Na pas tave gi beveik ir nėra tų plaukų, kad peiliukus būtų poreikis dažnai keisti 4u.gif
Man patinka ir Gillette ir Venus, Gillette kaip ir minėjau turi vyras, bet peiliukai geri buvo tik pačioj pradžioj kai pasirodė pats skustuvas, o dabar sėkmės reikalas, manau čia ne skustuvuose esmė, o patys peiliukai nekokybiški, o originalius labai sunku atrasti, dėl to ir apsistojau ties vienkartiniais, kol aštri tol liuks.
Atsakyti
Turiu Viss IPL fotoepiliatorių, gavau dovanų kartu su fotoatjauninimo lempute. Porą ar trejetą kartų pašaudžiau kojas ir pajauninau veidą, bet aparatą reikia sistemingai naudoti, o aš dėl darbo pobūdžio dažnai kelionėse būnu, praleidžiau terminus ir liko fotoepiliatorius nenaudojamas stovėti. Jei kas planuojate pirkti Viss - rašykite į az.
Atsakyti
Ačiū Vikoms - Viktorijoms 4u.gif. Tikiuosi, ir aš vėliau prisijungti prie būrio ir pasiekti pergalę prieš plaukus. hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 17 birželio 2015 - 23:35
Sveikos. paskaičiau apie philips akciją ir nusprendžiau irgi pabandyti tą 101 dieną panaudoti. tai gerai, akd nenupuoliau ir nenusipirkau, nes apsirodo vasarą negalima. gaila. tai manau per liepą kol atostogausiu dar pasidepiliuosiu su cukraus pasta, o nuo rugpjucio pradesiu skusti, rugseji jau galesiu naudoti. ziuriu ta phlips 2008. kaip suprantu naujasias modelis, daugiausia blyksniu.
esu turejusi pries 7 metus Rio laser jet, tai kelsi kartus ir tenaudojau, nes ten apimamas plotas 0,6 m2. nu tai ka su tiek...

tik va klausimas iskilo: negalima su kremukais depiliuotis?

pirmam puslapyj parasyta, kad tinka sis būdas, bet is komentaru supratau, akd lyg ne. man bikinio neina skusti , beria siaubingai, tai nezinau kaip reiketu
Atsakyti
Naudojau ir as, kokias 3 lemputes (pazastys, bikini ir blauzdos). Pamazu retejo, po to tingejau. Tai atauga lopais. Galiausiai nusprendziau nueiti pas profesionale pradziai pazastims - ir ka degina tikrai daug stipriau, po pirmos proceduros praejus 4 d. pradejo kristi. Kosmetike pasake, kad dar ataugs ir iprastai reikia apie 6 proc., man panasu uzteks 3 (procedura karta per men). Uz pazastis mokejau 20e, po to seks bikinis. Speju kojas damusinesiu namuose, nes labai brangiai gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2015 07 02, 15:00)
tai gerai, akd nenupuoliau ir nenusipirkau, nes apsirodo vasarą negalima. gaila.

Ar tai vasara, kai +15-18 dry.gif taip truksta silumos verysad.gif as darausi, visvien saules nera
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2015 07 02, 14:00)
Sveikos. paskaičiau apie philips akciją ir nusprendžiau irgi pabandyti tą 101 dieną panaudoti. tai gerai, akd nenupuoliau ir nenusipirkau, nes apsirodo vasarą negalima. gaila. tai manau per liepą kol atostogausiu dar pasidepiliuosiu su cukraus pasta, o nuo rugpjucio pradesiu skusti, rugseji jau galesiu naudoti. ziuriu ta phlips 2008. kaip suprantu naujasias modelis, daugiausia blyksniu.
esu turejusi pries 7 metus Rio laser jet, tai kelsi kartus ir tenaudojau, nes ten apimamas plotas 0,6 m2. nu tai ka su tiek...

tik va klausimas iskilo: negalima su kremukais depiliuotis?

pirmam puslapyj parasyta, kad tinka sis būdas, bet is komentaru supratau, akd lyg ne. man bikinio neina skusti , beria siaubingai, tai nezinau kaip reiketu

O kas Jums trukdo nusipirkti aparatą ir atidėti rudeniui kol prisiruošite procedūroms bigsmile.gif

Neįsivaizduoju kaip ir kiek reikia kankintis su 0,6 cm2 apdorojamu plotu, jaučiu visą dieną sėdėčiau vien su bikiniu lotuliukas.gif , man vos vos užtenka kantrybės su 6 cm2 lempute... Na bet prieš tiek metų ir pasirinkimo net nebuvo, apart kaip žaisti su kiekvienu plaukeliu.

Jokių kremų ir papildomų priemonių nei prieš nei po nereikia naudoti. O bėrimai su laiku nuo procedūrų praeis, oda susitvarkys, tik reikia atrasti "stebuklinga" skustuvą, kad skutant sumažinti nemalonius pojučius ir pasekmes 4u.gif
QUOTE(Furby's @ 2015 07 06, 09:14)
Galiausiai nusprendziau nueiti pas profesionale pradziai pazastims - ir ka degina tikrai daug stipriau, po pirmos proceduros praejus 4 d. pradejo kristi. Kosmetike pasake, kad dar ataugs ir iprastai reikia apie 6 proc., man panasu uzteks 3 (procedura karta per men). Uz pazastis mokejau 20e, po to seks bikinis. Speju kojas damusinesiu namuose, nes labai brangiai gausis  g.gif

Jo brangokas malonumas salonuose doh.gif Aš vis neprisiruošiu pataupyti šlaunims...
Papildyta:
QUOTE(Aštunta nata @ 2015 07 14, 11:16)
Ar tai vasara, kai +15-18 dry.gif taip truksta silumos  verysad.gif  as darausi, visvien saules nera

o aš spėjau pagauti saulės spindulių, tad vėl darau pertrauką iki rudens.
Atsakyti
Na nusipirkau philipsiuka ir as, pradesiu kita savaite saudytis, pirmiau pazastis ir kojas, nes visada uzdengta, tos vietos. jei pades kazkiek pasiliksiu, jei ne- viskas, nebezinau ka darysiu doh.gif is proto iseisiu, nes paskutine viltis si aparatas
Atsakyti
Merginos,turiu klausyma...apsisaudziau ir laukiu kol prades tie plaukeliai kristi.Tai vat laukiu laukiu ir nesulaukiu...po kiek laiko jie pradeda kristi?Ar juos reikia nusveisti,kad isbyretu?
Atsakyti
QUOTE(*Spyglė* @ 2015 08 05, 19:32)
Merginos,turiu klausyma...apsisaudziau ir laukiu kol prades tie plaukeliai kristi.Tai vat laukiu laukiu ir nesulaukiu...po kiek laiko jie pradeda kristi?Ar juos reikia nusveisti,kad isbyretu?

O kiek procedūrų padarėte?
Paprastai plaukeliai pradeda kristi po 2-4 procedūros, retai kas pastebi rezultatą po 1 šaudymo. Kažkaip ypatingai nieko nereikia daryti, na bet jei norite tai galite nušveisti ir "padėti" plaukeliams greičiau iškristi. Vienos merginos jaučia ir net mato tą kritimą, bet aš tokio efekto nepastebėjau, tiesiog po kažkiek laiko žiūriu kad pliki ploteliai atsirado.
Atsakyti
As jau tikejausi po pirmos proceduros rezultatu bigsmile.gif
Supratau,kad greit rezultatu nebus ax.gif Na nieko teks lauki toliau 4u.gif
Atsakyti