Labas
Ačiukas visoms.
KLER, gal dėl to , kad nauja aplinka
EMilija tai kaip be draugų, kompanijos vaikas, viena gi nepabus, visur begalės draugų, ir mokykloj, ir kieme, man jau ir per daug kartais
O aš..ką.. Vargstam su savo kačiukais, lakstom pas medikus, baigiu išsekti, nusivemti ir t.t. Erikučiui negerai, vis dar vemia, atpylinėja, be to, 6 mėn darėm kraujo tyrimus, hemoglobinai abiem pakilo, bet aš dar nusprendžiau be gydytojos vis tiek padaryti vit D, sesytei nepavyko vėl, Erikučiui paėmė ir ką..perdozuota..175, kai norma 150. Daktarė..jau vos ne geriausia Kaune, pas ją jau 7 metus lankomės, nu bet vis tiek..Sako, tai sumažinkit, duokit po 2 lašiukus. Nu pyp, kaip po du, jeigu yra perteklius??Aišku, neduodu visai. Klausiu, o kaip Elizai? Tai irgi sumažinkit..nugi du skirtingi vaikai..Tai šiandein vežiau ją vėl savo iniciatyva, eilės, žmonių bele kiek, išeinam su mama, lekiam į Via Medica, ten vaikams nedaro, lekiam atgal, įsiprašom be eilės. Paėmė, bet nežino, ar užteks, ar pavyks padaryti. O Erikučiui..Pyp pypp, eozinofilai..16,9, norma iki 5. Sakau, kaip tik buvom pradėję duoti mišinį ir bulvę, gal alergija maistui, sako, nerealu, per didelis rodiklis,siunčia į infekcinę dėl visokių toksokarozių, toksoplazmozių ir pan..iš kur, nei gyvūno neturim, nieko...Vakar nuvažiavau, katastrofa, jis ir taip dabar visą laiką piktas, neramus, tik ant rankų, o dar dūrė į veną..klyyykė..nekrešėjo kraujas, fontanas iš venos varo, jis tiek rėkia, kad sulėkė iš visų kabinetų gydytojai, sako, duokit krūtį, tai kad neima..Tūpčiojau, laksčiau su juo, kol nuraminau, apsivėmiau pati, užspaudžiau skrandį..siunčia pas gastro tuo pačiu, neaišku, čia viskas susiję ar viskas atskirai, aš jau naktim sprendžiu daktaro Hauso uždavinius,rašausi, kada kas duota, kas gali būt susiję, kas ne, ir niekas neaišku, viskas viename :mišinys, skiepai, daržovės, aš bijau, kad ta eozinofilija gali būti nuo skiepų,bet gi jokiam gydytojui to neįrodysi, ir neaišku, ar buvo seniau, ar tai susiję su vėmimais, ar ne..dabar duodu tik MP, šiek tiek geriau lyg, kartais linksmesnis, nebeatrodo, kad labai skaudėtų pilvuką, bet pila, porą naktų išvėmė absoliučiai viską, lovos plaukė..Ir ką aš žinau, ar jam ką ras, jei reikės gultis į stacionarą, aš negaliu mažės palikti, jai papo reikia kaip oro..Dar dėl jos tos užgultos nosytės po didžiausiu blatu lėkėm pas šūstrą loristą, kuris Emilijai adenoidus operavo, nu ką,atvažiuokit šeštadienį 8.30/./.galvojom, paeiliui pamiegosim, š..., keltis 6, nulėkėm, tai....mamytei išgert mėtų arbatos, sveikas vaikas, čia greičiausiai adenoidai, bet be 1,5 metų niekas neoperuos, ko jūs norit. Sakau, miegot negalim abi, ji naktį kriuksi, knarkia, trina nosytę, jokių snargliukų nėra, tai ką daryt? Sako, miegokit su ausų kištukais. Sakau, nepadeda. Tuo ir baigėm. Nu va taip ir gyvenam..Erikui nebenoriu duoti mišinio, o to pieno...jam reikia virš litro, o mažė visą parą ant papo, naktį keliuosi traukti, bet ji nuvalgius, tai atidedu, bet tada ji vėl valgo ir taip visą naktį..vienu žodžiu..O ryte įsigudrino abu keltis apie 7, o aš Emiliją tuo metu į mokyklą ruošiu, visiškas durnynas, kaip persiplėšti..Seniau bent iki 8 pamiegodavo. Aš jau iš viso nežinau,ar mes m iegam, aš su Eliza ant papo dabar daugiau turbūt miegu negu vyras su Eriku,kuris papo neima nė per kur, užtat kas valandą naktį sėkmingai keliasi arba valgyti, arba rėkti, arba abu variantai. Ir ką...Bliamba, kol tik MP valgė, šventa ramybė su juo buvo,sesytei gi pilvuką 4 mėnesius skaudėjo, o jam nieko..niekada..o dabar..,ji punta košes sėkmingai, o jam va kaip..dabar jau ji kelias daržoves, jam visai kitaip reikės, atskirai abiem gaminti, nu kad tik smagiau būtų
Prirašau čia apei tuos leliukus, jums jau viskas tolima.. bet kažkaip trumpiau neišeina, tada tik parašyt, kad viskas š ir atsijungti:)