sveikos, as pirkau va toki http://www.hairfree....kn-flashgo-luxx, saudau jau nuo spalio, bet apciuopiamu rezultatu tikrai nematau, nebent kiek ant koju.
, jau uzkniso laukt, o tuoj vasara tai kaip suprantu reikes daryt pertrauka nes deginsiuos. Tai praktiskai viska is naujo reikes pradet
QUOTE(l-aura @ 2015 04 19, 14:25)
sveikos, as pirkau va toki http://www.hairfree....kn-flashgo-luxx, saudau jau nuo spalio, bet apciuopiamu rezultatu tikrai nematau, nebent kiek ant koju.
, jau uzkniso laukt, o tuoj vasara tai kaip suprantu reikes daryt pertrauka nes deginsiuos. Tai praktiskai viska is naujo reikes pradet
Aparatas mano kitoks, bet bėda ta pati- pradžioje kol dariausi kas porą savaičių tai kojos džiugino, dabar kai kojas retinu(kas 3 savaites) tai vėl atrodo greit atauga tie plaukai pažastis irgi jau nusibodo skųsti, nes prieš tai depiliavausi, tai tikrai peiliuko nereikėdavo su savim visur vežtis(kad ir savaitgaliui vykstant kur nors)... procedūras darausi taip pat nuo spalio mėn, bet jau norisi ir į soliariumą nueiti, birželį keliaujam į Ispaniją tai nuo saulės pasislėpti nepavyks tikrai (o ir nelabai noriu slėptis) tai jau dabar neviltis apima, negi viską reik nutraukti ir rudenį vėl iš pradžių pradėt
jau 3 m. naudoju norimu rezultatu ir as neturiu
bet plauku liko dar koks 10-15 proc.
manau kad tai nuolatinis procesas bus..
tik tik kad sis epiliacijos budas man labiausiai priimtinas.
bet plauku liko dar koks 10-15 proc.
manau kad tai nuolatinis procesas bus..
QUOTE(b.kite @ 2015 04 19, 15:59)
man jis tinka, nes plaukai nebeįauga, čia tai faktas...po epiliavimo mašinele tragedija būdavo, visos kojos nuolat taškuotos, dabar gražiau oda atrodo...bet kantrybės dar daug spėju reikės kol galutinis rezultatas pasimatys...
na taip cia tai privalumas, matyt teks apsisarvuot kantrybe, o tos kurios saudot jau ilgesni laika kas kiek laiko darot - kas menesi ar dazniau?
QUOTE(viktoshka @ 2015 04 16, 14:00)
Ateinu pasidžiaugti pagaliau pažastys pajudėjo iš vietos, atrodė, kad jau beviltiškas reikalas man su jais, bet praeita savaite pastebėjau, kad žymiai suletėjo augimas, nors vis dar nematau praplikimų
smagu, kad pagaliau ledai pajudėjo. dabar turėtų pagreitėti tas "plikimo" procesas
QUOTE(l-aura @ 2015 04 19, 16:49)
na taip cia tai privalumas, matyt teks apsisarvuot kantrybe, o tos kurios saudot jau ilgesni laika kas kiek laiko darot - kas menesi ar dazniau?
aš maždaug kartą į mėnesį. kai pernai padariau ilgesnę pertrauką vasarą, tai vėl grįžusi į tiesos kelią šaudžiau kas dvi savaites, po to praretinau iki karto į mėn.
tik niekaip neapsisprendžiu, ar šaudyt visą plotą ar tik tuos plaukelius ataugančius. bikini ir pažastis apšadau sąžiningai viską, bet kojoms trūksta kantrybės, tai tik tuos pavienius belikusius plaukelius apšaudau.
QUOTE(Gemma @ 2015 04 20, 08:12)
tai tik tuos pavienius belikusius plaukelius apšaudau.
va as ir galvoju gal tik tuos likusius pasaudyt, o ne vel is naujo visas kojas.. nes man rodos kad vienus migdau, o kitus budinu ir taip daina be galo..
bet kaip tuos pavienius sugaudyti... pasidalinkit patirtimi...
bandziau as karta, pasiemus peiluka i viena ranka aparata i kita bet rezultatas nebuvo labai geras
QUOTE(l-aura @ 2015 04 19, 13:25)
...jau uzkniso laukt, o tuoj vasara tai kaip suprantu reikes daryt pertrauka nes deginsiuos. Tai praktiskai viska is naujo reikes pradet
Kantrybės, kantrybės ir dar kartą kantrybės, jos tikrai neturi pritrūkti ,nors man tiesa sakant jau senokai norisi spjauti į šį reikalą, bet vėl gi pagalvoji kiek įkišta pinigų ir laiko apsiraminu ir tęsiu procedūrą.
Dėl pertraukų irgi neverta jaudintis, nes "iš naujo" jum reikės tik 2-3 procedūras atlikti iki tol kol pajusite, kad grįžote į tą stadiją kurioje sustojote, po pertraukos plaukai greičiau pradeda reaguoti nei pačioj pradžioj.
QUOTE(l-aura @ 2015 04 19, 16:49)
Man irgi išeina maždaug 1 kartą per mėn., kartais kai užeina noras ir yra galimybe tai padarau ir po 3 sav., o bikini ir pažastys vis dar norėtųsi kas 2-3 sav., nes žiauriai lėtai vyskas vyksta.
QUOTE(Gemma @ 2015 04 20, 08:12)
smagu, kad pagaliau ledai pajudėjo. dabar turėtų pagreitėti tas "plikimo" procesas
tik niekaip neapsisprendžiu, ar šaudyt visą plotą ar tik tuos plaukelius ataugančius. bikini ir pažastis apšadau sąžiningai viską, bet kojoms trūksta kantrybės, tai tik tuos pavienius belikusius plaukelius apšaudau.
Taip, smagu, tad labai kantriai laukiu nesulaukiu
Dėl ploto, jei jauti, kad rezultatas kojoms stiprus patarčiau šaudyti tik tuos pavienius plaukelius, bet karts nuo karto (pvz. 1 k. per 6 mėn.) pašaudyti ir visą plotą dėl rezultato palaikymo
QUOTE(b.kite @ 2015 04 20, 08:25)
va as ir galvoju gal tik tuos likusius pasaudyt, o ne vel is naujo visas kojas.. nes man rodos kad vienus migdau, o kitus budinu ir taip daina be galo..
bandziau as karta, pasiemus peiluka i viena ranka aparata i kita bet rezultatas nebuvo labai geras
Na manau kitaip nesugalvosi... Ateityje manau aš taip ir darysiu: pavienį plauką nuskuti ir iš karto apšaudau tą vietą, vėl kitą nuskuti ir apšaudai, nes kitaip gali pamesti kur tas plaukelis augo...
b.kite o kodėl rezultatu nepatenkinta ?
QUOTE(b.kite @ 2015 04 20, 08:25)
aš palaukiu, kol nuskustas plaukelis prasikala bent kokį 1-2 mm. pas mane plaukai tamsūs, tai labai gerai matosi net ir tokie mažučiai.
visai neskustus apšaudant beveik nėra jokio efekto. bandžiau eksperimentuot su įvairiais ilgiais, tai labiausiai pasiteisino apšaudymas plaukiukams vos prasikalus.
Papildyta:
QUOTE(viktoshka @ 2015 04 20, 08:46)
Dėl ploto, jei jauti, kad rezultatas kojoms stiprus patarčiau šaudyti tik tuos pavienius plaukelius, bet karts nuo karto (pvz. 1 k. per 6 mėn.) pašaudyti ir visą plotą dėl rezultato palaikymo
ai, šaudysiuos bandymo būdu. jei matysiu, kad daugėja plaukelių, tai reiks padaryt pilną procedūrą. o jei nedaugės, tai ko gero taip ir šaudysiu pavienius.
rezultatais nepatenkinta na todel kad jau ilga laika darbas vyksta.. o jie vis dar rupukos atauga o be to proceduros labai brangios, mano aparatas su keiciamomis lempomis po 750 blyksniu, tai per ziema as ispyskinu 4 tikrai.. per vasara vistiek lengviau tvarkytis, beveik rupescio nekelia, bet jau i rudeni tikrai buna nemazai ataugusiu, rudenio pradzioje dar stiprus idegis buna, kol pradedu proceduras kokiam lapriti, gruodi, tai iki to laiko toks jausmas kad net nebuvo jokio salinimo.. per ziema padirbeju iki vasaros vel gerai, bet ne 100 %
na mano plaukas vidutinio tamsumo, tai kad vos ataugusi plaukeli iziuret man sudetinga, nelabai as matau
del to ir saudau visas kojas kiekviena kart..
na mano plaukas vidutinio tamsumo, tai kad vos ataugusi plaukeli iziuret man sudetinga, nelabai as matau
del to ir saudau visas kojas kiekviena kart..
Sveikos, atėjau ir aš pasidalinti įspūdžiais.
Šaudausi nuo sausio mėn, kas dvi savaites, labiausiai paveikė šlaunų nugarinę pusę, mažiausiai priekinę. Taip pat gerai veikia rankas bei blauzdas, neblogai pažastis atauga tik pūkeliai, bikini atauga lopais, veido srityje nelabai jaučiu ką nors, gal per šviesūs
Norėjau labiau žinančių paklausti, birželio gale planuoju išvykti atostogoms, prieš tai norėčiau šiek tiek pasideginti, kada jau turiu baigti šaudymus. Beje, ar gerai suprantu, kad kol dar šaudausi, o šilta (+20 ir daugiau), tai aš negaliu su trumpom rankovėm bei šortais lauke būti ilgesnį laiką?
Šaudausi nuo sausio mėn, kas dvi savaites, labiausiai paveikė šlaunų nugarinę pusę, mažiausiai priekinę. Taip pat gerai veikia rankas bei blauzdas, neblogai pažastis atauga tik pūkeliai, bikini atauga lopais, veido srityje nelabai jaučiu ką nors, gal per šviesūs
Norėjau labiau žinančių paklausti, birželio gale planuoju išvykti atostogoms, prieš tai norėčiau šiek tiek pasideginti, kada jau turiu baigti šaudymus. Beje, ar gerai suprantu, kad kol dar šaudausi, o šilta (+20 ir daugiau), tai aš negaliu su trumpom rankovėm bei šortais lauke būti ilgesnį laiką?
o kaip jus matot kur tie pavieniai belike?jug pries procedura reikia nuskusti ar as klystu?
atsiprasau,praleidau posta perskaiciau atsakyma zemiau
atsiprasau,praleidau posta perskaiciau atsakyma zemiau