Labukas,
tylu čia

Forume nebuvau porą savaičių, bet mūsų temoje vis tiek neatsilieku:) Niu ką, parašysiu ką nors:) Tėtis atvažiavo su mažiais pabūti.
BUvom su Emi pas Grušauską iš antro karto, nes kai viskas buvo sustyguota minutę į minutę, pasirodo, jis atostogauja, visi namo arba pas kitą

Tai va, monetinė egzema, nuo nieko nepriklauso ir niekur nedings, genetinė tikriausiai, tepti, drėkinti, maitinti, padeda UV, todėl vasarą praeina, būna vaikystėje ir senatvėje.
O šiaip.. intensyvu pas mus, šventės intensyvios, nuovargio ir streso užteko, su skrandžiu vis dar prastai, per Kūčias ir Kalėdas pravėmiau naktim, Eliza metė miegoti visiškai, dieną pusvalandį ar valandą, naktį bele kiek rėkavo iki paryčių, pavemiu, vieną pamigdau, paskui kitą (dičkę, ta irgi blūdija), tai pradėjau miegoti su Eliza, vis ramiau, nes be manęs rėkia. Pavargau per tas šventes.. Gruodžio 27 buvo mūsų vestuvių metinės, išėjom dviese pasėdėt,tai va atgaiva buvo. Naujakas irgi gana įtemptas buvo, pas draugus važiavom, mažė prieš važiuojant pakakojo žaliai su kraujo siūliukais, jau galvojau, alergija, bet kaip tik tris dienas iš eilės geležį daviau. Važiuodama gūglinau, ar gali būti nuo geležies, gali. Nebeduodu, kakutis gražus, geltonas, bet ką su hemoglobinu daryti?

Bet kiurdyti žarnų irgi negalima.. Žodžiu.
Aną penktadienį buvom pas LOR, visus tris vaikus nusivedžiau. Kaip ta beždžionė iš to multiko
Bet bliam, mažylė visai metė miegoti, tai pamigdau lauke šiek tiek ir pasiimu, kad bent broliui netrukdytų. Aišku, zirzia paskui. Naktį jau galutinai pasidalinom vaikais: vyras su Eriku vienam kambary, Erikas lovytėje ir valgo iš butelio, o aš su Eliza miegamajame, miegam lovoje, valgo tik iš papo. Per šventes man buvo žiauriai su sveikata blogai, sumažėjo pieno, o vaikams, matyt, augimo šuolis, Erikas rijo bele kiek, nebeužteko, tai prieš naktį gavo mišinuko. Nežinau, rėkė vieną naktį paryčiui dvi valandas, kol kas dar nekakojo, žiūrėsim, kaip čia bus. Bet jau nenormalu buvo, vienu kartu virš 300 suvalgė kelis kartus,nu kur tiek telpa..pradėsim košytes jau, matysim, kaip seksis.
O Eliza visai nebenori butelio, tik papo papo papo, miega su papu burnoj, bet man paprasčiau negu sėstis, šildyti butelį, laikyti jį prie lovytės, o tuo labiau mišinį gaminti.. Bet kai dar reikia nusitraukti broliui, tai...
Žodžiu, mažė pasidarė mamyčiukė visiška, reikia tik manęs, tik papo, tai sunku, kai viena būnu. Ir šiaip sunku, pavargau, žinokit, juodai. JUODAI. Vyras juodai dirbo, sausio 1 irgi dirbo (euras), jokių laisvadienių, gerai, kad dičkei atostogos, vis yra kas šiek tiek padeda. Va pas Lor važiavom..Tėtis atvažiavo padėti, sunku jam, prakaitas varva, kol susiruošėm visi, tą mašiną toli pasistatėm, kol nusinešėm, tada nurenk-aprenk, dar lyja, vėjas draskosi, bėgam, žiūrim, Erikučio koja nuoga, kombio tapuko nėra..atgal, per visus 6 aukštus, visur..nėra..radom pačiam kombyje, sugebėt reikia įkišti koją į vidų,

nurauti tapuką ir iškišti nuogą koją..
Dar važiuojant tėčiui prasilenkiant veidrodėlį užkabino,tai jam čia tokia tragedija buvo, visai iš nervų išėjo, nusikalėm, net žliumbiau, jetus, kaip tos vienišos daugiavaikės mamos gyvena..mirčiau.
Dar, beje, tą pačią dieną abu vaikai man išmušė akis kaip tai vištai

Ryte Eliza tiesiai į atmerktą akį įvarė, matyt, nagučiais, nes bele kiek laiko negalėjau atsimerkt, o reikia važiuot, gerai,kad nevairavau nors, bet skaudėjo žiauriai, ašarojau visą dieną, vakare Erikutis į kitą akį kumščiu, nu šakės, važiavau į vaistinę vaistų pirkti, galvojau, jau teks į akių priimamąjį važiuot. Emilija irgi ištisai daužydavo, dabar vėl:)?
Niekam nebeturiu laiko, viską tie mano kačiukai suvalgo. Mielučiai, auga, sesytė visai neblogai sėdi, šiek tiek ir pabendrauja jau, žiauriai fainai

, tik laiko viskam trūksta..
Puodeli, tau
Gerų metų, mamukai, ir nepamirštam rugsėjinukų