QUOTE(Vika333 @ 2015 06 03, 10:29)
Dvigubus blycus laikau savo asmeniniu uzpatentuotu atradimu, ner cia ko savinti mano zinias
As pati tiesiog netycia ta pastebejau, kai tvarkiau kojas ir netycia uzkabindavau ta pati plota dvigubai, nes nezymejau kaip cia kitos su piestuku piesia kvadratus - ziu, o ten zymiai geriau reaguoja plaukai, tai ko gi nepasidalinus tokiu atradimu.
Tai kad čia ne žinios, o tik patirtis ir pastebėjimai
O žinių šiuo atveju labiausiai ir trūksta, nes niekas nežino ir negali pasakyti, kaip dvigubas šaudymas veikia organizmą - tokie tyrimai neatlikti ir ilgalaikis poveikis neaiškus. Gal tik nupliktume, o gal pakenktume sveikatai
O gal ką nors išgydytume???
Daug ką gyvenime darome ne pagal instrukcijas ir rizikuodami, čia kiekvieno pasirinkimo reikalas, kaip elgtis. Čia juk forumas, kuriame dalinamės savo patirtimi ir nuomonėmis, tad nereikėtų pykti, kad kažkas nepritaria dvigubam apšaudymui. Aš tik išsakiau savo nuomonę, kad dėl noro turėti plikas kojas ar pažastis nerizikuočiau savo sveikata. Ir aš neprekiauju šiais aparatais, tad neturiu jokio suinteresuotumo. Pati šaudau griežtai pagal instrukciją ir kantriai laukiu galutinio rezultato. Tarpiniai rezultatai man ir taip prilygsta stebuklui, o atlikti palaikomąjį šaudymą kartą per mėnesį kad ir dar tris metus man nesunku, todėl savo sveikata nerizikuoju
Ten, kur SPA salonuose atlieka apšaudymus, ten technika galingesnė, ji kitokia, nei buitiniai prietaisai, bet ir ten reikalinga atlikti seriją apšaudymų. Galima ir salone pasidaryti dvigubą šaudymą, tik klausimas, ar kuri nors norėtumėte rizikuoti ir ar atsiras kokia profesionalė, kuri sutiks tokią procedūrą dvigubinti????? O poveikis greičiausiai būtų stulbinantis