Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija namuose

QUOTE(madi @ 2015 04 20, 10:25)
...kada jau turiu baigti šaudymus. Beje, ar gerai suprantu, kad kol dar šaudausi, o šilta (+20 ir daugiau), tai aš negaliu  su trumpom rankovėm bei šortais lauke būti ilgesnį laiką? ax.gif

Po procedūros rekomenduojamas 3-4 sav. saulės vengimas, bet aš manau, kad su stipresniais apsaugos kremais nieko baisaus neatsitiks ir po savaitės.
QUOTE(dakota24 @ 2015 04 20, 11:16)
o kaip jus matot kur tie pavieniai belike?jug pries procedura reikia nuskusti g.gif ar as klystu?

Tai va aš ir sakau, kad patogiausiai būtų nuskusti ne visą plotą, o tik pavienį ir tą vietą iškarto apšaudyti, toliau vėl surasti plaukelį nuskusti ir apšaudyti ir taip visus arba paišyti kokį taškiuką, bet problema atpuola jei matosi kalantys plaukeliai kaip pas Gemma, aš savuosius tikrai pamesiu biggrin.gif
Atsakyti
merginos, kas kiek laiko dazniausiai galima kartoti procedura? as jau dariau 3 kartus kas menesi, gal per retai nes nematau rezultato. ar galiu kas savaite apsisaudyti?
Atsakyti
QUOTE(madeina @ 2015 04 29, 17:08)
merginos, kas kiek laiko dazniausiai galima kartoti procedura? as jau dariau 3 kartus kas menesi, gal per retai nes nematau rezultato. ar galiu kas savaite apsisaudyti?

jei tik pradėjote, tai be abejo, kad reiktų dažniau šaudyt. siūlyčiau dar kartelį pasiskaityt instrukciją. kas naudoja philips lumea ar silk'n, iš pradžių rekomenduojama šaudytis kas porą savačių. jei su viss - kas savaitę.

rezultatai dar priklauso nuo to, kokiu lygiu šaudotės (kuo aukštesnis, tuo efektyviau, bet nereikia persistengti, kad nenudegint odos), nuo to kaip organizmas pasiduoda procedūroms.

ir siūlyčiau apsišarvuoti kantrybe 4u.gif

tik turėkite omeny, kad vasarą reikia saugotis saulės, t.y. porą savaičių prieš procedūras nesideginti, kad oda būtų kuo šviesesnė, nes įdegusią galima nudeginti ir efektyvumas mažesnis būna, kai oda tamsi. po procedūrų taip pat turi praeiti atitinkamas laikas, kad galima būtų degintis. be to patariama naudoti stiprų apsauginį kremą nuo saulės
Atsakyti
aciu uz atsakyma:) turiu silk'n. uz pusantro menesio atostogos, tai galvoju kas savaite panaudoti, ar nebus per daug? saudyti stengiuos kuo aukstesniu lygiu, kiek iskenciu, nes dar oda nepripratus tai degina jei per aukstesnis lygis. likus desimt dienu nebenaudosiu, tikiuos viskas bus gerai:) blondine prisimine, kad reikia isnaikinti kas nereikalinga:)))
Atsakyti
sveikos merginos gal galit kas pakomentuoti, buciau dekinga, http://www.hairfree....io-modulis-5000 ar sis tinka paprastam flash&go
Atsakyti
QUOTE(madeina @ 2015 04 30, 17:14)
aciu uz atsakyma:) turiu silk'n. uz pusantro menesio atostogos, tai galvoju kas savaite panaudoti, ar nebus per daug? saudyti stengiuos kuo aukstesniu lygiu, kiek iskenciu, nes dar oda nepripratus tai degina jei per aukstesnis lygis. likus desimt dienu nebenaudosiu, tikiuos viskas bus gerai:) blondine prisimine, kad reikia isnaikinti kas nereikalinga:)))
bigsmile.gif

na, žiūrėkit, kaip oda reaguos. kitas dalykas, kad paveikti plaukeliai iškrenta tikrai ne iškart (jie yra išstumiami maždaug per dvi savaites), tad gali būti, kad tuos pačius paveiktus plaukelius apdorosit antrą kartą kas savaitę šaudant. nenoriu nuvilti, bet per tokį trumpą laiką gali ir nepasirodyti trokštami rezultatai. aišku plaukelių apmažės, greičiausiai sulėtės augimas, bet skustuvas dar kurį laikas bus geriausias draugas kelionėse 4u.gif

QUOTE(giedruze @ 2015 05 03, 08:21)
sveikos merginos gal galit kas pakomentuoti, buciau dekinga, http://www.hairfree....io-modulis-5000 ar sis tinka paprastam  flash&go

manyčiau, kad tinka tik LUX modeliui, nes rašo lempos aprašyme: Tinka tik fotoepiliatoriui Silk'n Flash&Go Lux, turinčiam 5000 blyksnių resursą.

o jei nesate tikra, bandykite pačioj parduotuvėj užklausti.
Atsakyti
aciu gemma:) as taip pat manau, kad stebuklas neivyks, bet pameginti verta:)
Atsakyti
Sveikutės, plikutės thumbup.gif
Prieš 2 sav. per pačią karščiausią dieną man kai šovė galvon, kad vasara jau čia doh.gif Apsižiūrėjau..nu ka, b.kite tikrai ta pasaka be galo
Papildyta:
QUOTE(dakota24 @ 2015 04 20, 12:16)
o kaip jus matot kur tie pavieniai belike?

Tie pavieniai atauga kuokštais, labai ryškiai matosi. Tai visą tą kvadratą karštai 'juodai' apipyškint ir tiek, o visos kojos tikrai neverta
Aš va radau kuokštą viršuje prie kelio iš kairės
user posted image

Ir virš apgamo iš dešinės ryškiai matosi, kad kalas kuokštas, laukiu, vėliau viską kartu papyškinsiu
user posted image
Papildyta:
Tai kojos kaip ir ramu, bet mano tobuloji bikinė streikuoja jau visus metus doh.gif
Ir sužėlė, lyg gyvenime jokių ten procedūrų nebuvo daryta

viktoshka lempa man dar nesibaigė, neieškojau, kur dar nusipirkti galima, o jūs žiūrėjot, gal ebėjuj kas gero?
Papildyta:
QUOTE(Gemma @ 2015 04 30, 08:33)
kas naudoja philips lumea ar silk'n, iš pradžių rekomenduojama šaudytis kas porą savačių. jei su viss - kas savaitę.

Gemma, tas ne nuo aparato priklauso, o nuo fiziologijos ax.gif
Kažką skaičiau, prisiminsiu, parašysiu. Aj, nerasiu staigiai straipsnio. Bet logiškai pagalvojus, priklauso nuo plaukų augimo greičio. Kai man anksčiau augo kosminiu greičiu po 1mm per dieną, tai gaunas, kad plaukas turi iškristi per 5-6d. Jei po 5 dienų neiškrito, teoriškai, gali skusti ir apfotkinti vėl. Ar ne? Jei lėtai auga, tuomet rečiau kartoji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 06 gegužės 2015 - 18:58
QUOTE(viktoshka @ 2015 04 16, 15:00)
Ateinu pasidžiaugti  bigsmile.gif  pagaliau pažastys pajudėjo iš vietos

Faina kaip ax.gif o man neima pažastų, na veikia, bet labai trumpam
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 04 19, 15:59)
tik kad sis epiliacijos budas man labiausiai priimtinas.

N18

kaip būdas, man irgi visai tenkinamas atrodo
kad ir ta nelemtoji bikinė doh.gif na sužėlė gi nemažiau 90% žiaurūs, baisūs, stori

user posted image

1 sykį labai karštai apsižarinau, ir ką turiu: daugybė iškritusių, kuokštas nepaveiktų plaukų, ir didelis kuokštas nutrūkusių svogūnėlių, tie dar kiek laiko stumsis, juoduma šviečia. Gausiu dar kartą juodai apsikepinti, ir tada prašom įjunkit saulę rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 06 gegužės 2015 - 19:57
QUOTE(madeina @ 2015 05 05, 02:07)
manau, kad stebuklas neivyks, bet pameginti verta:)

Nelaukit jokių stebuklų. Aš jau 5m+ fotkinu ir tai skustuvo nepamiršus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(l-aura @ 2015 04 19, 17:49)
o tos kurios saudot jau ilgesni laika kas kiek laiko darot - kas menesi ar dazniau?

Įvairiai, kas pusmetį, kas metus. O pažastis tai išvis kas 3 mėn man reikėtų pyškint
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 06 gegužės 2015 - 20:40