QUOTE(Gemma @ 2015 05 07, 08:31)
teorijoj viskas gražiai skamba. o praktikoj dažnai būna kitaip...
teoriškai greičiau turėtų pasirodyt rezultatai tų, kurios šaudosi kas savaitę, bet... taip juk nėra.
jei yra instrukcija, tai reik manyt ji sugalvota ne šiaip sau. nemanau, kad reikia eksperimentuot ir išradinėt dviratį, kuris jau išrastas. ypač pradžioj svarbu daryti, kaip rekomenduoja...
Labutės
Gemma, tikrai nesutinku. Juk ir dviratį pirkdama, sėdynę pagal save reguliuojat, kad patogu sėdėt būtų
Instrukcijoj neaprašo kiekvieno individualaus atvejo atskirai - be abejo surašo viską tik preliminariai, vidutiniškai. Bet kiekvienos plaukai skirtingi, ir spalva skiriasi, ir auga nevisoms vienodu greičiu. Todėl manau būtina ekperimentuoti ir atrasti, kaip tau pačiai bus geriau.
Man taip sakė, o ir patirtis kužda, kad lengviausias būdas nustatyti, kaip dažnai pyškintis, yra toks: pažymi datą kai nuskuti plaukus ir apsipyškini, toliau nieko nedarai bet tik lauki per kiek dienų plaukai ataugs iki 5 mm. Kai plaukai yra tokio ilgio - jiems atėjo laikas iškristi. Paveikti krenta, nepaveikti lieka.
Jei plaukai ataugo 5 mm per 5 dienas - tai ir pyškink kas 5 dienas
Jei per 7 dienas - pyškink kas savaitę
Jei per 10 - kas 10 ir t.t.
Ir tokiu būdu greitesnis ir geresnis rezultatas bus.
O kas nutiks jei daryt kaip jūs siūlot? Tarkim man augo 5 mm per 5 dienas. Užuot apsipyškinus po 5 dienų, pagal jus aš turiu dar 9 dienas laukti? Bet per šį laiką net ir paveikti kapiliarai tik atsigaus ir sustiprės. Wtf? Taip pyškintis galima be galo ilgai, ir nematyt jokio rezultato
Papildyta:QUOTE(b.kite @ 2015 05 07, 08:43)
Vika333 jau galvojau kur dingusi, nepasirodai
jau sakau visai plika ir mes tau nebaektualios
Nedingus nei aš, nei plaukai
Aplamai galvoju, kad ilgesnio laikotarpio kaip metai be plaukų nebus.
O jūsų visų nepamiršiu, tikrai labai įdomu ir malonu su visom čia bendrauti. Užsuku tik tada, kai prisimenu, kad turbūt laikas pasipyškint
Papildyta:QUOTE(viktoshka @ 2015 05 07, 09:56)
Rodausi ir aš
Viktoshka, nu faina kaip
tikrai matosi, kad darbo dar turit su plaukais, bet ir praplikus nemažai!