Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija namuose

QUOTE(viktoshka @ 2015 02 17, 12:27)

Jus pati ir atsakėte į savo klausimą  mirksiukas.gif , kad retinti reikia tik pastebėjus rezultatą, tai jūsų atveju manau reikia retinti iki kokiu 3-4 sav. pagal poreikį.  O jau vėliau, kai matysite tik pavienius plaukelius daryti tik palaikomąsias pracedūras. Aš irgi gan ilgą laiką dariau kas savaitę, nes rezultatai buvo menki, tik labai neseniai parėjau prie 4 sav. tarpo, o bikiniui ir pažastim vis dar reikia kas 2 daryti  doh.gif

QUOTE(Gemma @ 2015 02 17, 13:46)
aš pradžioj dariau taip, kaip rašo lumea instrukcijoj, o kai prasidėjo pagal poreikį, tai iš pradžių kelias procedūras dariau kas tris savaites, po to kas keturias. dabar jau darau pagal poreikį - pamatau naują plauką, nuskutu ir apšaudau tą vietą.

aciu mergaites 4u.gif
Retinsiu proceduru daznuma kojoms, juolab kad ir pigmentiniu demiu padaugejo doh.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklausti, ar braižotės linijas baltu pieštuku, kai šaudotės, kad žinot, kur jau procedūra padaryta, ar ne?
Atsakyti
sveikos 4u.gif pasibaige mano lempa fotoepiliatoriaus,ji buvo 5000 blyksniu.snd nusipirkau nauja lempa,ji tik 1000 blyksniu,nusisaudziau kojas,liko raudonos juosteles ant koju,paraudimai,jauciu nemalonu deginima doh.gif velnias,nusvilau matyt.... unsure.gif ar kam taip buve? g.gif beja,man kazkaip paciu kelieniu neima,blauzdos jau vietom plaukeliai tik like,o kelieniai tankiai apzele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madi @ 2015 02 17, 22:07)
Sveikos, norėjau paklausti, ar braižotės linijas baltu pieštuku, kai šaudotės, kad žinot, kur jau procedūra padaryta, ar ne?

Nieko nebraižau, nes mano aparato lempa mažesne nei pati galvutė kuri prisiliečia prie kūno, tad nematau prasmės žaisti, nes vistiek liks neapšaudytas plotas. Kažkada bandžiau stipriau prispausti, kad liktų žymės-antspaudai, vėliau jau iš akies mačiau ir jutau kur dar nepataikiau. O šiaip aš darau pvz. kojas nuo apačios nuo kauliuko ir einu aplink koją ratuku į viršų.
QUOTE(dakota24 @ 2015 02 17, 23:28)
sveikos 4u.gif pasibaige mano lempa fotoepiliatoriaus,ji buvo 5000 blyksniu.snd nusipirkau nauja lempa,ji tik 1000 blyksniu,nusisaudziau kojas,liko raudonos juosteles ant koju,paraudimai,jauciu nemalonu deginima doh.gif velnias,nusvilau matyt.... unsure.gif ar kam taip buve? g.gif beja,man kazkaip paciu kelieniu neima,blauzdos jau vietom plaukeliai tik like,o kelieniai tankiai apzele biggrin.gif

Oho doh.gif , tai tikriausiai ir bus nedegimas, bet gal lempa brokuota, nebandėt išsiaiškinti, ar kažką gal prieš procedūrą darei (patepimas kremu ar vonios procedūros) g.gif Man taip niekad nebuvo tfu tfu tfu
O kokiam laikui Jum užteko tos lempos?
Kelenai ir man nepasiduoda, na bet aš ir turiu ten šiek tiek šviesesnius...
Atsakyti
saudant blauzdas man jos uzteko na nezinau tiksliai,nes pernai saudziau pries vasara pora menesiu kas dvi savaites.ir dabar po naujuju metu vel pradejau,tik kas 7-10 dienu kazkur.tai gan mazokai sakyciau.... g.gif siandien jau nesimato nudegimu,biski issigandusi buvau.pas mane irgi ant kelieniu sviesesni plaukeliai,tai lb juokingai atrodo kai atauga,kaip kailiukas biggrin.gif nieko ipatingai nedariau,netepiau nei kremu...matyt stipresnis blyksnis naujos,nei senos buvo pasedusios unsure.gif
Atsakyti
Jei yra naudojančių "Remington" fotoepiliatorius - pasidalinkite savo atsiliepimais. 4u.gif

Beje, kuriais metu laikais paprastai naudojate fotoepiliatorių? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 20 vasario 2015 - 20:02
QUOTE(Victorious @ 2015 02 20, 21:54)
Jei yra naudojančių "Remington" fotoepiliatorius - pasidalinkite savo atsiliepimais. 4u.gif

Beje, kuriais metu laikais paprastai naudojate fotoepiliatorių?  ax.gif

Na, manau, kad geriausia pradėti naudoti yra rudenį, kad būtų galima tą daryti tiek laiko, kiek prireiks norimam rezultatui - o laiko bus pakankamai, iki pat sekančios vasaros smile.gif fotoepiliatoriaus negalima naudoti 4 savaites prieš ir 4 savaites po saulės vonių. Tai vasarą būtų pakankamai sudėtinga, o ne sezono metu puikiai tinka. Aš asmeniškai pradėjau prieš savaitę. Žinau, kad vėlai, ir kad vasarai teks stabdyti, o nesilaikant kurso ir praėjus daugiau laiko, teks viską daryti iš naujo, bet taip gavos tokiu laiku nusipirkti fotoepiliatorių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madi @ 2015 02 17, 22:07)

nesibraižau. žiūriu į šį reikalą praktiškai: kokia gi tikimybė, kad kelis kartus iš eilės neapšaudysiu tos pačios vietos? manau, tikrai menka g.gif

QUOTE(dakota24 @ 2015 02 17, 23:28)
nusisaudziau kojas,liko raudonos juosteles ant koju,paraudimai,jauciu nemalonu deginima doh.gif velnias,nusvilau matyt.... unsure.gif ar kam taip buve? g.gif beja,man kazkaip paciu kelieniu neima,blauzdos jau vietom plaukeliai tik like,o kelieniai tankiai apzele biggrin.gif

gal kokių vaistų vartojot? arba gal masažą darėtės? mano draugė taip soliariume nusvilo, pasidarė masažą, o tada ėjo degintis tą pačią dieną ir nusvilo baisiausiai

QUOTE(Victorious @ 2015 02 20, 19:54)
Beje, kuriais metu laikais paprastai naudojate fotoepiliatorių?  ax.gif

aš nenaudojau tik vasarą per pačius karščius. o po vasaros tiesiog buvo sunku pradioj įsivažiuoti.
Atsakyti
Sveikos, jei kam reikia galiu perleisti fotoepiliatoriu My Espil, praktiškai naujas, su 1 papildoma lemputė
Atsakyti
uzbegau konsultacijos 4u.gif

vakar dariausi antra apsaudyma. Pirma dariau 3 lygiu, o sikart pavariau ant 5. Po apsaudymo pastebejau ant blauzdu ir slaunu keliose vietose tokius nedidelius patamsejimus, lyg butu apgamiukai. Aisku persigandau, kad atsiranda neaiskios kilmes dariniai, ir, nesusilaikiusi, pakrapsciau viena nagu.. tas rudumas nusikrapste ir paliko lyg maza zaizdele (na tokia lyg butum pavirsini odos sluoksni nukrapstes). Ar kam taip buvo? Sakau gal per stiprus man tas 5 lygis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrytės mama: 02 kovo 2015 - 14:45
manau,kad per stipriai...ir ten buvo odos nudegimas(apskrudo) man buvo panasiai su nauja lempa,tik buvo raudonos demeles unsure.gif nekrapstykit,ir manau netepkit riebiais kremais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2015 03 02, 16:31)
manau,kad per stipriai...ir ten buvo odos nudegimas(apskrudo) man buvo panasiai su nauja lempa,tik buvo raudonos demeles unsure.gif  nekrapstykit,ir manau netepkit riebiais kremais 4u.gif

Apziurejau dar karta tas demeles, tai tikrai panasu i nudeginima doh.gif . Ir viskas del noro kuo greiciau nuplikt biggrin.gif . Tik idomiai, kad pazastyse ir bikini zonoje nieko panasaus nera, tik ant koju..
Atsakyti