Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija namuose

Kiek žiūrėjau visur tokias panašias lenteles pateikia ir vienu balsu rašo, kad veikia tik tamsius plaukelius ir yra neveiksmingas natūraliai baltiems, žiliems, šviesiems ir raudoniems kūno plaukams. O čia radau online testą, jei kam aktualu.

O man dabar labai smalsu pasidarė kokie pagal Gemmos pateiktą lentelę jūsų plaukai ir oda? Padarom apklausą ax.gif bigsmile.gif Mano odos tipas White, o plaukai Dark Blond.
Atsakyti
oda - beige

plaukai: bikini, pažastų - black, kojų - dark brown
Atsakyti
PAs mane taip pat kaip pas gemma 4u.gif
Atsakyti
Tas pats ir pas mane, tik kojų tai blauzdų dark brown, šlaunų plaukai light blond..bet juos ir šaudžiau dar tik kartą, nežinau ar bus koks rezultatas
Atsakyti
Planuoju ir as isigyti fotoepiliatoriu. Kuri is siu dvieju geriau butu pirkti ? 4u.gif
http://www.hairfree....s-silkn-glide-4
http://www.rde.lt/pr...iliatorius.html
Atsakyti
Sveikos man dar iškilo klausimas: fotoepiliatoriaus instrukcijoje rašo, kad procedūrą reikia darytis kas dvi savaites, iš jūsų pokalbių supratau, kad kai kas darotės kas savaitę, man irgi taip norėtųsi, gal greičiau rezultatas pasimatytų, ar aš klystu, ar dažnesnis šaudymas tik bereikalingas blyksnių gadinimas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madi @ 2015 01 11, 17:19)
Sveikos man dar iškilo klausimas: fotoepiliatoriaus instrukcijoje rašo, kad procedūrą reikia darytis kas dvi savaites, iš jūsų pokalbių supratau, kad kai kas darotės kas savaitę, man irgi taip norėtųsi, gal greičiau rezultatas pasimatytų, ar aš klystu, ar dažnesnis šaudymas tik bereikalingas blyksnių gadinimas? 4u.gif

As naudoju pagal instrukcija..manau ne siaip sau tokios rekomendacijos joje ...

Man kitas klausimas iskilo..instrukcijoje parasyta atsargiai naudoti su ilgo veikimo antiperspirantais. Ar kas naudojat aparata pazastims kartu su Driclor? Jeigu taip, tai kaip naudojat? Tarp proceduru tepates?
Atsakyti
Sveiki,as norejau pasidometi kuriam laikotarpiui mazdaug uztenka 50000 blyksniu jei daraisi kojom,bikini,pazastims,rankoms? 4u.gif
Atsakyti

aš visada dariau pagal instrukciją, t.y. kas dvi savaites, ir rezultatai tikrai yra puikūs.

mano galva, dvigubas apšaudymas to pačio plauko - tik blyksnių gadinimas.
Atsakyti
QUOTE(madi @ 2015 01 11, 18:19)

kazkur skaiciau apie paveikto plauko reakcijos fazes ir apsaudymas daznesnis traktuojamas kaip bereikalingas, nes paveikto plauko papildomai paveikti negalima ir t.t. Pati saudaus kada man patogiau intervale nuo 1,5 iki 2 savaiciu... Man blyksniai nera aktualus taupyti, nes aparatas be keiciamu galvu... Gal toki savaitini grafika megsta deklaruoti labiau tos firmos kuriu galvos naudojas? g.gif
Atsakyti
Sveikos man dar iškilo klausimas: fotoepiliatoriaus instrukcijoje rašo, kad procedūrą reikia darytis kas dvi savaites...

Darykite pagal instrukciją. Mano instrukcijoje parašyta, kad procedūros kartojamos kas 7-14 dienų, bet dariau kas savaitė, nes taip rekomendavo konsultantė, nežinau, gal ir bereikalingi šuviai, bet pati taip nusprendžiau...
QUOTE(Irreelle @ 2015 01 11, 18:38)
Man kitas klausimas iskilo..instrukcijoje parasyta atsargiai naudoti su ilgo veikimo antiperspirantais. Ar kas naudojat aparata pazastims kartu su Driclor? Jeigu taip, tai kaip naudojat? Tarp proceduru tepates?

Man griežtai pasakė, kad negalima naudoti fotoepiliatoriaus geriant bet kokius vaistus, aš labai tai įsidėmėjau, nes mano labai prasta sveikata ir žiemos metu galiu sirgti kas mėnesį doh.gif Bet gi šis antiperspirantas nėra vaistas g.gif Aš tiesiog stengiuosi tą dieną visai antiperspirantą nenaudoti arba blogiausiu atveju gerai nuplaunu karštu vandeniu ir muilu.
Radau sąrašiuką Fotoepiliacijos kontraindikacijos, aišku jis nėra pavizdynis, bet daugmaž visur vienodai rašo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 12 sausio 2015 - 09:59
QUOTE(viktoshka @ 2015 01 12, 09:54)
Man griežtai pasakė, kad negalima naudoti fotoepiliatoriaus geriant bet kokius vaistus, aš labai tai įsidėmėjau, nes mano labai prasta sveikata ir žiemos metu galiu sirgti kas mėnesį  doh.gif

turbut sumaisete zodi antiperspirantas su antidepresantu g.gif Driclor tai tepamas rutulinis dezodorantas, nesuprantu prie ko cia vaistai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irreelle: 12 sausio 2015 - 09:58