Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija namuose

QUOTE(rootha @ 2015 05 13, 15:42)
paaiškinkit, kokią čia naujovę aptarinėjat su dviem blycais? g.gif

Lisik į Jūsų klausimą teisingai atsakė, tik noriu pakoreguoti, kad ne iškarto, nes galima nudenginti odą, bet po kažkiek laiko, na pvz. apšvietei pažastys, tada perejei prie bikini, o tada jau pakartotinai grįžai prie pažastų. Su tais dvigubais blycais reikia labai atsargiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2015 05 14, 09:13)
apšvietei pažastys, tada perejei prie bikini, o tada jau pakartotinai grįžai prie pažastų.

As kita diena pakartoju procedura, nes ta pacia labai karsta. Iskrinta viskas per 2-3 savaites thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aštunta nata @ 2015 05 14, 18:50)
As kita diena pakartoju procedura, nes ta pacia labai karsta. Iskrinta viskas per 2-3 savaites  thumbup.gif

Reiks ir man taip paeksperimentuot, gal pasiteisins bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip džiaugiuosi, kad į naudą mano patarimai 4u.gif

Tik panytės, su Philipsu taip neeksperimentuokit, jo techniniai parametrai absoliučiai skirtingi nei visų kitų fotoepiliatorių. Bijau, kad nepakenktumėt sau. Philipsas paveikia ne pigmentą melaniną, bet pačias kraujagysles. Kad tik kokio šalutinio poveikio nebūtų, geriau gal neeksperimentuokit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 15 gegužės 2015 - 09:22
QUOTE(Vika333 @ 2015 05 15, 09:16)
Kaip džiaugiuosi, kad į naudą mano patarimai  4u.gif

Tik panytės, su Philipsu taip neeksperimentuokit, jo techniniai parametrai absoliučiai skirtingi nei visų kitų fotoepiliatorių. Bijau, kad nepakenktumėt sau. Philipsas paveikia ne pigmentą melaniną, bet pačias kraujagysles. Kad tik kokio šalutinio poveikio nebūtų, geriau gal neeksperimentuokit

Nu va, mano Philipsas verysad.gif . Siandien nusisaudziau, tai ryt planavau pakartot.. teks po senovei darbuotis smile.gif . O kazi gal kas savaite galima? Zinau, kad yra nuomone, jog paveikti plaukeliai bus be reikalo apsaudomi antra karta, bet, geriau pagalvojus, gi ne visi plaukeliai sureaguoja.. tai tie nesureagave gautu nauju blyksniu po savaites, ne po dvieju. Laikas susitaupytu, o ir rezultatas greitesnis smile.gif . Ar as gal kazka ne taip suprantu?
Atsakyti
QUOTE(adrytės mama @ 2015 05 15, 19:12)
bet, geriau pagalvojus, gi ne visi plaukeliai sureaguoja.. tai tie nesureagave gautu nauju blyksniu po savaites, ne po dvieju. Laikas susitaupytu, o ir rezultatas greitesnis  smile.gif . Ar as gal kazka ne taip suprantu?

Mano nuomonė su jūsų sutampa. Ne visi plaukai pagauna blyksnių, ne visi iš karto į juos sureaguoja, ypač pačioje pradžioje tikrai manau efektas būtų geresnis jei kas savaitę bus daroma. Vėliau jau tikrai nereikės taip dažnai pyškint, bet pirmus 2-3 mėn aš šventai kas savaitę šaudyčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2015 05 18, 11:28)
Mano nuomonė su jūsų sutampa. Ne visi plaukai pagauna blyksnių, ne visi iš karto į juos sureaguoja, ypač pačioje pradžioje tikrai manau efektas būtų geresnis jei kas savaitę bus daroma. Vėliau jau tikrai nereikės taip dažnai pyškint, bet pirmus 2-3 mėn aš šventai kas savaitę šaudyčiau  rolleyes.gif

Pradėjau kassavaitinį šaudymą, pasidalinsiu vėliau įspūdžiais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adrytės mama @ 2015 05 18, 13:51)
Pradėjau kassavaitinį šaudymą, pasidalinsiu vėliau įspūdžiais  biggrin.gif

Papasakokit, ar pasiteisins jums 4u.gif

Pribrendau aš kojas papyškint, plaukų ten ne per daugiausia, bet parodysiu vėliau naujokėms, kaip išgražėja išbalusi, plėmais paraudusi po žiemos oda rolleyes.gif
Atsakyti
PAsidalinsiu ir aš smile.gif Šaudžiausi kas dvi savaites jau 11 kartų. Po kokių 8 kartų..buvo geriausias rezultatas..tada gavosi 3 sav.. pertraukėlė po kurios vėl ataugo daug sad.gif Bet gal čia sutapo, kad tie miegantys plaukeliai pradėjo dygti smile.gif

Bet vistiek negaliu atsidžiaugti..galėsiu normaliai maudymuką dėtis vasarą smile.gif) bikinis labai gerai atrodo - plaukelių yra, bet jie silpni, jų nedaug. Kojos irgi jau be spuogelių, pūlinukų thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi vakar 11-tą kartą pašaudžiau kojas, šaudžiau kas dvi savaites, rezultate – yra plaukelių kažkiek, bet jie vos matomi, dabar iki rudens darysiu pertrauką, per Jonines išvyksiu į kelionę iki tol norėčiau šiek tiek įdegti, kaip manot, kada jau galėčiau eiti į soliarumą.
Beje kojytėm esu labai patenkinta, praktiškai neliko taškelių nuo depiliacijos, tik bijau, kad rudenį teks viską pradėti nuo pradžių, nes vasarą vėl teks depiliuotis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos norejau paklausti ar nescioms galima daryti koju ir kitu vietu fotoepiliacija namuose ? Aciu
Atsakyti
QUOTE(JelenaF @ 2015 05 21, 17:02)
Sveikos norejau paklausti ar nescioms galima daryti koju ir kitu vietu fotoepiliacija namuose ? Aciu

Nei kojų nei kitų vietų nerekomenduoja daryti neščioms ir maitinančioms, nes neištirtas poveikis organizmui, niekas nenori rizikuoti 4u.gif
Atsakyti