Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija namuose

QUOTE(Gemma @ 2014 12 29, 17:13)
sveikinimai pilveliui wub.gif

aciu 4u.gif jau puse kelio iveikta wub.gif

mano aparaciukas Philips Lumea. Na reikes traukti instrukcija ir pasiskaityti ka raso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika. @ 2014 12 29, 21:44)
mano aparaciukas Philips Lumea. Na reikes traukti instrukcija ir pasiskaityti ka raso  smile.gif

manasis irgi lumea, tai ko gero bus tas pats terminas smile.gif
Atsakyti
Sveikos, prisijungiu ir aš prie šaudančiųjų, prieš gerą mėnesį įsigijau ir aš epiliatorių Philips lumea 2008 (beje Senukuose su 20 proc. nuolaida gavosi labai gera kaina), apie mėnesį skutausi, vakar apsišaudžiau kojas, bikini, pažastis ir veidą, aparatas dar veikė, tiesa kojas šaudžiau tik 3 lygiu, visa kita 2, kitą kartą reiks didinti lygį ax.gif
QUOTE(Gemma @ 2014 11 19, 14:35)
vienų aparatų instrukcijos išvis draudžia veidui naudoti, kiti leidžia ne aukščiau skruostikaulių, nes galima pakenkti akims. net ir darant kūno procedūras rekomenduojama nežiūrėti tiesiai į blyksnį, o nukreipti žvilgsnį kur nors į šoną

Man tik kažkaip tas byksnis neatrodo toks jau nekaltas, ir kad visai nekenkia akims, stengiausi nukreipti žvilgsnį, bet tada labai nugrybauji ir palieki neapšaudytų vietų. Norėjau paklausti, negi niekas nenaudoja apsauginių akinių, nes, pvz. amazone, kai kurie pardavėjai juos kartu su aparatu parduoda, gal žinot, kur jų būtų galima nusipirkti Lietuvoje?
Atsakyti
QUOTE(madi @ 2015 01 03, 01:11)
Sveikos, prisijungiu ir aš prie šaudančiųjų
Norėjau paklausti, negi niekas nenaudoja apsauginių akinių, nes, pvz. amazone, kai kurie pardavėjai juos kartu su aparatu parduoda, gal žinot, kur jų būtų galima nusipirkti Lietuvoje?

Sveika prisijungus 4u.gif
Man irgi atrodo, kad blyksniai veikia akys, tik va kažkodėl vieni gamintojai siūlo apsauginius akinius komplekte su aparatu, o kiti visai jų neturi g.gif Aš pirkau aparatą komplekte su akiniais, bet galima pirkti ir atskirai.
Apsauginiai akiniai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 03 sausio 2015 - 10:29
QUOTE(Irreelle @ 2014 12 29, 18:35)
skutu tik karta per savaite

As neisivaizduoju ar sulauksiu tokio gerio smile.gif Nors pas mane vietomis maziukai ploteliai be plauku (po triju kartu apsisaudymo)..bet auga plaukeliai paselusiu greiciu. Jei vakare nuskutu - ryte jau eziukas doh.gif doh.gif kosmaras kazkoks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2015 01 03, 11:08)
Man irgi atrodo, kad blyksniai veikia akys, tik va kažkodėl vieni gamintojai siūlo apsauginius akinius komplekte su aparatu, o kiti visai jų neturi  g.gif Aš pirkau aparatą komplekte su akiniais, bet galima pirkti ir atskirai.
Apsauginiai akiniai

as paprastai pridedu aparata toj vietoj kur noriu saudyt ir ramiai laikau, nejudinu rankos, o blykstes metu uzsimerkiu. Bet siaip manau neturetu kenkt, nes aparatas gerai priglunda prie odos, tad i akis tiesiogiai sviesa nepatenka, nera tas blyksnis labai jau ryskus. Tad kazkaip 120 lt isleist akiniams nematau reikalo... juolab, kad neirodyta, jog jie apsaugo daugiau nei iprasti akiniai nuo saules... aprasymas tai minimalus, beveik jokios info, tik kad "apsauginiai".
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2015 01 05, 15:59)
As neisivaizduoju ar sulauksiu tokio gerio smile.gif Nors pas mane vietomis maziukai ploteliai be plauku (po triju kartu apsisaudymo)..bet auga plaukeliai paselusiu greiciu. Jei vakare nuskutu - ryte jau eziukas  doh.gif  doh.gif  kosmaras kazkoks biggrin.gif

oi, iki gerio man dar toloka biggrin.gif pateikiu vaizdine medziaga, biski susterus nuo salcio, bet vaizdas matosi bendras, savaite neskusta blush2.gif kai saltas sezonas tai leidziu sau atsipalaiduoti, vasara tokiu koju sau neleisciau tureti.. biggrin.gif aparata naudoju nuo spalio men pradzios..

user posted image
QUOTE(lisik @ 2015 01 05, 17:36)
Tad kazkaip 120 lt isleist akiniams nematau reikalo... juolab, kad neirodyta, jog jie apsaugo daugiau nei iprasti akiniai nuo saules... aprasymas tai minimalus, beveik jokios info, tik kad "apsauginiai".

ir man atrodo daugoka uz kazkokius akinius.. unsure.gif as tiesiog nusuku zvilgsni blyskstelisnt aparatui..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irreelle: 05 sausio 2015 - 18:28
QUOTE(lisik @ 2015 01 05, 17:36)
as paprastai pridedu aparata toj vietoj kur noriu saudyt ir ramiai laikau, nejudinu rankos, o blykstes metu uzsimerkiu. Bet siaip manau neturetu kenkt, nes aparatas gerai priglunda prie odos, tad i akis tiesiogiai sviesa nepatenka, nera tas blyksnis labai jau ryskus. Tad kazkaip 120 lt isleist akiniams nematau reikalo... juolab, kad neirodyta, jog jie apsaugo daugiau nei iprasti akiniai nuo saules... aprasymas tai minimalus, beveik jokios info, tik kad "apsauginiai".

Na, kaip ir sakiau tie akiniai buvo komplekte, atskirai gal ir nepirkčiau...O kas liečia blyksnio ryškumą gal jis ir nekenkia akims, nežinau, bet net užsimerkus ir nusisukus jis vistiek yra matomas, mano aparatas irgi glaudžiai prisiliečia prie odos ir šviesa nepatenka į akis tiesiogiai, bet aš ją matau net su akiniais užmerktom akim, tad blyksnio ryškumas tikrai nemažas....

Atsakyti
Irreelle, puikus rezultatas thumbup.gif thumbup.gif
O jus bikini, pazastis darotes? irgi panasus rezultatas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2015 01 06, 10:32)
Irreelle, puikus rezultatas  thumbup.gif  thumbup.gif
O jus bikini, pazastis darotes? irgi panasus rezultatas? smile.gif

palyginus kokios kojos buvo prieš tai, tai irgi džiaugiuosi smile.gif pažastis ir bikinį irgi darausi, bet bikino tik kraštus kolkas, gal rečiau taip pat reik tvarkytis, o pažastų tik porą plotelių plikesnių yra, bet kaip augo greit taip auga doh.gif prieš tai su elektriniu šalindavau plaukus, tai dabar man tragedija kai reik pažastis skust kas antrą dieną doh.gif
Atsakyti
o ar šviesius plaukus veikia? g.gif
Atsakyti
Fotoepiliacijos rezultatai, procedūrų efektyvumas labai priklauso nuo odos ir plaukų spalvos. pvz., Philips siūlo tokią lentelę:

user posted image

kaip matote, nerekomenduojama naudoti fotoepiliatoriaus esant žiliems, labai šviesiems ir raudoniems plaukams.
Atsakyti