Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija namuose

QUOTE(Gemma @ 2015 05 08, 15:03)
o prie ko čia tie 5 mm?  blink.gif  pagrįskite.

Prie to, kad tokia mūsų fiziologija - plauko svogūnėlis yra daugmaž 5 mm gylyje, t.y. poodinio plauko ilgis +/- 5 mm. Ataugo 5 mm ir neiškrito lygu plaukas nepaveiktas, nuskutam ir pyškinam vėl mirksiukas.gif Straipsnių pati pasiieškokite, neturiu tam laiko: how deep are hair roots, how long are hairs under the skin, nieko per daug mandro
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2015 05 11, 08:22)
Prie to, kad tokia mūsų fiziologija - plauko svogūnėlis yra daugmaž 5 mm gylyje, t.y. poodinio plauko ilgis +/- 5 mm. Ataugo 5 mm ir neiškrito lygu plaukas nepaveiktas, nuskutam ir pyškinam vėl  mirksiukas.gif  Straipsnių pati pasiieškokite, neturiu tam laiko: how deep are hair roots, how long are hairs under the skin, nieko per daug mandro

Jūsų teiginys - jūsų pagrindimas. priešingu atveju tokia nuomonė yra niekinė.
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2015 05 12, 08:25)
Jūsų teiginys - jūsų pagrindimas. priešingu atveju tokia nuomonė yra niekinė.

Gemma, nejuokinkit biggrin.gif niekinis atrodo jūsų bandymas išsidirbinėti, gi paimkit pincetą, išraukit plauką ir pamatuokit su liniuote. Gamta yra gamta, prieš ją per daug nepašokinėsi, išrauto plauko ilgis bus nuo 2 iki 5 mm, tokia jau ta mūsų fiziologija rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2015 04 17, 14:46)
ReginaV ačiū labai  4u.gif  visai apie jus pamiršau, gal todėl, kad senokai nebepasirodot  4u.gif
Aš tą jų oficialų puslapiuką žinau, iš ten ir aparatą rinkausi, tik va gaila, kad daugiau jokios konkurencijos nėr, daugiau niekur neradau nei pigiau nei brangiau... Mano lemputės dar brangesnės, o akcijų lemputėms jau senokai nemačiau... Siųstis nenoriu nes galimybės atsiskaityti reikiama kortele neturiu.

Kad as irgi matau tik 2 specializuotas imones LT, ir kiekviena is ju turi savo brenda, tik juo prekiauja. Yra gausybe perpardaveju, galima paieskoti ir uzklausti kainu, bet vargu ar ten bus pigiau, nei tiesiogiai perkant, net ebey perkant tas ant to iseina
Atsakyti
QUOTE(ReginaV @ 2015 05 12, 10:17)
Kad as irgi matau tik 2 specializuotas imones LT, ir kiekviena is ju turi savo brenda, tik juo prekiauja. Yra gausybe perpardaveju, galima paieskoti ir uzklausti kainu, bet vargu ar ten bus pigiau, nei tiesiogiai perkant, net ebey perkant tas ant to iseina

Ačiū, aš jau rezervavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2015 05 12, 11:19)
Ačiū, aš jau rezervavau  4u.gif

Nera uz ka, nieko nepadejau.
Grazeja jusu kojytes blush2.gif bet jusu plaukas nevisai juodas, ane? Bent taip atrodo sviesesni
Atsakyti
Sveikos merginos, ir aš į jūsų būrelį noriu smile.gif tik, kad aš dar visai žalia, kol kas renkuosi aparačiuką, perskaičiau visą temą ir deja nelabai kas padėjo verysad.gif padėkite, tai kokį pirkti pakraunama ar su laidu, keičiamom lemputėm ar su daug blyksnių??? Linksta širdis link Philips bet ir jų ten modelių daug, kaip išsirinkti???
Atsakyti
QUOTE(Aninaja @ 2015 05 12, 15:20)
Sveikos merginos, ir aš į jūsų būrelį noriu  smile.gif tik, kad aš dar visai žalia, kol kas renkuosi aparačiuką, perskaičiau visą temą ir deja nelabai kas padėjo  verysad.gif padėkite, tai kokį pirkti pakraunama ar su laidu, keičiamom lemputėm ar su daug blyksnių??? Linksta širdis link Philips bet ir jų ten modelių daug, kaip išsirinkti???

Manau, niekas kitas nepadės šiuo klausimu, kaip tik jūs pati: vienai reikia pakraunamo, kad laidas nesimaišytų, o kitai jis visai netrukdo ir pan. Džiaugiuosi, kad man nereikėjo dėl to laužyti galvos - kokį vyras įtaisė, tokiu ir patenkinta biggrin.gif (mano Philips).
Atsakyti
QUOTE(adrytės mama @ 2015 05 13, 09:46)
Manau, niekas kitas nepadės šiuo klausimu, kaip tik jūs pati: vienai reikia pakraunamo, kad laidas nesimaišytų, o kitai jis visai netrukdo ir pan. Džiaugiuosi, kad man nereikėjo dėl to laužyti galvos - kokį vyras įtaisė, tokiu ir patenkinta  biggrin.gif (mano Philips).

Kuris modeliukas Philips?
Atsakyti
QUOTE(Aninaja @ 2015 05 12, 16:20)
Sveikos merginos, ir aš į jūsų būrelį noriu  smile.gif tik, kad aš dar visai žalia, kol kas renkuosi aparačiuką, perskaičiau visą temą ir deja nelabai kas padėjo  verysad.gif padėkite, tai kokį pirkti pakraunama ar su laidu, keičiamom lemputėm ar su daug blyksnių??? Linksta širdis link Philips bet ir jų ten modelių daug, kaip išsirinkti???

Jei sirdis linksta i Philips, tai ji ir imkite, ypac kai dabar akcija, kad duoda 3 men nemokamai pabandyt. Nepatiks mass market preke, grazinsit ir nusipirksit nisini produkta. Pati galvoju paimt, man profilaktikos reikia, tik sazine biski griauzia, kai iskart zinau, kad nesiu atgal. Na bet raminu save, gal nenubednes toks magnatas kaip Philips, kai dalina nemokamai, tai reikia naudotis proga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2015 05 12, 09:44)
Gemma, nejuokinkit  biggrin.gif niekinis atrodo jūsų bandymas išsidirbinėti, gi paimkit pincetą, išraukit plauką ir pamatuokit su liniuote. Gamta yra gamta, prieš ją per daug nepašokinėsi, išrauto plauko ilgis bus nuo 2 iki 5 mm, tokia jau ta mūsų fiziologija  rolleyes.gif

tai jūs juokinat su savo "moksliniais" eksperimentais mirksiukas.gif

geros dienos ir efektyvių procedūrų cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Aninaja @ 2015 05 12, 15:20)

ReginosV minėtoj akcijoj dalyvauja tik trys modeliai: SC2008/11, SC2004/11, SC1991/00. pasirinkimas jau sumažėja mirksiukas.gif

philips.lt yra funkcija palyginti prekes, tik man darbinis senukas kompiuteris neužkrauna, negaliu nuorodos įmest blush2.gif
Atsakyti
Aninaja rinkites pagal prioritetus: surašykite kelių dominančių aparatų pliusus ir minusus ir tinkamas aparatas pats susiras save 4u.gif
Pvz. kai rinkausi aš, žiūrėjau tik laidinius, todėl philipsus net nebuvau įtraukus į sarašą, toliau žiūrėjau, kad nebūtų per mažai blyksnių, taip atkrito silkn, galiausiai sugundė aparatai su papildomom paslaugom (fotoatnaunimas ir acne gydymas) taip galu gale išrinkau savajį mirksiukas.gif
Jei norite, kad būtų daug blyksnių manau tinkamiausias ir būtų philips, o plaukai krenta tikrai nuo visų aparatų mirksiukas.gif

Atsakyti