Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija namuose

o gal koki krema buvote naudojusi?matyt ten oda kitaip sureagavo....
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2015 03 02, 23:18)
o gal koki krema buvote naudojusi?matyt ten oda kitaip sureagavo....

nea, nenaudojau nieko, nes buvau skaiciusi, kad negalima. Iskart po vonios atlikau sia procedura. ka tik sove i galva, kad busiu su turkiska pirstine per stipriai tikriausiai patrynusi tam tikras vietas, atlikdama kuno pilinga doh.gif unsure.gif . Tikriausiai per daug kazkur oda pasitryne, todel taip ir nutiko. Gyveni ir mokaisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adrytės mama @ 2015 03 03, 09:55)
nea, nenaudojau nieko, nes buvau skaiciusi, kad negalima. Iskart po vonios atlikau sia procedura. ka tik sove i galva, kad busiu su turkiska pirstine per stipriai tikriausiai patrynusi tam tikras vietas, atlikdama kuno pilinga  doh.gif  unsure.gif . Tikriausiai per daug kazkur oda pasitryne, todel taip ir nutiko. Gyveni ir mokaisi  smile.gif

Niu dabar viskas aišku pasidarė, ne aukštas lygis kaltas mirksiukas.gif aš net nustebau kai parašėtė kad taip atsitiko, nes niekas iki šiol nesiskundė nudegimais be priežasties.
Kadangi jau ne vienai taip nutiko, surašau kelius patarimus, kurie padės saugiai pasiruošti procedūrai.
Rekomendacijos prieš procedūrą:
- Prieš procedūrą 3-4 savaites nenaudokite plaukų šalinimo metodų, kurių metu plaukas išpešamas (pešiojimas pincetu, depiliacija vašku, elektriniu depiliatoriumi). Galite plaukus tik skusti peiliukais.
- 1 mėnesį prieš procedūrą nesikaitinkite soliariume, nesideginkite saulėje, nenaudokite savaiminio įdegio priemonių, kadangi įdegis sumažina IPŠ procedūros efektą, gali sukelti odos pigmentacijos pokyčius.
- 3-4 dienos prieš procedūrą plaukeliai turi būti nuskusti peiliuku, kad atvykus jie būtų apie 1 mm ilgio.
- Prieš pat procedūrą oda turi būti švari, nepatepta kosmetinėmis priemonėmis.

Rekomendacijos po procedūros:
- Po procedūros 3-4 savaites venkite buvimo saulėje ar kaitinimosi soliariumuose. Naudokite apsaugines priemones nuo saulės. Jei numatoma daugiau plaukų šalinimo procedūrų, saulės vengimas yra būtinas.
- Parą po procedūros nesikaitinkite pirtyse, venkite maudymosi karštoje vonioje. Rekomenduojamas maudymasis šiltame duše.
- Keletą dienų nenaudokite jokių kosmetikos priemonių.
- Netrinkite, nekasykite odos, venkite aktyvaus sporto.
- Procedūros metu paveikta oda gali parausti, patinti, niežėti (galite nejausti ir jokio diskomforto). Tai praeina per kelias dienas. Norint sumažinti šį diskomfortą, naudojami vėsūs kompresai.

Jūsų atvejis yra pabrauktas, nepatartina, o aš sakyčiau, kad netgi negalima daryti procedūras prieš ir po vonios procedūrų, aš jas darau dieną prieš. Tad būkite atsargesni ir laikantis rekomendacijų viskas bus gerai 4u.gif

Dakota24 o kaip Jum dabar sekasi šaudant, nebedegina, ar išsiaiškinot gal lempa brokuota?
Atsakyti
QUOTE(adrytės mama @ 2015 03 03, 09:55)
nea, nenaudojau nieko, nes buvau skaiciusi, kad negalima. Iskart po vonios atlikau sia procedura. ka tik sove i galva, kad busiu su turkiska pirstine per stipriai tikriausiai patrynusi tam tikras vietas, atlikdama kuno pilinga  doh.gif  unsure.gif . Tikriausiai per daug kazkur oda pasitryne, todel taip ir nutiko. Gyveni ir mokaisi  smile.gif

negalima atlikti pilingo procedūrų bent porą dienų prieš fotoepiliaciją schmoll.gif taip pat ir iš karto po. nes pilingas gali pažeisti odą, o pažeistose vietose gali susiformuoti pigmentinės dėmės ar net randeliai
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2015 03 03, 11:42)
negalima atlikti pilingo procedūrų bent porą dienų prieš fotoepiliaciją  schmoll.gif taip pat ir iš karto po. nes pilingas gali pažeisti odą, o pažeistose vietose gali susiformuoti pigmentinės dėmės ar net randeliai

Tikriausiai priklauso nuo pilingo g.gif Nes eininis prausimosi "SCRUBas" tikrai nedaro zaizdu blink.gif Gi ne su bulgarke pilinguojies... g.gif
Atsakyti
Aš suprantu taip: po pilingo (nesvarbu ar eilinis ar ne) oda atsinaujina, t.y sena grubėta ir negyva pasišalina ir tampa jautresne bei plonesne, to pasekoje ji tuo metu turi mažiau apsaugos ir fotoepiliacijos blyksnis gali nudeginti ar kaip Gemma rašė susiformuosis pigmentinės dėmės.
Tas pats ir su vonios procedūromis - oda atsipalaiduoja, atsiveria poros, na ir šiaip pvz. aš po vonios procedūrų būnu kartais kaip vėžys raudona raudona, o jei ant tokios vietos pataikys blyksnis ujjj kaip skaudės ir nudegimas garantuotas.
Aišku priklauso ir nuo odos, vienam gali sureaguoti kitam nieko baisaus neatsitiks...
Na bet manau ne šiaip surašytos rekomendacijos visur vienodai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2015 03 03, 12:29)
Tikriausiai priklauso nuo pilingo  g.gif Nes eininis prausimosi "SCRUBas" tikrai nedaro zaizdu  blink.gif Gi ne su bulgarke pilinguojies...  g.gif

blink.gif jei pilingas nedaro žalos, tai kodėl tuomet nerekomenduojama jo darytis kasdien, o tik kartą, max 2 per savaitę? o esant labai sausai odai ir kartą per dvi savaites ar dar rečiau?

ir prie ko čia žaizdos? kalbu apie mikroįtrūkimus odos paviršiuje, kurie plika akimi nematomi ir atsiranda dėl pilingo, net ir su tuo pačiu body scrub'u, ypač jei jame stambesnės ir kietesnės šveičiamosios dalelės. be to, yra nutarkuojamas apsauginis odos sluoksnis, dėl kurio oda porą dienų būna jautresnė visoms procedūroms. o tas viršutinis negyvų lastelių sluoksnis yra labai efektyvi odos apsauga nuo pažeidimų. jį pašalinus, susilpnėja odos natūrali apsauga
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2015 03 03, 10:24)
Niu dabar viskas aišku pasidarė, ne aukštas lygis kaltas  mirksiukas.gif aš net nustebau kai parašėtė kad taip atsitiko, nes niekas iki šiol nesiskundė nudegimais be priežasties.
Rekomendacijos po procedūros:
- - Parą po procedūros nesikaitinkite pirtyse, venkite maudymosi karštoje vonioje. Rekomenduojamas maudymasis šiltame duše.
- Jūsų atvejis yra pabrauktas, nepatartina, o aš sakyčiau, kad netgi negalima daryti procedūras prieš ir po vonios procedūrų, aš jas darau dieną prieš. Tad būkite atsargesni ir laikantis rekomendacijų viskas bus gerai  4u.gif

QUOTE(Gemma @ 2015 03 03, 10:42)
negalima atlikti pilingo procedūrų bent porą dienų prieš fotoepiliaciją  schmoll.gif taip pat ir iš karto po. nes pilingas gali pažeisti odą, o pažeistose vietose gali susiformuoti pigmentinės dėmės ar net randeliai

Aciu uz info 4u.gif Dabar jau zinosiu ir nebesitrinsiu odos pries proceduras smile.gif . As visada sugebu prisidaryt visokiu "gerybiu" doh.gif . Labai megstu turkiska pirstine pasitrint, bet kai pradedu trint, tai nebejauciu saiko doh.gif . Esu buvus ir iki kraujosruvu nutrynus, tai kai nuvaziavom prie Vidurzemio juros, viska grauze maudantis doh.gif biggrin.gif Ale kaip buvau issigandus, kai pamaciau tas kelias apie 1 mm dydzio rudas demeles doh.gif . Net garsiai sau pasakiau, kad daugiau jokiu saudymu, tik vaskas ir peiliukai biggrin.gif . Dabar jau ramu, busiu atsargesne smile.gif
Atsakyti
taip ir nesupratau del lempos ar dar o man cia buvo taip g.gif nes nei deginausi,nei sveiciau,nei krome koki tepiau,o nudegino..maniau,kad nauja lempa super duper ten stipri biggrin.gif bet antra kart saudant,nebuvo nei vieno nudegimo,viskas ejo kaip per sviesta biggrin.gif padariau tik viena isvada,kad gal itakos turejo menesines,gal hormonai pakito,ar dar koks ten velnias g.gif
Atsakyti
Gal yra naudojančių Espil BSL-10? ax.gif
Atsakyti
Darausi procedūras jau apie 10 mėn. Rezultatai tikrai akivaizdūs, matau, kad veikia, bet iki tobulybės dar atrodo taip toli... Kaip ilgai jums teko daryti procedūras, iki idealaus rezultato, kai jau reikia tik palaikymo procedūrų?
Nuplikau plotais, kai kur išretėjo plaukeliai, tačiau jų dar pakankamai daug.
Atsakyti
Aš dar tik kokius 3 kartus kojoms dariau, bet jau matau, kad plaukų daug mažiau atauga... Reiktų prisiversti iki vasaros reguliariau pasipyškinti. blush2.gif O barzdai ir pažastims dariau reguliariai, bet visai nesumažėjo plaukų, tai spjoviau į šį reikalą. doh.gif
Atsakyti