Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija namuose

QUOTE(voverytez @ 2015 05 29, 19:35)
Kiek laiko praejus po fotoepiliatoriaus naudojimo, galima naudot epiliatoriu?? Tikriausiai mesiu sita reikala su fotoepiliacija - nebeturiu kantrybes. Rezultatai nuliniai  gun_bandana.gif

Permeciau kelis lapus, pastebejau, kad Glide pasirinkote. Keisciau aparata, si modeli patys brukaliai peikia, kad nieko vertas
Atsakyti
QUOTE(madi @ 2015 06 02, 15:08)
Beje, kažkada jau klausiau, gal kas atsakys: ar galiu šaudyti bikini zoną, jei būnu dažnai saulėje, bet apnuogintos tik rankos ir kojos iki kelių, ta prasme, ar šaudantis apskritai negalima būti saulėje, ar rodyti tik tų vietų, kurios šaudomos ax.gif Ačiū, atsakusiems 4u.gif

Niekur apie tai nerašo, bet logiškai galvojant, man atrodo, negalima apnuoginti tų plotų, kurie buvo šaudomi neseniai, t.y. jei šaudot bikini - apnuogintom rankom ir kojom nieko nenutiks, jei gaus saulės
Papildyta:
QUOTE(ReginaV @ 2015 06 03, 12:19)
Keisciau aparata

Keisti yra labai brangu. Sakė, kad pirko prieš pusmetį, vargu ar pardavėjai grąžins pinigus po tiek laiko. Galima pabandyt išgauti naudos iš turimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 03 birželio 2015 - 11:54
QUOTE(Juritar @ 2015 06 03, 09:41)
Jei eksperimentuojate su savo sveikata ir šaudote po du kartus iš karto, tai, manau, nereikia stebėtis, kad jau dabar atsiranda šalutinis poveikis, limfmazgių patinimas ir kt. Ir labai tikėtina, kad tai vėliau atsilieps Jūsų sveikatai.
Prie kiekvieno aparato yra instrukcija, kaip jį naudoti, tai, saugant savo sveikatą, rekomendacijų ir reikia laikytis, nes aparatai praeina saugumo patikras, kurios vykdomos būtent pagal rekomendacijas. Niekas netiria aparato poveikio sveikatai, jį naudojant dažniau, nei leidžiama. Čia taip pat, kaip su vaistais - jei gersi pagal instrukciją, viskas bus gerai, jei perdozuosi - ne tik garantuotas šalutinis poveikis, bet ir papildomos ligos išlenda.
Saugokite savo sveikatą ir apsišarvuokite kantrybe, juk tie plaukeliai nėra toks jau baisus dalykas, kad dėl jų išnaikinimo reikėtų rizikuoti savo sveikata.

Šiaip tai aš čia užvedžiau temą apie poveikį limfmazgiams pažastyse, kad man jie pasidarė jautresni, bet niekur neminėjau, kad šaudau 2 kartus ar pan., atvirkčiai, pažastis šaudžiau tik trečiu lygiu, po vieną kartą ir kas dvi savaites... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2015 06 03, 10:29)
Dvigubus blycus laikau savo asmeniniu uzpatentuotu atradimu, ner cia ko savinti mano zinias  biggrin.gif  mirksiukas.gif As pati tiesiog netycia ta pastebejau, kai tvarkiau kojas ir netycia uzkabindavau ta pati plota dvigubai, nes nezymejau kaip cia kitos su piestuku piesia kvadratus - ziu, o ten zymiai geriau reaguoja plaukai, tai ko gi nepasidalinus tokiu atradimu.

Tai kad čia ne žinios, o tik patirtis ir pastebėjimai lotuliukas.gif O žinių šiuo atveju labiausiai ir trūksta, nes niekas nežino ir negali pasakyti, kaip dvigubas šaudymas veikia organizmą - tokie tyrimai neatlikti ir ilgalaikis poveikis neaiškus. Gal tik nupliktume, o gal pakenktume sveikatai g.gif O gal ką nors išgydytume??? rolleyes.gif
Daug ką gyvenime darome ne pagal instrukcijas ir rizikuodami, čia kiekvieno pasirinkimo reikalas, kaip elgtis. Čia juk forumas, kuriame dalinamės savo patirtimi ir nuomonėmis, tad nereikėtų pykti, kad kažkas nepritaria dvigubam apšaudymui. Aš tik išsakiau savo nuomonę, kad dėl noro turėti plikas kojas ar pažastis nerizikuočiau savo sveikata. Ir aš neprekiauju šiais aparatais, tad neturiu jokio suinteresuotumo. Pati šaudau griežtai pagal instrukciją ir kantriai laukiu galutinio rezultato. Tarpiniai rezultatai man ir taip prilygsta stebuklui, o atlikti palaikomąjį šaudymą kartą per mėnesį kad ir dar tris metus man nesunku, todėl savo sveikata nerizikuoju schmoll.gif
Ten, kur SPA salonuose atlieka apšaudymus, ten technika galingesnė, ji kitokia, nei buitiniai prietaisai, bet ir ten reikalinga atlikti seriją apšaudymų. Galima ir salone pasidaryti dvigubą šaudymą, tik klausimas, ar kuri nors norėtumėte rizikuoti ir ar atsiras kokia profesionalė, kuri sutiks tokią procedūrą dvigubinti????? O poveikis greičiausiai būtų stulbinantis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juritar @ 2015 06 03, 15:48)
...tad nereikėtų pykti...

Kuriam sakiny jūs įžvelgėte pyktį? Parašiau tik kad nesutinku su jumis mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Juritar @ 2015 06 03, 15:48)
Galima ir salone pasidaryti dvigubą šaudymą...

Ne, salone negalima, iš kur tokią nesąmonę ištraukėt? Fantazuojat. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 03 birželio 2015 - 15:36
QUOTE(madi @ 2015 06 03, 13:14)
Šiaip tai aš čia užvedžiau temą apie poveikį limfmazgiams pažastyse, kad man jie pasidarė jautresni, bet niekur neminėjau, kad šaudau 2 kartus ar pan., atvirkčiai, pažastis šaudžiau tik trečiu lygiu, po vieną kartą ir kas dvi savaites... g.gif

cia greiciausiai atsake i mano post'a - as bandziau dvigubai smile.gif siaip limfmazgiai sveiki, jokio uzdegimo nera ir nebuvo.

bet del viso pikto dabar saudau tik po 1 karta, 3 ar 4 lygiu.

del bikini srities limfmazgiu nieko negaliu pasakyt, nes toj srity vis dar darausi elektroepiliacija (salone, adatom) o foto naudoju tik "braziliskos epiliacijos" vietose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 03 birželio 2015 - 17:23
Baikit jus cia. Kas kaip nori taip ir daro. Man geriau padekit, mygtukas stringa, nesuprantu, niekada taip nebuvo, ikrauna, supypsi, bet mygtukas nepasispaudzia ir blico neskleidzia, ka daryt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aštunta nata @ 2015 06 03, 17:54)
Baikit jus cia. Kas kaip nori taip ir daro. Man geriau padekit, mygtukas stringa, nesuprantu, niekada taip nebuvo, ikrauna, supypsi, bet mygtukas nepasispaudzia ir blico neskleidzia, ka daryt?  unsure.gif

gal aparatas linkes perkaisti
Atsakyti
QUOTE(Aštunta nata @ 2015 06 03, 18:54)
Baikit jus cia. Kas kaip nori taip ir daro. Man geriau padekit, mygtukas stringa, nesuprantu, niekada taip nebuvo, ikrauna, supypsi, bet mygtukas nepasispaudzia ir blico neskleidzia, ka daryt?  unsure.gif

Gal blogai prispaudziate prie odos? Man taip kartais buna, kai kokioje nelygioje vietoje saudau.
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 06 03, 22:13)
gal aparatas linkes perkaisti

Labai stipriai perkaista, vedinu kas pusvalandi, bet si karta buvo vos tik ijungtas, nenaudojau, taip ir nepaleido blico. Bandysiu dabar dar karta ijungti, gal per nakti persigalvojo ir veiks
Papildyta:
QUOTE(*Marija* @ 2015 06 04, 01:06)
Gal blogai prispaudziate prie odos? Man taip kartais buna, kai kokioje nelygioje vietoje saudau.

Visaip varciau aplikatoriu, ir ziurejau kad jutiklis prisispaustu, toks jausmas, kad mygtukas nepasispaudzia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2015 06 03, 18:22)
as bandziau dvigubai smile.gif  siaip limfmazgiai sveiki, jokio uzdegimo nera ir nebuvo

Lisik, madi jei nuo silpnutėlio naminio aparato su varganais 4J jums išsipūčia limfamazgiai, tai greičiausiai požymis, kad jums aplamai netinka fotoepiliacija. Jei organizmas šitaip reaguoja į silpniausias sroves, kas būtų buvę jums salone su 50J, ar neduok die su lazeriu kur 190J, žūtumėt ant stalo procedūros metu? Jei akivaizdu, jog organizmas priešinasi tom šviesom, gal geriau nežaloti savęs?

Dėl dvigubų blycų - aš tai darau sąmoningai, tyčia. Bet pagalvokit, juk ir netyčia bet kuriam žmogui taip gali nutikti per procedūrą. Bet koks žmogus gali netyčia pačirškint antrą sykį, tiesiog pamiršt kur jau pyškinta, kur ne. Ir jei tai būtų pavojinga, nematytume mes fotoepiliatorių pardavime, kaip savo ausų, juos uždraustų, nes būtų per didelė rizika tokius įrenginius namie naudot.

Aštunta nata gal tiesiog dulkių prisirinko, su garantija pas pardavėją eičiau
Atsakyti
Ijungiau, neveikia. Vika333, neturiu garantijos, jau pasibaigus. Gal tikrai dulkes ir kate siarias nuolat. Idomu, paciai isvalyt galima kaip nors? Prasysiu tevo, kad paziuretu, kavamale man sutaise, gal nuo dulkiu gales pavalyt verysad.gif
Atsakyti