Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija namuose

QUOTE(viktoshka @ 2015 05 30, 11:55)
Nesu tikra, bet manau, kad galima būtų ir sekančią dieną, fotoepiliatirius netrukdo epiliatoriui, labiau kertasi kai yra atvirkštinis variantas  smile.gif
Neturite kantrybės pažastims?  g.gif keista...., nes pažastims tereikia vos kelių nu max 5 min. Mano pažastys pradėjo reaguoti po 1,5 metų, nors irgi ir oda ir plaukas atitinka reikalavimus...

Uztrunku maziau net negu 5 min., bet kantrybes beveik nebeturiu biggrin.gif vien del to, kad po tiek proceduru pokyciu, kaip jau minejau, nematau visiskai. Fotoepiliatoriu pirkau vien del pazastu, kadangi skutant, negaliu nuskusti visko svariai - plaukai juodi ir po skutimo matosi juodi taskeliai. Deveti palaidine be rankoviu vasara - tik mano svajonese biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voverytez: 30 gegužės 2015 - 16:32
QUOTE(voverytez @ 2015 05 29, 21:53)
Naudoju nuo sausio vidurio. Suprantu, kad butu kvaila po tiek laiko tiketis 100% rezultato, bet esme, kad nera jokiu pokyciu absoliuciai ! Naudoju pazastims. Ten plaukai juodi, oda pakankamai sviesi - atitinka reikalavimus, norint gaut gera rezultata, bet kazkokdel manes "neima"  blink.gif

Voverytez, nenusiminkit, gal dar pataisoma jusu padetis. Pirmiausiai, pazastys ir slaunys yra hormonines zonos, siose vietose plaukai reaguoja sunkiausiai. As 5 metus darausi foto, bet pazastyse visuomet atauga plaukai po 3 men. Tokiems sunkiai paveikiamiems plotams, kaip pazastys ir slaunys, reikia labai labai didelio stiprumo. Koks jusu aparatas? Ar bandet po 2, po 3 kartus saudyti i ta pacia vieta? Tik jei Philips jusu, taip nebandykit, bet jei tikras fotoepiliatorius - garantuotai suveiks, neturiu nei vienos drauges, kad nesuveiktu sitaip saudant. Gali buti skausminga, bet pakentekit ir kelis kartus apsisaudykit "juodai", po 2-3 tokiu labai labai karstu proceduru tikrai turit pamatyt rezultata. Pazastys tokia pati nedekingiausia zona doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2015 06 02, 11:38)
Pazastys tokia pati nedekingiausia zona  doh.gif

Gal aš čia ne į temą, bet gal kas nors apytikriai gali pasakyti, jog pažastis šaudyti saugu, gal čia sutapimas, bet man po kelių mėnesių pažastų šaudymo pasidarė skausmingi limfmazgiai g.gif Dabar kažkaip tą zoną praleidžiu. blush2.gif
Beje, kažkada jau klausiau, gal kas atsakys: ar galiu šaudyti bikini zoną, jei būnu dažnai saulėje, bet apnuogintos tik rankos ir kojos iki kelių, ta prasme, ar šaudantis apskritai negalima būti saulėje, ar rodyti tik tų vietų, kurios šaudomos ax.gif Ačiū, atsakusiems 4u.gif
Atsakyti
Madi sutapimas ar ne, bet padidėję kaklo, pažastų ar kirkšnių limfmazgiai turėtų būti signalas nueiti pas gydytoją, geriau tokių dalykų neignoruoti schmoll.gif
Čia susirinkusios galime tik pakomentuoti savo pastebėjimus ir patirtį, bet manau nei viena neturi žinių apie poveikį fotoepiliacijos sveikatai ax.gif

O uždengtas vietas manau galima šaudyti, kažkaip iki šiol nešovė tokia mintis bigsmile.gif Tik galvoju, kad geriau jau tada ne tą pačią dieną po procedūros pvz. eiti degintis, nes vis tiek saulės spinduliai jaučiasi net ir per medžiagą.

O aš jau matau praplikimus pažastyse clap.gif
Atsakyti
QUOTE(madi @ 2015 06 02, 15:08)
Gal aš čia ne į temą, bet gal kas nors apytikriai gali pasakyti, jog pažastis šaudyti saugu, gal čia sutapimas, bet man po kelių mėnesių pažastų šaudymo pasidarė skausmingi limfmazgiai g.gif Dabar kažkaip tą zoną praleidžiu. blush2.gif

man irgi po dvigubo saudymo paskaudedavo pazastis, manau butent limfmazgius, vos pastebimai patindavo ir tapdavo siek tiek skausmingi. Tai dabar nutariau saudyt po viena karta, lyg geriau smile.gif

del saugumo ir man kyla klausimu... bet matau rezultata akivaizdu, tad ketinu test smile.gif
Atsakyti
limfa reaguoja i siluma ir tikrai nuo blyksniu, kurie sukele siluma buvo poveikis.. va man ir kyla klausimas siandien dienai mes plaukus panaikinsim, bet kaip bus ateityje ar nebus kukiu tai padariniu..
Atsakyti
Jei eksperimentuojate su savo sveikata ir šaudote po du kartus iš karto, tai, manau, nereikia stebėtis, kad jau dabar atsiranda šalutinis poveikis, limfmazgių patinimas ir kt. Ir labai tikėtina, kad tai vėliau atsilieps Jūsų sveikatai.
Prie kiekvieno aparato yra instrukcija, kaip jį naudoti, tai, saugant savo sveikatą, rekomendacijų ir reikia laikytis, nes aparatai praeina saugumo patikras, kurios vykdomos būtent pagal rekomendacijas. Niekas netiria aparato poveikio sveikatai, jį naudojant dažniau, nei leidžiama. Čia taip pat, kaip su vaistais - jei gersi pagal instrukciją, viskas bus gerai, jei perdozuosi - ne tik garantuotas šalutinis poveikis, bet ir papildomos ligos išlenda.
Saugokite savo sveikatą ir apsišarvuokite kantrybe, juk tie plaukeliai nėra toks jau baisus dalykas, kad dėl jų išnaikinimo reikėtų rizikuoti savo sveikata.
Atsakyti
Panos!!! Negalima sildyti uzdegimo paveiktu limfamazgiu Sveikiems limfamazgiams siluma nekenkia, kenkia tik tuomet kai yra uzdegimas ir imam sildyti. Kai tarkim gerkle skauda, padideja limfamazgiai - tai tokiu tikrai negalima sildyt. Jei siluma butu pavojinga sveikiems limfamazgiams, tai pirtys butu usdraustos po visam, ir aplamai po saule kaitintis butu del limfamazgiu pavojinga.

O pagalvokit, juk ir bikinio srity yra limfamazgiu! Ar nors viena pastebejot kokius blogus pokycius saudant bikini? Nemaciau tokiu atsiliepimu.

Neeee schmoll.gif As tai manau, kad cia arba sutapimas, arba jau buvo uzdegimas ir tada buvo apsaudyta/pasildyta
Papildyta:
QUOTE(Juritar @ 2015 06 03, 10:41)
... reikėtų rizikuoti savo sveikata.

Visiskai nesutinku. O kaip tada su salonine iranga? Ji skleidzia 5-10 kartu stipresni karsti. Tokia iranga tada isvis pavojinga gyvybei, ane? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 03 birželio 2015 - 09:49
QUOTE(Juritar @ 2015 06 03, 09:41)
Jei eksperimentuojate su savo sveikata ir šaudote po du kartus iš karto, tai, manau, nereikia stebėtis, kad jau dabar atsiranda šalutinis poveikis, limfmazgių patinimas ir kt. Ir labai tikėtina, kad tai vėliau atsilieps Jūsų sveikatai.
Prie kiekvieno aparato yra instrukcija, kaip jį naudoti, tai, saugant savo sveikatą, rekomendacijų ir reikia laikytis...

Ne vieną kartą jau buvo pabrėžta su kokiu aparatu išbandyta/galima daryti dvigubus blycus su kokiu nepatartina. Dėl dvigubų blycų ir dėl "karštos" procedūros man buvo patarta ir iš konsultantės, kuri parduoda aparatus ir konsultuoja šiais klausimais apie 10 metų, tad nepasitikėti jos žodžiais nelabai ir galiu. O ar eksperementuoti tai jau asmeniškai kiekvienos sprendimas 4u.gif
QUOTE(b.kite @ 2015 06 03, 08:32)
...va man ir kyla klausimas siandien dienai mes plaukus panaikinsim, bet kaip bus ateityje ar nebus kukiu tai padariniu..

Man irgi labai svarbus klausimas apie poveikį ateityje, ir baisu pagalvoti kas gali nutikti ir galvosim ar čia sutapimas ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juritar @ 2015 06 03, 09:41)
Prie kiekvieno aparato yra instrukcija, kaip jį naudoti, tai, saugant savo sveikatą, rekomendacijų ir reikia laikytis, nes aparatai praeina saugumo patikras, kurios vykdomos būtent pagal rekomendacijas. Niekas netiria aparato poveikio sveikatai, jį naudojant dažniau, nei leidžiama. Čia taip pat, kaip su vaistais - jei gersi pagal instrukciją, viskas bus gerai, jei perdozuosi - ne tik garantuotas šalutinis poveikis, bet ir papildomos ligos išlenda.
Saugokite savo sveikatą ir apsišarvuokite kantrybe, juk tie plaukeliai nėra toks jau baisus dalykas, kad dėl jų išnaikinimo reikėtų rizikuoti savo sveikata.

drinks_cheers.gif pasirašau po kiekvienu žodžiu. gaila negaliu paspausti "like" smile.gif visada dariausi procedūras taip, kaip rekomenduoja gamintojas, nes nenoriu pakenkti sau. pasidomėjau, kokie gali pasireikšti šalutiniai reiškiniai, jų bijau, todėl stebiu save ir odos reakcijas į procedūras. gaila nėra ilgaaikio poveikio tyrimų,

QUOTE(Vika333 @ 2015 06 03, 09:47)
Visiskai nesutinku. O kaip tada su salonine iranga? Ji skleidzia 5-10 kartu stipresni karsti. Tokia iranga tada isvis pavojinga gyvybei, ane?  biggrin.gif

saloninė įranga naudojama profesionalų, kurie yra apmokyti elgtis su ja. be to, tikras profesionalas rimtam grožio salone niekada neleis sau eksperimentuoti. mes kalbam apie naminę įrangą. o namuose kiekvienas gali elgtis kaip jam patinka: susigalvoti savų teorijų, keisti rekomenduojamą procedūrų atlikimo intervalą, ir kt.

jeigu jums jūsų sveikata nerūpi, tai - jūsų asmeninė tragedija. bet nerekomenduokit tokių nesąmonių, kaip dvigubas šaudymas kitiems. kiekviena rekomendacija turi būti pagrįsta, o jūs turite tik vieną argumentą: "neturiu laiko, ieškokit patys". geriau jau neturėtumėt laiko teorijoms kurti... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2015 06 03, 11:12)
Dėl dvigubų blycų ir dėl "karštos" procedūros

Dvigubus blycus laikau savo asmeniniu uzpatentuotu atradimu, ner cia ko savinti mano zinias biggrin.gif mirksiukas.gif As pati tiesiog netycia ta pastebejau, kai tvarkiau kojas ir netycia uzkabindavau ta pati plota dvigubai, nes nezymejau kaip cia kitos su piestuku piesia kvadratus - ziu, o ten zymiai geriau reaguoja plaukai, tai ko gi nepasidalinus tokiu atradimu.

Del "karstos" proceduros ir man minejo - kad nuo "saltos" proceduros, kai visiskai nejauti jokios silumos, tai nebus ir jokio poveikio. Turi pajust kad saudai.
Papildyta:
QUOTE(Gemma @ 2015 06 03, 11:18)
saloninė įranga naudojama profesionalų, kurie yra apmokyti elgtis su ja.

Ir kas, kad gydytojai yra apmokyti, kokius mygtukus ant aparato spausti? Ar del to sumazeja aparato karstis? Ne, jis visvien lieka 5-10 kartu didesnis nei musu naminiu.

Tik jus asmeniskai, ir tik 1 karta nusiunciau pasigooglinti, nes uzdavet elementaru klausima is 9 klases biologijos kurso: kokio ilgio yra plaukas po oda? Tai ir pasakiau jum 5 mm, sakot netikit -pavartykit biologijos vadoveli, ar pasigooglinkit, jei netikit, kad plaukas po oda yra butent tokio ilgio mirksiukas.gif
Atsakyti
Vika333, nesizeminkit reaguodama i brukaliu puolimus biggrin.gif juk akivaizdu, kas cia renkasi dalintis patarimais, o kas tik ibrukti su vieninteliu patarimu 'skaitykit instrukcija'
Atsakyti