QUOTE(Aninaja @ 2015 05 13, 11:52)
Papasakokite man blondinei žiūriu fotoepiliatorius Silkn Flash&Go Luxx bet ten raso kad šviesos šaltinio modulis 120,000 blyksniu bet kai pasibaigs pirkti atskirai jau tebera 1000 blyksnių, kodėl taip mažai ir kiek tų pvz. 1000 užtenka???
Prašom daugiau http://www.hairfree....120000-blyksniu
O 1000 užtenka beveik 2 procedūrom, žiūrint koks apdorojamas plotas.
QUOTE(viktoshka @ 2015 05 13, 12:02)
Aninaja rinkites pagal prioritetus: surašykite kelių dominančių aparatų pliusus ir minusus ir tinkamas aparatas pats susiras save
Pvz. kai rinkausi aš, žiūrėjau tik laidinius, todėl philipsus net nebuvau įtraukus į sarašą, toliau žiūrėjau, kad nebūtų per mažai blyksnių, taip atkrito silkn, galiausiai sugundė aparatai su papildomom paslaugom (fotoatnaunimas ir acne gydymas) taip galu gale išrinkau savajį
Jei norite, kad būtų daug blyksnių manau tinkamiausias ir būtų philips, o plaukai krenta tikrai nuo visų aparatų
Pvz. kai rinkausi aš, žiūrėjau tik laidinius, todėl philipsus net nebuvau įtraukus į sarašą, toliau žiūrėjau, kad nebūtų per mažai blyksnių, taip atkrito silkn, galiausiai sugundė aparatai su papildomom paslaugom (fotoatnaunimas ir acne gydymas) taip galu gale išrinkau savajį
Jei norite, kad būtų daug blyksnių manau tinkamiausias ir būtų philips, o plaukai krenta tikrai nuo visų aparatų
Gal jus pirkote anksciau, bet dabar yra ir Phillips su laidu, nes man tai vienas is pliusu buvo, turiu 1991 modeliuka
QUOTE(Irreelle @ 2015 05 13, 12:05)
Gal jus pirkote anksciau, bet dabar yra ir Phillips su laidu, nes man tai vienas is pliusu buvo, turiu 1991 modeliuka
Ir kaip šitas modeliukas Jums ar turite nusiskundimų kokių? kiek laiko naudojate?
taip,tos lempos 1000 blyksniu viska nesamone nespejau pirkti,kol nusprendziau nebemetyti pinigu..arteja vasaranustojau saudyti,vis tik plotais buvo nuplike...man menesiui uztnka lempos tos,o jos kaina pas mus 400 kr,tai kazkur apie 200 lt....tai aparatas dbr voliojasi stalciuje gal po vasaros sugalvosiu uzsisakyti,lyg jiems yra pirkti philips puslapyje lempa su begale blyksciu.... o dbr skustuvas mano draugas kas antra diena
QUOTE(Gemma @ 2015 05 13, 11:56)
SC2008/11, SC2004/11, SC1991/00. pasirinkimas jau sumažėja
Priminkit, koks pas jus?
Papildyta:
QUOTE(Gemma @ 2015 05 13, 11:56)
tai jūs juokinat su savo "moksliniais" eksperimentais
Ant Vikos prasau nevaryt jei ne jos "moksliniai" ekperimentai, turbut po siai likciau plaukuota. Ypac veikia tas su dviem blycais, gyvenime taip nebuciau sugalvojus. Tai sveikintinas yra bet koks patarimas, o kiekviena pas save atsirinks kaip geriau
QUOTE(Aninaja @ 2015 05 13, 13:10)
Ir kaip šitas modeliukas Jums ar turite nusiskundimų kokių? kiek laiko naudojate?
Pats aparatas man patinka - su laidu kaip ir norejau, be to pigesnis negu kiti, nes nera lempos veidui, o man ir nereikejo tokio. Blyksniu kiekio taipogi turetu uztekti ilgam. Turiu ir naudoju nuo spalio pradzios.
Kojos imasi gerai, bet va pries kelis puslapius skundziausi pazastim, nes kai pries tai su masinka nuvarydavau ir uztekdavo ilgam, o dabar reik su skustuvu draugauti daznai...auga lopais, bet atauga dar
QUOTE(Aninaja @ 2015 05 13, 12:52)
... ir kiek tų pvz. 1000 užtenka???
1000 blycu bus turbut 1-2 proceduroms, nes lempute maza plota apima, bet kai sunaudosit tuos 120000, plauku liks taip mazai, kad ir 1000 uzteks ilgainiui
QUOTE(Irreelle @ 2015 05 13, 12:05)
mano irgi šis modelis . Laidas netrukdo visai, nes pakankamai ilgas. Su veido plaukuotumu problemų neturiu, tai ir nepasigedau antgalio veidui. Man aparatas veiksmingas, nors naudoju dar tik nuo vasario vidurio - kojų plaukų liko kokie 30 procentų, bikinis lopais nuėjo, tik pažastys kažkaip sunkiai pasiduoda.. plaukeliai atauga, tačiau labai silpni, palyginus su tuo, kokie buvo, o ir augimas labai sulėtėjo. Nepasiduodu, kantriai šaudausi kas 2 savaites ir laukiu dar geresnių rezultatų
QUOTE(ReginaV @ 2015 05 13, 14:51)
Ant Vikos prasau nevaryt jei ne jos "moksliniai" ekperimentai, turbut po siai likciau plaukuota. Ypac veikia tas su dviem blycais, gyvenime taip nebuciau sugalvojus. Tai sveikintinas yra bet koks patarimas, o kiekviena pas save atsirinks kaip geriau
paaiškinkit, kokią čia naujovę aptarinėjat su dviem blycais?
QUOTE(rootha @ 2015 05 13, 16:42)
paaiškinkit, kokią čia naujovę aptarinėjat su dviem blycais?
cia ne apie aparata, o apie jo panaudojima yra merginu iskart saunancius po 2 blyksnius i ta pacia vieta, nes tokiu budu sako padideja proceduros efektyvumas ir "naminio" IPL aparato stiprumas priarteja prie profesionaliu, salonuose naudojamu galingesniu aparatu
oficialiose naudojimo instrukcijose sis budas neaprasomas