Laba diena. Padekite prasau issirinkti:
Noreciau ne maziau kaip 5cm dengimo
Neikeiciamu lempu arba su didesniu rezervu
Lyg nedaug bet noretusi veidu kad butu galima naudoti nu del visa ko kad butu galimybe
Jus man pasakykite paskutinis Philipsas nusileidzia galingumu akivaizdu ir cm mazesni, bet kiek tas galingumas turi itakos? ar skirtumas tikrai jaustusi? http://www.philips.l...04/11,SC1991/00
Jau lygtais issirenku del kainos paskutini, bet abejoju del galingumo. Tada lyg metuosi i vidurini varianta be antgaliu, bet tada galvoju kad nu jeigu jau apie 1300 palikti tai gal dadejus uz 1700 man reik tu galvuciu keiciamu, bet vel gi lyg pirminiais planais neturiu noro veido nupukuoti ir vel is pradziu kad jeigu nereik lyg tu antgaliu tai gal vel paskutinis tiktu uz 900 ir sukuosi kaip vovere rate
Kitu firmu man sunkiai sekasi sugaudyti kas ir kaip Prasau profesionalu patarimo Kokias kitas firmas vertetu apsvarstyti ir pasianalizuoti?
Isbandziau savo aparata. Pirma karta baterija kroviau apie 2 val. 20 min.
Bet netiketai baterija issikrove ir aparatas issijunge dar nebaigus.
Kazkur temoje skaiciau, kad ikrovimo uztenka tikrai keliem kartam. Bet man darant 2 lygiu visoms kojoms, pazastims ir bikiniui neuzteko. Blyksniu neskaiciavau, todel sunku pasakyt ar tikrai as ju tiek daug padariau. Mano apimtys tikrai nera dideles, todel keista.
Arba aparatas nevisai kokybiskas.
Ar tikrai jums pilnai pakrauto philipso pakanka viskam?
Kazkur temoje skaiciau, kad ikrovimo uztenka tikrai keliem kartam. Bet man darant 2 lygiu visoms kojoms, pazastims ir bikiniui neuzteko. Blyksniu neskaiciavau, todel sunku pasakyt ar tikrai as ju tiek daug padariau. Mano apimtys tikrai nera dideles, todel keista.
QUOTE(laiminga_ @ 2014 12 13, 22:06)
Isbandziau savo aparata. Pirma karta baterija kroviau apie 2 val. 20 min.
kiek pirmą kartą kroviau nepamenu, nes senokai jau buvo tai.
man užtenka ir dar lieka, nes aš šaudau pažastis, bikini, keletą plaukų ant rankos, siaurą juostelę nuo bambos iki bikini, blauzdas, kelienius. Viską 5 lygiu.
Sveikos. Norėjau pasidžiaugti..nežinau ar tai atsitiktinumas, bet man jau po pirmojo panaudojimo praėjus savaitei pasimatė vietomis ant kojų maži ploteliai be plaukų O aš maniau man čia kelių mėnesių prireiks laukiant nors kokio rezultato
Žodžiu artėju prie svajonės apie švelnias kojytes
Žodžiu artėju prie svajonės apie švelnias kojytes
QUOTE(SOWELU @ 2014 12 18, 11:29)
Sveikos. Norėjau pasidžiaugti..
Džiugu girdėti joks čia atsitiktinumas, visur rašo, kad po pirmos procedūros plaukai atauga, tačiau po dviejų savaičių dauguma šių plaukų paprasčiausiai iškrenta, tiesiog retai merginai jie iškrenta taip greitai, tau pasisėkė
Laba, o niekas nebande sito prietaisiuko http://www.mediashop...alinimo-sistema ?
Didelis plotas apimamas, visai sudomino bet kazin, ar patikimas, ar visgi imti koki Philipsiuka
Didelis plotas apimamas, visai sudomino bet kazin, ar patikimas, ar visgi imti koki Philipsiuka
Pirkau patikimiausio prekinio zenklo aparaciuka http://www.buitene.l...ILIPS-SC1991-00
Isbandziau pries 10 dienu, siandien vonioje aiskiai maciau plaukiojancius plaukelius su svoguneliais Vadinasi veikia
Isbandziau pries 10 dienu, siandien vonioje aiskiai maciau plaukiojancius plaukelius su svoguneliais Vadinasi veikia
QUOTE(Gemma @ 2014 12 08, 13:37)
* su apgamais man įdomiai gavosi - iš pradžių apeidavau, po vasaros grįžusi prie procedūrų jau šaudau, nes ten plaukelių šiek tiek yra. o ant rankos irgi turiu vieną plaukuotą apgamą, kurį irgi pradėjau apdorot po vasaros, tai jis man pašviesėjo. įdomu, kaip toliau bus
**man po gero pusmečio oda pasidarė šilkinė o hair-free fazės dar vis laukiu. bet tikiuosi, kad iki kitos vasaros tikrai sulauksiu. vienoj pažasty 3 plaukai beliko, kitoj gal kokie 5, bikini irgi jau galiu suskaičiuoti. tik va su kojom įdomiai. vidinė ir nugarinė dalys labai gražiai pasiduoda, o šoninėj (ar kaip čia tiksliau išsireikšt, gal išorinėj) viršutinėj blauzdų daly vis įkyriai atauga keli ploteliai
**man po gero pusmečio oda pasidarė šilkinė o hair-free fazės dar vis laukiu. bet tikiuosi, kad iki kitos vasaros tikrai sulauksiu. vienoj pažasty 3 plaukai beliko, kitoj gal kokie 5, bikini irgi jau galiu suskaičiuoti. tik va su kojom įdomiai. vidinė ir nugarinė dalys labai gražiai pasiduoda, o šoninėj (ar kaip čia tiksliau išsireikšt, gal išorinėj) viršutinėj blauzdų daly vis įkyriai atauga keli ploteliai
* as vis dar bandau apeit apgamus, gerai, kad ju nedaug bet kartais ir pataikau, tai tikiuosi nieko baisaus...
** del odos lygumo - is tikruju pastebejau ir as, kad tapo lygesne, manau prisidejo ne tik IPL, bet ir tai, kad neberaunu plaukeliu elektroepiliatorium kaip anksciau
Siaip puikus Jusu rezultatai, Gemma, suteikia ir man vilties
QUOTE(Vika333 @ 2014 12 09, 10:47)
Panos, sveikos, man atrodo žinau, dėl ko gali atsirasti pigmentinių dėmių. Čia tas pats, kaip negalima degintis po depiliacijos.
Yra taisyklė: žaizdelė + saulės spinduliai = pigmentinė dėmė.
Jei jums lieka kad ir mikrožaizdelės po skutimosi, ir jūs apšaudot tas pažeistas vietas, didžiulė tikimybė, kad toje vietoje susidarys pigmentinė dėmė. Nevisoms turbūt tai galioja, bet jei pastebėjot, kad jūsų oda linkus taip pigmentuotis, tai skuskit ryte, o šaudykit vakare, bet tik ne iš karto po skutimosi.
Yra taisyklė: žaizdelė + saulės spinduliai = pigmentinė dėmė.
Jei jums lieka kad ir mikrožaizdelės po skutimosi, ir jūs apšaudot tas pažeistas vietas, didžiulė tikimybė, kad toje vietoje susidarys pigmentinė dėmė. Nevisoms turbūt tai galioja, bet jei pastebėjot, kad jūsų oda linkus taip pigmentuotis, tai skuskit ryte, o šaudykit vakare, bet tik ne iš karto po skutimosi.
tikra tiesa! bet as neskutu skustuvu su peiliukais, naudoju elektrini, kuris palieka kiek maziau nei 1 mm (ne taip svariai skuta kaip peiliukai, bet ir nezaloja odos). ir visad stengiuos skust diena ar dvi pries IPL.
QUOTE(Gemma @ 2014 12 09, 15:55)
[SIZE=1]visados panašiai ir dariau - vieną dieną skusdavau, sekančią dieną šaudydavau, nes iškart po skutimo oda jautresnė būna, skaudžiau į blyksnius reaguoja, o kitą dieną jau to jautrumo nebelieka
QUOTE(viktoshka @ 2014 12 09, 15:59)
Aš irgi jau senokai skutu iš vakaro, o kitą diena jau ramiai šaudau, tai lyg ir viskas ok.
Sveikos
sakykit , kokius skutimosi peiliukus naudojat ? Noriu , kad ilgai tarnautu
Del tenka nutraukti proceduras , kurias dariau daugiau nei puse metu ir rezultatai tikrai jautesi , ypac bikini , koju srityje bet dabr vel viskas grizta i pradzia
O sakykit , ka daryt su aparatu ? ji reikia karts nuo karto pakraut nors ir nenaudoju , ar tegu ramiai guli ir laukia manes
Del tenka nutraukti proceduras , kurias dariau daugiau nei puse metu ir rezultatai tikrai jautesi , ypac bikini , koju srityje bet dabr vel viskas grizta i pradzia
O sakykit , ka daryt su aparatu ? ji reikia karts nuo karto pakraut nors ir nenaudoju , ar tegu ramiai guli ir laukia manes
QUOTE(zuika. @ 2014 12 28, 15:13)
sveikinimai pilveliui
mano skustuvas, berods, Venus embrace nors nesu tikra, nes pakuotę išmečiau, o internete ant greičio nerandu pakuotės foto... jei rasiu įmesiu nuorodą
dėl pakrovimo tai reiktų pasiskaityt instrukcijoj kiekvienam aparatui gali būti skirtingai. pvz., manąjį būtina pilnai pakrauti kas 3-4 mėn., net visiškai jo nenaudojant
Mano aparatas su laidu, tai nepatarsiu del pakrovimo, bet noriu labai pasidziaugti, kad nuo spalio 2 d. naudojimo pradzios, kojos pusiau plikos skutu tik karta per savaite, oda grazesne, susitvarke taskeliai nuo elektrinio epiliatoriaus, beveik nuostabu
QUOTE(zuika. @ 2014 12 28, 15:13)
Sveikos
Aš naudoju Venus Breeze, bet jau noriu keist, nes labai greitai atšimpa, o ir pastebiu, kad dažniau imu vyro skustukus Gillette Mach3, jis jau senokai turi barzdaskutę, tad to gėrio turi kaip atsargą, tai jie man labiau patinka ir ilgesniam laikui užtenka.