Sveikos !
Kątik nusipirkau silk'n flash & go.
Turiu tokį keistą klausimą, kaip žinoti ar tikrai viskas gerai veikia ir ar gerai šaudo? Nejaučiu jokios šilumos net stipriausią lygį nusistačius :}
Ir dar,, nežinau ar normalu, kad jis kartais pats išsijungia?
Ir paskutinis klausimas, ar nieko tokio, jei plaukelius nusiskutu iškart prieš procedūrą?
QUOTE(Monstar @ 2015 03 03, 22:33)
Darausi procedūras jau apie 10 mėn. Rezultatai tikrai akivaizdūs, matau, kad veikia, bet iki tobulybės dar atrodo taip toli... Kaip ilgai jums teko daryti procedūras, iki idealaus rezultato, kai jau reikia tik palaikymo procedūrų?
Nuplikau plotais, kai kur išretėjo plaukeliai, tačiau jų dar pakankamai daug.
aš jau beveik pusantrų metų šaudaus, tai iki idealo jau nedaug liko. kovoju su pavieniais ataugančiais plaukeliais. gal jei nebūtų buvę pertraukų (pirmąkart - dėl aparato kaltės, antrąkart - dėl vasariško tingumo), tai jau džiaugčiaus tobula oda.
QUOTE(monikafeja @ 2015 03 03, 23:44)
Ir paskutinis klausimas, ar nieko tokio, jei plaukelius nusiskutu iškart prieš procedūrą?
aš skutu dieną prieš fotoepiliaciją, nes iškart po skutimo oda būna jautresnė, labiau jaučiasi karštis, didesnė tikimybė nusideginti bei vėlgi kaip ir su šveitimu, gali atsirasti pigmentinių dėmių, jei oda bus nors truputį pažeista. be to, netyčia įsipjovus, negalima tos vietos apšaudyt. o per naktį vis tiek apgyja. nors jei susidaro randeliai, tai jų irgi negalima apšaudyt.
QUOTE(monikafeja @ 2015 03 04, 00:57)
Aš supratau, kad man tieisog baigėsi blyksniai : }
O kur perkate lemputes?
Norėčiau pirkti begalinę lemputę, bet radau tik amazon.com , gal žinot , kur kitur būtų galima ją nusipirkti?
Ar šiaip gal turit ką patarti?
O kur perkate lemputes?
Norėčiau pirkti begalinę lemputę, bet radau tik amazon.com , gal žinot , kur kitur būtų galima ją nusipirkti?
"begaliniu lempuciu" nebuna. tik brangesniems modeliams paprastai tinka ir lemputes su didesniu resursu
nelabai supratau,rasot,kad katik nusipirkote ir baigesi blyksniai? silk'n flash & go turiu pati,tai nemaciau,kad butu pirkti lempu su begale blyksciu....kazkaip nepasitikiu jokiais ten ebay,ziuriu tik elektronikos centre.man aparatas pats neisijungdavo nei karto,gal brokuotas jusu?
QUOTE(Monstar @ 2015 03 03, 22:33)
Darausi procedūras jau apie 10 mėn. Rezultatai tikrai akivaizdūs, matau, kad veikia, bet iki tobulybės dar atrodo taip toli... Kaip ilgai jums teko daryti procedūras, iki idealaus rezultato, kai jau reikia tik palaikymo procedūrų?
Iki tobulybės reik ilgai padirbėti, viena forumietė fotoepiliuojasi apie 5 metus, kažkur rodė nuotraukas tai ten jau tikrai matosi tobulas rezultatas. Aš irgi šaudau 1,5 metų, bet man iki tobulo rezultato toloka, bet pasiekimas tikrai matosi. Gemma trupučiuka klaidina, ji šaudo 1,5 metų su Philips aparatu, bet prieš tai šaudė kitokiu, tai laikotarpį dėl sąžinės reiktų susumuoti (tik nesupyk, aš tikrai nepiktybiškai )
QUOTE(micefee @ 2015 03 03, 23:19)
Aš dar tik kokius 3 kartus kojoms dariau, bet jau matau, kad plaukų daug mažiau atauga... Reiktų prisiversti iki vasaros reguliariau pasipyškinti. O barzdai ir pažastims dariau reguliariai, bet visai nesumažėjo plaukų, tai spjoviau į šį reikalą.
Niu va, kantrybės tikrai reikia, manau jei nors kiek pastangų buvo įdėta nevertėjo viską mesti. Susiimkit ir pradėkite vėl
QUOTE(monikafeja @ 2015 03 03, 23:44)
Jei jums tai jokio diskomforto nesukelia galite ir prieš pat procedūrą nusiskusti Aš nusiskutu iš vakaro, nes turėjau skaudžią patirtį, kai po skutimo atsirasdavo žaizdelės...
QUOTE(monikafeja @ 2015 03 04, 00:57)
Begalinių lempučių kaip ir minėjo nėra, jei norite, kad būtų didelis blyksnių resursas reikia pirkti visą aparatą, nes tokios lempos nekeičiamos, o parduodamas visas aparatas, keičiamos lempos yra iki 10 tūkst. blyksnių.
Pasižiūrėkite šį modeliuką, rašo, kad lempos keičiamos, tik nenurodo keičiamų blyksnių skaičiaus.
https://www.silkn.co...ills-long-life/
va oficialiame puslapyje yra toks : }
va oficialiame puslapyje yra toks : }
QUOTE(viktoshka @ 2015 03 04, 09:08)
Niu va, kantrybės tikrai reikia, manau jei nors kiek pastangų buvo įdėta nevertėjo viską mesti. Susiimkit ir pradėkite vėl
Ne, tai aš nemesiu... Man svarbiausia, kad nebeliktų gaurų ant kojų. O kai matosi rezultatas, tai ir įkvėpimas ateina. O su pažastim tai nematau bėdos ir skusti... Aišku, galima bandyti ir toliau fotoepiliuotis. Gal kada rezultatas ir pasimatys. Bet su barzda tai neturiu laiko ir kantrybės kasdien skusti ir laukti velniai žino kada pasirodysiančio rezultato... Jau paprasčiau išpešioti pincetu ir jaustis gražiai kurį laiką.
QUOTE(viktoshka @ 2015 03 04, 10:08)
Gemma trupučiuka klaidina, ji šaudo 1,5 metų su Philips aparatu, bet prieš tai šaudė kitokiu, tai laikotarpį dėl sąžinės reiktų susumuoti (tik nesupyk, aš tikrai nepiktybiškai )
tai tu čia klaidini tau sunku su terminais, žiūriu atsimenu, kaip ginčijomės, kada man rezultatai pirmieji pasimatė, niekaip negalėjau įrodyt, kad po keturių savaičių, atlikus tris procedūras
silk'n naudojau 2013 spalį, lapkritį ir pusę gruodžio, su philips pradėjau epiliuotis 2014 vasario pradžioj, dariau pertrauką vasarą (ko gero liepą-rugpjūtį). paskaičiuojam...
zodziu,jau pradejau keiktis,vienos lempos uztenk 3 kartus apsisaudyti blauzdas... naujo aparato su nekeiciamom lempom nezadu pirki,o kas menesi nauju lempu taip pat neprisipirksi,paskaiciavus lbiau apsimoka eiti ir kas kazkiek laiko atlikineti profesionalu plaukeliu salinima lazeriu
QUOTE(dakota24 @ 2015 03 21, 23:17)
zodziu,jau pradejau keiktis,vienos lempos uztenk 3 kartus apsisaudyti blauzdas... naujo aparato su nekeiciamom lempom nezadu pirki,o kas menesi nauju lempu taip pat neprisipirksi,paskaiciavus lbiau apsimoka eiti ir kas kazkiek laiko atlikineti profesionalu plaukeliu salinima lazeriu
Kaip keista, kad užtenka vos blauzdoms aš naudoju su keičiamomis, jau tris kartus dariausi pilnai kojų, bikini ir pažastų, tai dar nedega lemputė, kad reikia keisti, blyksnių dar yra. Nors originaliai lempa buvo berods 750 blyksnių. O pardavime keičiamas šviesos šaltinio modulis su 1500 blyksnių
Tikrai keista. Man Viss vienos lempos metams pakanka. Kaip tai gali buti, kad suviu skaicius daugmaz vienodas, o jum tik 3 kartam?