Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukų ruduo:)

labas mergytes oij kiek naujienu pas jus wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
as paskendus darbuose ciut speju suktis vonia isgriauta remontas doh.gif doh.gif kanib ar bus baigtas iki nauju metu doh.gif
na edvardas kaip ir gerai siandien mokykloj eglute ryt sokiu eglute tik spek dalyvauti doh.gif jau laukiu kada pasibaigs tos sventes doh.gif
Atsakyti
Sveikos,mamytės,
mama atėjo porai valandų, tai nusprendžiau parašyti jums, nes per šventes turbūt neprieisiu. Sunkus laikas buvo, iš pradžių vaikiukai sirgo, ir dabar dar sloguoja, psakui vyras sirgo su aukšta tempa, aš irgi, tik be tempos, bet kaulus laužė, vaikus vos išlaikiau, o dar kaip tyčia kelias naktis Elizytė miegojo tik su papu burnoj, vyras ateina į miegamąjį naktį, aš guliu be fazių, o ji aktyviai žinda doh.gif Rėkia, vos aš atsitraukiu..Na ir daviau jai tiek, kiek reikėjo. O broliukas savo ruožtu išmeta čiulptuką ir rėkia doh.gif , ir dar sunkiau, tiesą skant, prie lovytės su buteliuku sėdėti, jau geriau papas doh.gif Šiąnakt jau lyg ir praėjo, nežinau,kaip toliau bus, bet po kelių visiškai nemiegotų naktų jau vaizdas liejosi, visgi amžius jaučiasi, matyt. doh.gif
O dabar dar dičkei atostogos, tai namie iš viso "tūsas", per kalėdinį pasirodymą irgi stresas buvo, ji tą naktį vėmė,prisirijo koldūnų nakčiai pas mamą, per šventę kaip ir viskas ok, pasirodymas fainas, bet vaikas stresavo matyt, ir tada po visko tik verkt dėl bele ko, karšta kažkokia, galvoju, tempa kyla, išėjom iš šventės, palikom visas vaišes, picas ir t.t., grįžtam namo- visai nieko, pasirodo, įtampa vaikui..
O dar netyčia būrelių pasirodymą iš telefgono ištryniau doh.gif
Dabar stengiuosi vadovautis posakiu: jei negali pakeisti situacijos - pakeisk požiūrį į ją. Sąmoningai nebesistengiu visur parašyti, sudalyvauti, nes jaučiu, kad man tai kelia įtampą. Jeigu mažyliams manęs reikia visą parą, ką gi, paplepėsiu forumuose po metų ar kitų , dabar bus viskas tik jiems ir nėra ko stresuoti. Tai va:) Ir nepavydėsiu toms, kurių vaikai gerai miega ar ramiai sėdi gultukuose, nes niekur tai neveda :irnesakyk Be proto faini ir mieli, nerealūs tie mano kačiukai wub.gif Matyt, turim kažkokių neurologinių problemų, ir neurologė taip sakė, jie ne tik nepabūna vieni, jie ir visai nemiega, ypač mergytė, man jau baisu darosi, dienos miego miegu nepavadinsi, rėkauja kas 10 min, naktim va irgi, patys niekad nebeužmiega, pervargę, migdau, nesimigdo, rėkia, reikia supti, papinti, užsnaudžia ir tuoj vėl viskas iš naujo, ir mano didžioji taip miegodavo, aš nežinau, ar čia koks lievas genas, ar kas sad.gif tai gal dėl to ir dieną nepabūna, o gal ir ne..ai, nežinau, pavargau analizuoti, reikia kažkaip išgyventi ir džiaugtis, jie tokie mieli ir pūkuoti, kai viskas gerai, pasiilgstu žiauriai, vos tik atsitraukiu kelioms valandom , va vakar su Emilyte ėjom į kiną (reikia būti užsitupėjusiai namų šeimininkei ir visiškai nesusigaudyti pasaulyje, kad prieškalėdinį savaitgalį išvažiuotum į Megą doh.gif ), net įvažiuot neįmanoma. Tai va sėdžiu, žiūriu filmą ir laukiu, kada paimsiu į rankas savo kačiukus wub.gif Kad ir kaip sunku būtų, visgi labai gera wub.gif Šią gaida ir baigsiu, linkiu Jums gražių švenčių, jeigu nepeprieisiu iki tol, ir ačiū, kad esate 4u.gif Tikiuosi, dar kada nors ir susimytinsim, visagi gražus tas mūsų bendravimas ir norėtųsi nors kažkaip dar jį išsaugoti wub.gif

DABEJ, ačiū, aš šiandein irgi su Emilyte bandysiu pas Grušauską patekti, rankytės baisios verysad.gif ,
dėl papuošimų, sakai, rūpintis vaikais - tai vat ir rūpinuosi, tik didžiąja, jai gi to reikia...
Dėl telefono - jau labai seniai turi, reikia daugiau man, kad ji turėtų, visą vasarą gi duodasi per drauges po visą gatvę, kur aš jos ieškosiu, negi per kaimynus lakstysiu,t ai tik ir baubiu:pasiimk telefoną! Neduok D nepakrautas būna doh.gif O mokykloje pas mus telefonųneštis negalima. Griežtai. Jei kažko reikia - visada galima skambint per mokytoją. O mums ir nereikia- nuvežam ir parvežam. Telefonas naudojamas tik laisvalaikiu arba įduodu , jei važiuoja į kokią ekskursiją, vasaros stovyklose turėdavo ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 12 22, 12:20)
Sveikos,mamytės,

kaip greitai bega laikas ,juk tavo mazuliams tuoj puse metu wub.gif
Atsakyti
Mielosios rugsėjinukų mamytės ir mieli tėveliai 4u.gif

Sveikinu sulaukus šv. Kalėdų, linkiu patirti daug daug gražių, įdomių ir prasmingų akimirkų su mūsų nuostabiais rugsėjinukais. Tegul švenčių džiaugsmo šurmulyje pasimiršta rūpesčiai ir nuovargis. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
sveikinu ir as visas rugsejinuku seimas su Kaledom newyear.gif

Vis paskaitau,bet parasyt nesusiruosiu..Labai dziugu buvo skaityt apie Puodelio nauja pazinti,linkiu laimingu ,graziu akimirku wub.gif Labai smagu vel cia sutikti Gilberta bigsmile.gif ir dar su tokiom dziaugsimgom naujienom,grazaus laukimo,sveikatos nestuke.gif

Mamukai,tikiuosi ikelsit nuotraukyciu is Jusu atzalu koncertu,vaidinimu,vakareliu ax.gif Jono klase tai nusprende nedaryt sventes mokykloj,o isvykti i Kaledini pasirodyma,cirka,susitikima su Kaledu seneliu Klaipedoje,taip kad nuotrauku neturim.

Turiu dideli prasyma,gal kieno nors berniukai per karnavala buvo kokiais nors zvereliais ir galetu paskolinti mums kostiuma Naujameciui.Darome eilini karta svente pas mus,tema ,kaip supratot - zvereliai,nesvarbu kokie.Pati irgi dar nepasiruosus iki galo,turiu pales liemene su uodega,nu reiktu ausytes gaut g.gif Pirmadieni planuojam vaziuot i Vilniu,tai jei kas is vilnieciu turetumet ka psiulyt,butu malonu,paskui atsiusciau pastu atgal. ax.gif

Koki karsta patiekala gamint Naujameciui chebrai? g.gif
Atsakyti
Su praėjusiom ir ateinančiom šventėm visus rugsėjinukus, rugsėjinukes, jų broliukus ir sesutes! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Aš kaip ir dauguma turbūt, tik paskaitau, bet parašyt ir nebeparašau. blush2.gif Na bet mintimis visad su rugsėjinukais. drinks_cheers.gif

Krystiana, turiu peliuko kepurę, ir kitokių žvėrelių turiu, jei reikia, čia pat, ir siųsti nereikės, jei dydis tiks. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mielos rugsėjinukų mamos ir brangūs tėčiai 4u.gif

Sveikinu sulaukus Naujųjų metų, tegul jie atneša daug džiaugsmo, laimės, vaikučių juoko, sėkmės pirmokams ir daug daug visko, ko kiekvienas trokšta 4u.gif

Aš Naujuosius sutikau.... Melnaragėje biggrin.gif dviese su draugu wub.gif Vaikučiai buvo pas močiutę, o aš atsijungiau nuo prieššventinio beprotiško streso darbe. Dabar jau truputį bijau į jį grįžti. Į darbą, nes tokio streso, koks buvo, dabar nebus dar. biggrin.gif
Atsakyti
Labukas,
tylu čia ax.gif Forume nebuvau porą savaičių, bet mūsų temoje vis tiek neatsilieku:) Niu ką, parašysiu ką nors:) Tėtis atvažiavo su mažiais pabūti.
BUvom su Emi pas Grušauską iš antro karto, nes kai viskas buvo sustyguota minutę į minutę, pasirodo, jis atostogauja, visi namo arba pas kitąsmile.gif Tai va, monetinė egzema, nuo nieko nepriklauso ir niekur nedings, genetinė tikriausiai, tepti, drėkinti, maitinti, padeda UV, todėl vasarą praeina, būna vaikystėje ir senatvėje.
O šiaip.. intensyvu pas mus, šventės intensyvios, nuovargio ir streso užteko, su skrandžiu vis dar prastai, per Kūčias ir Kalėdas pravėmiau naktim, Eliza metė miegoti visiškai, dieną pusvalandį ar valandą, naktį bele kiek rėkavo iki paryčių, pavemiu, vieną pamigdau, paskui kitą (dičkę, ta irgi blūdija), tai pradėjau miegoti su Eliza, vis ramiau, nes be manęs rėkia. Pavargau per tas šventes.. Gruodžio 27 buvo mūsų vestuvių metinės, išėjom dviese pasėdėt,tai va atgaiva buvo. Naujakas irgi gana įtemptas buvo, pas draugus važiavom, mažė prieš važiuojant pakakojo žaliai su kraujo siūliukais, jau galvojau, alergija, bet kaip tik tris dienas iš eilės geležį daviau. Važiuodama gūglinau, ar gali būti nuo geležies, gali. Nebeduodu, kakutis gražus, geltonas, bet ką su hemoglobinu daryti?sad.gif Bet kiurdyti žarnų irgi negalima.. Žodžiu.
Aną penktadienį buvom pas LOR, visus tris vaikus nusivedžiau. Kaip ta beždžionė iš to multiko biggrin.gif
Bet bliam, mažylė visai metė miegoti, tai pamigdau lauke šiek tiek ir pasiimu, kad bent broliui netrukdytų. Aišku, zirzia paskui. Naktį jau galutinai pasidalinom vaikais: vyras su Eriku vienam kambary, Erikas lovytėje ir valgo iš butelio, o aš su Eliza miegamajame, miegam lovoje, valgo tik iš papo. Per šventes man buvo žiauriai su sveikata blogai, sumažėjo pieno, o vaikams, matyt, augimo šuolis, Erikas rijo bele kiek, nebeužteko, tai prieš naktį gavo mišinuko. Nežinau, rėkė vieną naktį paryčiui dvi valandas, kol kas dar nekakojo, žiūrėsim, kaip čia bus. Bet jau nenormalu buvo, vienu kartu virš 300 suvalgė kelis kartus,nu kur tiek telpa..pradėsim košytes jau, matysim, kaip seksis.
O Eliza visai nebenori butelio, tik papo papo papo, miega su papu burnoj, bet man paprasčiau negu sėstis, šildyti butelį, laikyti jį prie lovytės, o tuo labiau mišinį gaminti.. Bet kai dar reikia nusitraukti broliui, tai...
Žodžiu, mažė pasidarė mamyčiukė visiška, reikia tik manęs, tik papo, tai sunku, kai viena būnu. Ir šiaip sunku, pavargau, žinokit, juodai. JUODAI. Vyras juodai dirbo, sausio 1 irgi dirbo (euras), jokių laisvadienių, gerai, kad dičkei atostogos, vis yra kas šiek tiek padeda. Va pas Lor važiavom..Tėtis atvažiavo padėti, sunku jam, prakaitas varva, kol susiruošėm visi, tą mašiną toli pasistatėm, kol nusinešėm, tada nurenk-aprenk, dar lyja, vėjas draskosi, bėgam, žiūrim, Erikučio koja nuoga, kombio tapuko nėra..atgal, per visus 6 aukštus, visur..nėra..radom pačiam kombyje, sugebėt reikia įkišti koją į vidų, 4u.gif nurauti tapuką ir iškišti nuogą koją..
Dar važiuojant tėčiui prasilenkiant veidrodėlį užkabino,tai jam čia tokia tragedija buvo, visai iš nervų išėjo, nusikalėm, net žliumbiau, jetus, kaip tos vienišos daugiavaikės mamos gyvena..mirčiau.
Dar, beje, tą pačią dieną abu vaikai man išmušė akis kaip tai vištai doh.gif biggrin.gif  Ryte Eliza tiesiai į atmerktą akį įvarė, matyt, nagučiais, nes bele kiek laiko negalėjau atsimerkt, o reikia važiuot, gerai,kad nevairavau nors, bet skaudėjo žiauriai, ašarojau visą dieną, vakare Erikutis į kitą akį kumščiu, nu šakės, važiavau į vaistinę vaistų pirkti, galvojau, jau teks į akių priimamąjį važiuot. Emilija irgi ištisai daužydavo, dabar vėl:)?
Niekam nebeturiu laiko, viską tie mano kačiukai suvalgo. Mielučiai, auga, sesytė visai neblogai sėdi, šiek tiek ir pabendrauja jau, žiauriai fainai wub.gif , tik laiko viskam trūksta..

Puodeli, tau 4u.gif

Gerų metų, mamukai, ir nepamirštam rugsėjinukų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Tikrai kad tylu, ramu, visos matyt sventiniame maratone isisukusios buvo biggrin.gif

Siandien oro salygos, tai dieve padek doh.gif ir kaip tycia pries savaite dzipa pardavem doh.gif na bet kaip nors

Kitty, laikykis mamuk 4u.gif 4u.gif 4u.gif Zinai, man vienas jau kai apserga, tragedijas darau, net jau paranojike vadina visi doh.gif o tau kai visi trys....., tai tik stiprybes palinkesiu 4u.gif

Atsakyti
Labukas,
nupūtė jus visas? doh.gif biggrin.gif Kur dingot?
Natab, ačiū 4u.gif

Mes.. ką..

Sekmadienį atšventėm pusmetuką ax.gif Gyvenam pagal šitą:
http://geramama.lt/node/1963

biggrin.gif

Sesytė nemiega..nei naktį, nei dieną,..naktim pamiego po 2-3 val,kartais nė to (ir ne be pertraukų čia, aišku). Inkščia, papinasi, šiaip šneka, akytės stačios, užsnaudžia, vėl muistosi, vėl papinasi, nebenori, spjauna, bet malasi, laikau už rankytės, glostau galvytę,taip naktis ir praeina..
Pradėjom ragauti bulvytės, pirmą dieną visai nerijo, dabar po truputį, bet labai skystą darau, su savo pienu. Šiandien važiuosim į TA.

Dičkė vakar pavarė, tikiuosi, neapsirgs. Išėjo mokykloj į lauką, sušlapo kojas, prasėdėjo basa, kojinyčių nerado, tik taip sužinojau, kad ir sportuoja be jų doh.gif pasakyt nereikia, pirštinės įdėtos atsarginės, šimtą kartų sakyta- tuščia galvoj, a...pamiršau doh.gif , ot varniukas dar gi,nu aišku, gi aš kalta,kad neišmokiau savarankiškumo, o seneliai iš viso gatavi užpakalį nuvalyti, tai vat ir turim doh.gif pakaitinom kojas vakar, gal praslys, koncertas laukia, vizitai pas medikus ir t.t.

Daugiau turbūt nieko įdomaus:)

Atsakyti

P.S.
pamiegojo valandą ir pasiilgau.. mielumas jų.. jau sesytės charakteris, žinokit.. nemiega tai nemiega..bet kiek švelnumo, pozityvo, meilės, šypsenų.. dievinu wub.gif
Atsakyti
sveikos, mamos 4u.gif

as, kaip visada, trumpai ir aiskiai - ar jusu vaikai turi mokykloj draugu? Liepsniuke tai lyg turi, tai lyg vel ne. ir nezinau, ar viska nurasyt naujai saliai, mokyklai, siokiam tokiam kalbos barjerui, ar jau pradet susirupint... ir ka galima padaryt?

siaip ir mes patys per pusmeti dar jokiu draugu nesusiradom, nera cia draugiskiausia salis, bet budamas suauges jau visai kitaip i tai reaguoji. uztenka ir vyro kompanijos ir vyno taures, ir retkarciais pokalbiu su draugem telefonu smile.gif bet va kai pamatai vaika viena per pietu pertrauka knyga skaitant, tai is to bejegiskumo ir pyktis, ir asaros ima doh.gif

zodziu, patarkit ax.gif
Atsakyti