[quote=viktoshka,2015 05 21, 22:20]
Nei kojų nei kitų vietų nerekomenduoja daryti neščioms ir maitinančioms, nes neištirtas poveikis organizmui, niekas nenori rizikuoti
zinuosiu dabar.Gyvenu UK tai akusere sake kad kojos galima Gal nelabai jos cia zino apie fotoepiliacija. Reikes db palaukti, kiek dariau iki tai poveikis tikrai matosi
QUOTE(madi @ 2015 05 21, 16:36)
kaip manot, kada jau galėčiau eiti į soliarumą.
Jei vakar pyškinot, tai kokią savaitę, gal 10 dienų palaukit dar.
QUOTE(Vika333 @ 2015 05 22, 09:28)
Jei vakar pyškinot, tai kokią savaitę, gal 10 dienų palaukit dar.
Ačiū, kad atsakėt Kažkaip buvau užakcentavus, kad tik po 4 savaičių galima degintis
QUOTE(madi @ 2015 05 22, 10:40)
tik po 4 savaičių galima degintis
Taip yra po saloninių procedūrų su labai stipriais, galingais, profesionaliais aparatais. Su naminiu visi tie laikotarpiai trumpesni: ir pyškinam dažniau, negu salone, ir į saulę galima greičiau
QUOTE(vodetox @ 2015 05 25, 19:19)
Sveikos. Jungiuosi ir as i besišaudanciuju buri uzsiauginsiu kailiuka ir pradesiu proceduras
Labas, kiek suprantu tik ką nusipirkai aparačiuką labai įdomu kokį pirkai? nes aš vis dar renkuosi
QUOTE(Aninaja @ 2015 05 26, 08:18)
Labas, kiek suprantu tik ką nusipirkai aparačiuką labai įdomu kokį pirkai? nes aš vis dar renkuosi
Taip. Isigijau philipsiuka. Kazkaip pagal mano kriterijus jis labiausiai atitiko. Ziuresiu kokie bus rezultatai o tarp kokiu aparaciuku jus renkates?
Sveikutes
Nu man klausimas iskyla, ziurau rinktis aparciuka, bet nesuprantu, sakykim philipso impuslus skaicius 140000 , tai kiek jis laiko +- metu imtinai, as galesiu naudoti? visai susibalamutyjau as su tom keiciamom nekeiciamom lempom ir antgaliais
Nu man klausimas iskyla, ziurau rinktis aparciuka, bet nesuprantu, sakykim philipso impuslus skaicius 140000 , tai kiek jis laiko +- metu imtinai, as galesiu naudoti? visai susibalamutyjau as su tom keiciamom nekeiciamom lempom ir antgaliais
QUOTE(voverytez @ 2015 05 29, 19:35)
Kiek laiko praejus po fotoepiliatoriaus naudojimo, galima naudot epiliatoriu?? Tikriausiai mesiu sita reikala su fotoepiliacija - nebeturiu kantrybes. Rezultatai nuliniai
O kiek laiko naudojates fotoepiliatorium?
As tai pastebejau kita dalyka...nors visur raso, kad fotoepiliatoriaus su epiliatorium negalima naudoti, bet vienintelis tobulas rezultatas ir yra butent toje vietoje kur neskutu plauku kai laaabai retai atauga ir apsaudau o juos israunu kalbu apie juostele nuo bambos iki bikinio
QUOTE(Irreelle @ 2015 05 29, 19:02)
O kiek laiko naudojates fotoepiliatorium?
As tai pastebejau kita dalyka...nors visur raso, kad fotoepiliatoriaus su epiliatorium negalima naudoti, bet vienintelis tobulas rezultatas ir yra butent toje vietoje kur neskutu plauku kai laaabai retai atauga ir apsaudau o juos israunu kalbu apie juostele nuo bambos iki bikinio
Naudoju nuo sausio vidurio. Suprantu, kad butu kvaila po tiek laiko tiketis 100% rezultato, bet esme, kad nera jokiu pokyciu absoliuciai ! Naudoju pazastims. Ten plaukai juodi, oda pakankamai sviesi - atitinka reikalavimus, norint gaut gera rezultata, bet kazkokdel manes "neima"
QUOTE(voverytez @ 2015 05 29, 18:35)
Kiek laiko praejus po fotoepiliatoriaus naudojimo, galima naudot epiliatoriu?? Tikriausiai mesiu sita reikala su fotoepiliacija - nebeturiu kantrybes. Rezultatai nuliniai
Nesu tikra, bet manau, kad galima būtų ir sekančią dieną, fotoepiliatirius netrukdo epiliatoriui, labiau kertasi kai yra atvirkštinis variantas
QUOTE(voverytez @ 2015 05 29, 20:53)
Naudoju nuo sausio vidurio. Suprantu, kad butu kvaila po tiek laiko tiketis 100% rezultato, bet esme, kad nera jokiu pokyciu absoliuciai ! Naudoju pazastims. Ten plaukai juodi, oda pakankamai sviesi - atitinka reikalavimus, norint gaut gera rezultata, bet kazkokdel manes "neima"
Neturite kantrybės pažastims? keista...., nes pažastims tereikia vos kelių nu max 5 min. Mano pažastys pradėjo reaguoti po 1,5 metų, nors irgi ir oda ir plaukas atitinka reikalavimus...