Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija namuose

QUOTE(monikafeja @ 2015 03 04, 00:44)
turiu tokį keistą klausimą, kaip žinoti ar tikrai viskas gerai veikia ir ar gerai šaudo? Nejaučiu jokios šilumos net stipriausią lygį nusistačius :}

Kazkas blogai jusu aparatui turbut. Turite pajusti siluma. As kiekviena impulsa jauciu, lyg plonyte gumyte itempus ir prie pat odos atleidus

Atsakyti
QUOTE(Aštunta nata @ 2015 03 26, 13:25)
Kazkas blogai jusu aparatui turbut. Turite pajusti siluma. As kiekviena impulsa jauciu, lyg plonyte gumyte itempus ir prie pat odos atleidus

Aš asmeniškai irgi beveik nejaučiu jokio veiksmo, išskyrus bikini srityje, kur jautriausia. Ten jausmas panašus, kaip minėjote mirksiukas.gif Tačiau rezultatai (na, bent jau kad aparatas veikia) matosi jau po kelių kartų, tad, atrodo, viskas gerai.
Monikafeja, galbūt nieko nesijaučia, jeigu anksčiau buvote pripratusi prie epiliatoriaus, kadangi tai pakankamai skausminga procedūra, čia skirtumą tikrai galima pajausti. Gal tikėjotės ko kito, o čia - jokio skausmo, tik viskas dingsta thumbup.gif
Atsakyti
Prisijungsiu prie nieko nejaučiančių blush2.gif Gal šiek tiek šilumą, bet manau, kad dilkčiojimai yra labiau psichologinis dalykas smile.gif kai į save nukreipi blyksinį aparatą, tikiesi kažkokio fižiškai jaučiamo poveikio, ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaLaume @ 2015 04 02, 15:04)
Prisijungsiu prie nieko nejaučiančių blush2.gif  Gal šiek tiek šilumą, bet manau, kad dilkčiojimai yra labiau psichologinis dalykas smile.gif  kai į save nukreipi blyksinį aparatą, tikiesi kažkokio fižiškai jaučiamo poveikio, ar ne? biggrin.gif

man regis kiekvienas esam skirtingai jautrūs įvairiems dirgikliams. tad jei kažkas nieko nejaučia, tai nereiškia, kad ir visi kiti nejaus.

čia panašiai kaip ir su odontologu: yra kas gali iškęsti dantų gręžimą be vaistų, yra kas negali.
Atsakyti
O aš nieko nejaučiu tik tuose vietuose, kur plaukiukai jau nebeatauga, kur plikos vietos, o kur vis dar yra svogunėlis tai ir jaučiasi ta šiluma.

Aš turiu klausimą ax.gif Pastebėjau, kad plaukai ant kojų "praranda" spalvą, tampa šviesesni, t.y. pas mane ir taip jie nebuvo tamsi, o dabar žiūri, kad išviso daugumoj vietoj žiūrint iš vieno taško beveik nepastebimi. Ar tai normalu, ar turi šviesėti plaukai nuo impulsų?
Atsakyti
QUOTE(vikaLaume @ 2015 04 02, 16:04)
Prisijungsiu prie nieko nejaučiančių blush2.gif  Gal šiek tiek šilumą, bet manau, kad dilkčiojimai yra labiau psichologinis dalykas smile.gif  kai į save nukreipi blyksinį aparatą, tikiesi kažkokio fižiškai jaučiamo poveikio, ar ne? biggrin.gif

visiska nesamone schmoll.gif Ant koju saudant didziausiu galingumu man jokiu psichologiniu "traumu" nekyla schmoll.gif o bikini vos ant antro galiu vietomis iskesti doh.gif idomu kaip cia psichologiskai taip gaunas kad kuo arciau "centro" tuo psichologija geriau veikia biggrin.gif nes skirtumai tarp jausmo akivaizdus ir nuolatinai kartojas. Be to nieko apie sia "terapija" nezinanciam vyrui pasovus tai net atsoko ir pasvilo visi gaurai iskart biggrin.gif Gal jusu aparaciukas negalingas ir todel nieko nejauciat? g.gif
Atsakyti
Ateinu pasibedavot biggrin.gif ir paklaust kaip sekasi jums, toms, kurios naudoja butent si aparata http://www.hairfree....s-silkn-glide-4 . Teko jau panaudot 6 ar 7 kartus (pazastu ir bikini srityje), bet galima sakyt, kad rezultato nera absoliuciai jokio. Pirkom vienu metu su kolege, tai pas ja irgi rezultatu nesimato, nors pries tai, ji lankesi salone, kur daresi sita procedura. Kokia jusu patirtis? Ar dar tiketis, kad pamatysiu kokius rezultatus ? g.gif
Atsakyti
Na, galbūt kaip ir buvo sakyta, visiems skirtingai - dirgiklius priimam ir jaučiam nevienodai. smile.gif O dėl Glide aparato tai manau neverta jaudintis, nes man irgi teko nemažai procedūrų pasidaryti, kol pirmieji rezultatai pasimatė. Tiesiog kantrybės reikalauja šita procedūra ax.gif
Atsakyti
Kiekvienas zmogus skirtingas ir tie skirtingi lygiai taip pat tam ir reikalingi. Kas gali daugiau iskenteti dazniausiai greiciau rezultatus pajaucia. Kas del glide tai fotoepiliatorius kaip fotoepiliatorius tik labai jau prastas kokybes prasme labai dauhg ju perdega neistarnave savo laiko.
Papildyta:
Tiesa atsirado naujas Philips sc2006 jau ir Lietuvoje, skirtumas , jog neturi šis fotoepiliatorius galvutes atskirai bikinio zonai, naudoti galite bikinio zonai veido galva arba kuno galva. Bei pats fotoepiliatorius turi nuostabe dezute laikymui patogiam laikymui smile.gif

Bei kaina mazesne 50 euru nei sc2008
Atsakyti
Ateinu pasidžiaugti bigsmile.gif pagaliau pažastys pajudėjo iš vietos, atrodė, kad jau beviltiškas reikalas man su jais, bet praeita savaite pastebėjau, kad žymiai suletėjo augimas, nors vis dar nematau praplikimų ax.gif

Vika333 (klausiu taves, nes kiek pamenu tik mes abidvi turime tą pati aparatą) kur perki Viss lemputes? Gal yra kur pigiau Lietuvoje g.gif Mano dar nesibaigia, bet jau virš metų naudoju, tai kažkaip nenoriu, kad "staiga" baigtusi vidurį procedūros.
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2015 04 16, 15:00)
kur perki Viss lemputes?

Atsiprasau, ne manes klauset, bet mano toks pat aparatas. Laukiu lempu akciju cia
http://epil-shop.com...iacijos_modulis

ir ziurejau ebay Italijoje yra cia, atrodo pigiau, bet 1 neapsimoka pirkt, su siuntimu tas ant to, nebent kelias is karto
http://www.ebay.com/...=item1c1a1ea9d4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ReginaV: 17 balandžio 2015 - 13:39
ReginaV ačiū labai 4u.gif visai apie jus pamiršau, gal todėl, kad senokai nebepasirodot 4u.gif
Aš tą jų oficialų puslapiuką žinau, iš ten ir aparatą rinkausi, tik va gaila, kad daugiau jokios konkurencijos nėr, daugiau niekur neradau nei pigiau nei brangiau... Mano lemputės dar brangesnės, o akcijų lemputėms jau senokai nemačiau... Siųstis nenoriu nes galimybės atsiskaityti reikiama kortele neturiu.
Atsakyti