Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija namuose

apziurejau aplikatoriu, sandarus, nepanasu kad galetu dulkes patekti verysad.gif jausmas, kad mygtuko spyruokle suluzo, nepasispaudzia ir neatsoka, na kas per doh.gif nesiseka nors ka...
Atsakyti
QUOTE(Juritar @ 2015 06 03, 15:48)
Ir aš neprekiauju šiais aparatais, tad neturiu jokio suinteresuotumo.

Brukali lengva atpazinti biggrin.gif
Tikri vartotojai raso: atlikau 20 proceduru, kada po galais plaukai prades nykti?
Brukaliai raso: atlikau 3 proceduras, isnyko 100% plauku, tikiuosi tai jau visam?
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Aštunta nata @ 2015 06 04, 09:37)
apziurejau aplikatoriu, sandarus, nepanasu kad galetu dulkes patekti  verysad.gif  jausmas, kad mygtuko spyruokle suluzo, nepasispaudzia ir neatsoka, na kas per  doh.gif  nesiseka nors ka...

i servisa bandykit priduoti
Atsakyti
O! Jus tikros SUPERmamos!!!!! Didziulis ACIU visoms uz atsakymus ir pagalba!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ReginaV @ 2015 06 04, 09:47)
Brukaliai raso: atlikau 3 proceduras, isnyko 100% plauku, tikiuosi tai jau visam?
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nejaugi tokiomis pasakomis gali kas nors patiketi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2015 06 04, 09:15)
Lisik, madi jei nuo silpnutėlio naminio aparato su varganais 4J jums išsipūčia limfamazgiai, tai greičiausiai požymis, kad jums aplamai netinka fotoepiliacija. Jei organizmas šitaip reaguoja į silpniausias sroves, kas būtų buvę jums salone su 50J, ar neduok die su lazeriu kur 190J, žūtumėt ant stalo procedūros metu? Jei akivaizdu, jog organizmas priešinasi tom šviesom, gal geriau nežaloti savęs?

Dėl dvigubų blycų - aš tai darau sąmoningai, tyčia. Bet pagalvokit, juk ir netyčia bet kuriam žmogui taip gali nutikti per procedūrą. Bet koks žmogus gali netyčia pačirškint antrą sykį, tiesiog pamiršt kur jau pyškinta, kur ne. Ir jei tai būtų pavojinga, nematytume mes fotoepiliatorių pardavime, kaip savo ausų, juos uždraustų, nes būtų per didelė rizika tokius įrenginius namie naudot.

tai as irgi nematau jokio baisumo - na biski patino, siek tiek pamaude, bet po to praejo mirksiukas.gif

o kai saudau po 1 karta tai lyg visai pasaliniu poveikiu nera, tad nemanyciau, kad man visai netinka sis budas, ketinu testi 4u.gif nzn kaip reaguotu i lazeri - butu idomu kada isbandyt bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(ReginaV @ 2015 06 04, 09:47)
Tikri vartotojai raso: atlikau 20 proceduru, kada po galais plaukai prades nykti?

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ReginaV @ 2015 06 04, 08:47)
Brukali lengva atpazinti  biggrin.gif

O kur Jūs matėt, kad aš taip būčiau rašiusi???? Taip, rašiau, kad procedūromis esu patenkinta, bet tikrai nerašiau, kad po 3 procedūrų visi plaukai išnyko schmoll.gif
Galiu pasikartoti, kad efektas man žiauriai geras buvo, ant blauzdų atauga tik keli plaukeliai, ir 10 proc. nesiekia. Bikinio zonoje atauga kokie 40 proc. plaukelių, bet jie auga labai labai ilgai ir galiu nesiskutusi vaikščioti 2-3 savaites. Pažastys sunkiausiai reaguoja, ten atauga kokie 70 proc. plaukelių, bet augimas irgi labai stipriai apmažėjo, nereikia kasdien skustis, užtenka vos išlindusius plaukelius nuskusti maždaug kartą per savaitę. Man tai tobulas rezultatas.
O va dukrai, kaip ir rašiau anksčiau, tokio poveikio nėra. Jos plaukuotumas didelis, plaukeliai stori ir tamsūs, todėl tik šiek tiek sulėtėjo augimas, bet išplikusių plotų nėra schmoll.gif
Jei kam nors dar kyla abejonių, ar nesu brukalė, galiu pirkimo dokumentus nufotografuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juritar @ 2015 06 04, 14:22)
galiu pirkimo dokumentus nufotografuoti

Pajuokavo gi, nepriimkit giliai į širdį hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2015 06 04, 19:45)
Pajuokavo gi, nepriimkit giliai į širdį hihihi.gif

Aisku, pajuokavau, bei kai dar akis drasko doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Juritar @ 2015 06 04, 14:22)
O kur Jūs matėt, kad aš taip būčiau rašiusi????

Ane? Kieno zodziai?
Po trijų procedūrų:
- ūsiukų neliko visai
- barzdos plaukeliai nebeužaugo,
- pažastyse liko 10 procentų plaukelių
- bikinis švarus
- šlaunys - likę pavieniai plaukeliai
- blauzdos - radau irgi kokį 1 proc. plaukelių

Nebepamenat, ka meluojat. Sioje temoje taip saket, Cia
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juritar @ 2015 02 15, 20:50)
Sveikos merginos, šiandien dariausi ketvirtą šaudymą - rezultatai stulbinantys thumbup.gif  Nesusilaikiau neatėjusi pasigirti ax.gif
Po trijų procedūrų:
- ūsiukų neliko visai (šiandien perbraukiant iškrito paskutinis plaukelis),
- barzdos plaukeliai (buvo 6 stori, juodi, labai ryškūs) nebeužaugo,
- pažastyse liko 10 procentų plaukelių, kurie per dvi savaites užaugo tik tiek, kiek paprastai užaugdavo per 3 dienas. Per tas dvi savaites nuo trečiosios procedūros net nereikėjo skustis thumbup.gif
- bikinis švarus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Per dvi savaites niekas neataugo, bet ten, kur būdavo daugiausiai plaukelių tokia tamsesnė oda, tai dar šiandien intensyviai ir atidžiai apšaudžiau, nes kažkaip nesitiki, kad taip niekas nebeauga;
- šlaunys - likę pavieniai plaukeliai, koks 1 procentas ir tie greičiausiai dėl to, kad buvo nepataikyta šaudanti, nes beveik visi nugaros pusėje, kur šaudoma nematant
- blauzdos - radau irgi kokį 1 proc. plaukelių.
- krūtinė - čia rezultatai prasčiausi - liko apie 40 proc. plaukelių, bet jie beveik per pusę pasidarė plonesni, žymiai pašviesėjo ir auga labai lėtai (per 2 savaites užaugo tiek, kiek užaugdavo per 3-4 dienas).

Šaudžiau su Silk'n Flash and Go, kas dvi savaites, kaip ir nurodyta instrukcijoje. Po pirmo šaudymo nebuvo jokio poveikio, po antro nuplikau gabalais, bet užaugę plaukeliai buvo daug plonesni, po trečiojo šaudymo kai kur per kelias dienas ataugo ir paskui ėmė iškritinėti.
Dabar pagal instrukciją kitas šaudymas po 4 savaičių. Tikiuosi, kad per anksti neapsidžiaugiau cool.gif

Jei jau cituojate, tai cituokite neiškraipydama ir neišmesdama didžiosios dalies aprašymo, nes iš šio posto išrinkus atskirus žodžius, kaip kad Jūs ir padarėte, išsikraipo mano žinutės turinys ir esmė doh.gif
Kaip matote, šį postą rašiau 2015-02-15, bet iki šiol niekas nebuvo manęs apkaltinęs brukimu, nes to niekada nedariau ir net negaliu daryti, nes esu tokia pati naudotoja kaip ir Jūs.
Gaila, kad prasidėjus diskusijai dėl dvigubo apšaudymo pritrūkus argumentų prasideda nepagrįsti kaltinimai ir šmeižimai doh.gif
Nepatingėjau paieškoti ir štai mano aparato įsigijimo dokumentai ir netgi mano užrašai, kada šaudausi kartu su dukra, tikiuosi, kad pripažinsite sulydusi blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Panos, tikrai jau baikit rietis. Svarbiausia juk rezultatai, ir kiekvienai tikrai skirtingai sekasi jų pasiekti, kam greičiau, kitam lėčiau, visom skirtingai 4u.gif
Atsakyti
Fotoepiliacijos gerbėjos, gal galite gerą skustuvą rekomenduoti? 4u.gif
Fotoepiliatoriaus pirkimą atidėjau rudeniui, bet ir dabar reikia kailiuką šalinti bei norisi kokybiško daikto, kuris ir paskui, fotoepiliuojantis, tarnautų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 15 birželio 2015 - 13:36
QUOTE(Victorious @ 2015 06 15, 13:35)
Fotoepiliacijos gerbėjos, gal galite gerą skustuvą rekomenduoti? 4u.gif

Aš tiesa sakant taip iki šiol nieko neatradau, naudojau Venus Breeze, bet neilgam užteko, greitai atšipo... vyro Gillete irgi dabartiniai peiliukai nieko ypatingo... kolkas perku vienkartinius, vieno man užtenka maždaug 5iems kartams (norint nevargti, o švariai, greitai ir neskausmingai nuskusti).
Atsakyti